ویرایش توسط hossein137 : Thursday 25 July 2013 در ساعت 20:47
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
درود
از اون جایی که یه کم عجله داشتم تو خرید.فکر میکنم اپسون p50 نسبت به سلفی 900 کارایی کمتری برای من داره
دلایل برتری ای که میتونم برای سلفی بگم :
بدون هد بودن و جوهر افشان نبودنش
با توجه به نوع چاپ دردسر و ترس خشک شدن هد و جوهر وجود نداره.
جمع و جور تره.قیمتش 1/2 اپسون هست.
دوام رنگی که همه تضمین میکنند
و اما کاستی هاش در مقابل جوهر افشان فکر میکنم قیمت بالای کاغذ و همین طور چاپ در سایز کوچکترش هست.
چند روز پیش در یک مغزه با گارانتی ایده آل یک سال به قیمت 390 دیدم این پرینتر رو
حالا فکر میکنید دلایل من برای خرید کافی هست؟
اگر فقط بخوام عکس 3*4 باهاش چاپ کنم.و اگر فرض کنیم حدودا" برای 6 عکس حدود 0.9 یک کاغذ استفاده میشه.قیمت هر چاپ حدود 1000 در میاد.در صورتی که فکر میکنم در جوهر افشان ها قیمت هر چاپ حدود 400 در بیاد که به صرفه تر هست.ولی این 600 اضفافه تر الان برای من مهم نیست
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام
من برای چاپ عکسهای خونگی دنبال پرینتر هستم چی پیشنهاد میکنید؟
من میخوام سامسونگ clp۳۲۰ رو بخرم کسی هست بدونه کیفت عکساش روی A4 معمولی چطوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسعود بیرامی
Jhowan photography
من میخوام پرینتر hp officejet 7500 رو بگیرم که کارتریج مدل ۹۲۰ میخوره قابلیت نصب مخزن رو هم داره ! خواستم نظر دوستان رو بدونم ؟ میزان حساسیت هد پرینتر های hp در چه حدی هست ؟ مثل کنون و اپسون خیلی حساسند یا مقاومت بیشتری نشون میدن ؟ اگه ممکنه اساتید کمک کنند .
سلام
برای چاپ عکسهای پرسنلی در آتلیه میخوام پرینتر بگیرم کمتر از یک میلیون
خودم Epson T50 مد نظرم هست
ممنون میشم دوستان اگر پیشنهادی در این زمینه دارند کمک کنند
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
آیا چارتی هست که مصرف جوهر یک پرینتر رو در حالت مثلا چاپ عکس نشون بده ؟
برای پرینترهای Epson Stylus Pro 3880 pro , Epson Stylus Pro 4900 میخوام بدونم با هر ست کارتریج تقریبا چند پرینت فول سایز با بهترین کیفیتش میشه داشت
و آیا برای سایز A2 گزینه مناسب دیگه هم هست ؟
ممنون
رضا جان ماندگاری عکس های پرینتر های حرارتی با جوهر افشان خیلی تفاوت داره با جوهر لیتری عکسی که دست مشتری خواهی داد رنگ خودش رو بعد از چند ماه از دست خواهد داد . دردسر هد و اینها هم داره. به
Canon Selphy CP900 که حسین عزیز هم اشاره کرد میتونی فکر کنی.. اگر جوهر افشان مد نظر هست تی50 و پی 50 اپسون
مسعود بیرامی
Jhowan photography