بله در اینکه اپسون بهترینه شکی نیست
اما بحث اینکه چه مدلی
تنوع قیمتی زباده.
من یک پرینتر برای مصرف خانگی می خوام. تعمیر کارها p50 پیشنهاد میکنند و l800 خودش تانک داره.
راستی اگر a3 هم چاپ کنه بهتره
ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 5 October 2014 در ساعت 00:26 دلیل: اصلاح فونت
امیر حسین.پ
دوستان کسی تا حالا
L800 ya L1800
داشته
میگن چون خودش مخزن داره جوهر متفرقه نمیخوره و کلا مشکل سازه
ویرایش توسط M.Mobin : Friday 10 October 2014 در ساعت 19:07
امیر حسین.پ
دوستان کسی که اینجا مارو راهنمایی نکرد و طبق سنت این پیج من هم اعلام میکنم
یک عدد اپسون ۱۴۱۰ با گارانتی مادیران به قیمت ۱۲۸۵۰۰۰ خریداری شد
ویرایش توسط M.Mobin : Friday 10 October 2014 در ساعت 19:08 دلیل: اصلاح فونت.لطفا قوانین را رعایت نمایید.
امیر حسین.پ
برای استودیو یه پرینتر میخوام با کیفیت باشه ... تانکر بخوره ... خدمات پس از فروش داشته باشه ... کاغذ اصلش حتما باشه ( جهت کیفیت چاپ ) ... به نظرتون epson pro 3880 مناسبه ؟ چه پرینتر های دیگه ای پیشنهاد میکنین ؟ خدمات پس از فروش خیلی مهمه واسم!.....
بعد از این که اپسون r290 من بعد از 5 سال کار دار فانی را وداع گفت .یک پرینتر l800 خریدم.دارای تانک فابریک اپسون هست.چون فضای استاندارد برای لوله ها تعبیه شده بسیار کم صدا کارمیکنه.کیفیت چاپ اون در حالت های پرسرعت که برای متن و کاغذ معمولی هست بسیار بالاتر از مدل های قبلی شده.کونتراست رنگهای پزینت شده کمتر و تصاویر واقعی تر شدن.وقتی خریدم جوهر های مادیران در جعبه بود که فکر کنم فروشنده سرم کلاه گذاشته بود چون باید جوهر اصل اپسون توش می بود.جوهر مادیران هم جوهر خوبی هست.پرینتر بسیار کمتر دچار هوا گرفتن می شه و ظاهرا تانک جایی برای هوا گیری ندارد.کیفیت تانک بسیار بالاست.جوهر ها داری کد هستند که بعد از تموم شدن پیغام جوهر جدید با کد جدید رو میدن که در صورت استفاده از جوهر مادیران و اپسون این کد ها روی انها درج شده.با سرچ در اینترنت میتونید کد ها رو پیدا کرده و از جوهر متفرقه استفاده کنید.
پرینتر r290 من هم بعد از تعویض هد،مثل یه پرینتر نو شد و الان پیش یکی از اشنایان داره کار میکنه.
behrang 2
دوست عزیز ببخشید اما منم از این پرینتر دارم بورو پدر مغازه دار رو در بیار جوهر های ایپسون عالی هستن و اگر 1000 لیتر هم ازشون بخری دچار کثیفی حد نمی شی اما یکی از دوستام l100 داشت جوهر مادیران هم تازه نخرید یه جوهر خیلی خوب خارجی که اسمش رو نمی دونم خرید اولش خوب بود اما بعد به مشکل حد برخورد هر کاری کرد نشد فقط رفت گارانتی با هزینه خودش هد رو عوض کرد و دوباره جوهر اصل اپسون خرید
الان جوهر اصل اپسون رو من خرید برا پرینترم دونه ای 30 تومان اشتباه نکن بورو مغازه داره داد و بیداد کن جوهرات رو پس بگیر و جوهر رو هم عوض کن تا حد خراب نشده
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8