نوشته اصلی توسط
hamid_rabbi
سلام
بنده از همین پرینتر P50 برای منزل استفاده میکنم، در رده قیمتی خودش خیلی خوبه و مطمئنا نیاز شما رو برآورده میکنه و از پولی که دادید پشیمون نخواهید شد. کیفیت خوب و همچنین مصرف جوهر پایین و امکان چاپ روی CD / DVD که عالی هستش.
ولی خوب به هرحال فاقد ایراد هم نیست ولی در ازای پولی که پرداخت میکنید بهره خوبی می برید. من خودم بیشتر برای چاپ تصاویر غیر پرتره استفاده میکنم و معمولا عکس های پرتره خودم رو به لابراتوار پیشرفته میسپارم. دلیل اونهم اینه که از نظر طبیعی بودن رنگ پوست هنوز موفق به کالیبره کردن اون با مانیتورم نشدم. (البته زیاد هم وقت نذاشتم.)
پرینتر فاقد تانک هستش و باید جدا گانه خریداری بشه و قیمت تانک هم تا پارسال 30 - 35 تومان برای مارک VOX بوده (الان با این افزایش قیمتها خبر ندارم) فقط یادتون باشه به محض استفاده از تانک کارانتی پرینتر باطل میشه!
همراه پرینتر یک دست 6 تایی کارتریج وجود داره
قیمت هر جوهر جدا هم 2500 تومان تا 3000 تومان هستش که یه ست کاملش 15 تا 18 هزار قیمت داره بهتره از همون مارک VOX بخرید. (این یکی رو قیمت دقیق دارم چون 2 هفته پیش یه ست خریدم)
آقا مسعود نیازی به خرید جوهر لیتری وجود نداره! برای مصارف خانگی پک های کوچک به راحتی پاسخگوست. قیمت تانک هم پایین تر از 80-100 باید باشه چون تا پارسال 35-30 بوده! البته من از بازار مشهد خبر ندارم! ولی تو تهران که وضعیت بهتره
اگه تهران هم هستید آدرس بهترین فروشنده رو در صورت نیاز براتون پخ میکتم. پخش کننده باقی مغازه ها تو خیابون ایرانشهر هستش.
موفق باشید.
پ ن: 420 تومان؟ من از قیمت روز اون تو تهران خبر ندارم ولی یادش بخیر من اواخر 89 خود پرینتر رو 205 تومن از ایرانشهر خریدم! وا عجبا!