دوست عزیز سلام
من عکاسی اتلیه دارم واز چاپگرهای اچ پی 6122 (که از نظر کاتریج با 1220 تفاوت ندارد )و کانون آی 950 و آی 965 استفاده می کنم به نظر من بهترین انتخاب همان 9950آی میباشد به دلایل زیر
1- کمپانی کانون مدعی است سیستم چاپگرهای او از نظرچاپ با کمپانی های دیگر متفاوت است و من با تاکید
می گویم که به حق است من در شهرمان با عکاسی های دیگر در ارتباط هستم و نوع چاپ پرینترهای دیگر را دید ام
واصلا قابل رقابت با کانن نیستند
2- پرینتر فتو اپسون که اصلا خوب چاپ نمی کند چون در سایز های کوچک و عکس براحتی دانه دانه رنگی روی عکس ایجاد می کند و با کمی کار کردن تازه روی چاپ خط های ضر یفی ایجاد می کند
3 - چاپگر های اچ پی مشکل اپسون رادارند اما خطوط روی تصویر ایجاد نمی کنند بز گترینمشکل اچ پی رنگ سیاه است این مشکل هم در چاپگرهای معمولی اچ پی. هم در اچ پی های فتو بخوبی دیده میشود رنگ سیاه را خوب ارائه نمی کنند واگر می خوهید خود به این نتیجه برسید کافی است یک عکس را با هر دو چاپگر اچ پی وکانن چاپ کنی ومشکل بعدی اچ پی پر شدن کاتریج های تقلبی در بازار است . از نظر تعداد چاپ .کانن از اپسون و اچ پی نه تنها کمتر چاپ نمی کند بلکه تعداد .حالا نه چندان زیادهم از دو چاپگر اپسون و اچ پی بیشتر چاپ می کند 0
طبق اطلاعا تی که من در باره رکورد ماندگاری رنگ عکی چاپرها دارم بیشترین ماندگاری متعلق به اچ پی میباشد و متاسفانه کمترین ماندگاری وتغییر رنگ مربوط به کانن می باشد و این هم برای من ثابت شده . ناگفته نماند همانطور که شما استاد گرامی مطلعید بیشترین تاثیر در تغییر رنگ را نوع کا غذ دارد