من چند کاره میخوام برای کارهای خانگی و پرینتهای دانشجویی با قیمت زیر 200 هزار تومن . اگه دو رو اتوماتیک داشته باشه و روی سی دی هم چاپ کنه خیلی خوبه (کانن Mp-630 همه این موارد رو داره و تو مشخصاتش نوشته که با کیفیت 9600 چاپ میکنه)
من چند کاره میخوام برای کارهای خانگی و پرینتهای دانشجویی با قیمت زیر 200 هزار تومن . اگه دو رو اتوماتیک داشته باشه و روی سی دی هم چاپ کنه خیلی خوبه (کانن Mp-630 همه این موارد رو داره و تو مشخصاتش نوشته که با کیفیت 9600 چاپ میکنه)
ویرایش توسط hosseinmet : Monday 1 March 2010 در ساعت 22:53
خب ببین با این امکانات من فقط tx700w رو پیشنهاد میکنم عالی به معنای واقعی هست کیفیتش هم اصلا قابل مقایسه نیست تازه wi fi هم داره اما قیمتش بالاتره حدود 340 تومن اما زیر 200 همونی که خودت گفتی اما من به دلایل فنی و تکنولوژی هد و کاغذ کشی تو دستگاههای موجود در ایران فقط اپسون رو ترجیح میدم
من پیشنهاد میکنم قید یسری موارد رو بزن و یه چند کاره tx117 اپسون بخر قیمتش حدود 75 تومن هستش و مطمئن باش حداقل 5 برابر یه کنون با قیمت بالاتر کار میکنه البته مواد مصرفی و هزینه تعمیراتش هم قابل مقایسه با کنون نیست . البته برای کنون هم کارتریج قابل شارژ و مخزن هست البته برای چندکاره های کنون فقط کارتریج قابل شارژ استفاده کنید و حتما از جوهر وکس وگرنه مطمئن باش فقط پشیمون میشی!!!!!!
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
امروز خرید انجام شد همون کنون 630 . فعلاً که در حد پرینت معمولی ازش راضی هستم . سرعتش خوبه و کم صدا و قابلیت دو رو هم کارم رو راه انداخت .
فروشنده که گفت نمیتونم کارتریج رو شارژ کنم . باید کارتریج خاصی بگیرم که بتونم شارژ کنم ؟
فرشنده پرونده
میتونی همونو هم شارژ کنی البته باید چیپ رستور مخصوصش رو داشته باشی
ولی پیشنهاد میکنم که کارتریج قابل شارژشو بخری
تو نت سرچ کنی هست
سلام
من رشته ام کامپیوتره و با انواع مختلف پرینتر ها کار کردم . به نظر من فرقه زیادی بین hp و epson نیست . چیزی که مهمه کارتریج رنگه . من با کارتریج اصلی epson عکس چاپ کردم فوق العاده شد . بعد دوباره همون عکسو با همون پرینتر با کارتریج مادیران چاپ کردم افتضاح شد . من یکی از عمده فروشای کارتریج hp رو می شناسم . یه دفتر توی ایرانشهر داره . خودش کارتریج کهنه می خره . دوباره شارژ می کنه . جعبشو هم چاپ کرده . عمراً بتونی بفهمی تقلبیه . تقلبی و اصلو میزاره کنار هم . اصلاً نمیتونی بفهمی تقلبیه . ولی رنگی که توشون هست افتضاحه . بازار ایران اینجوریه . در مورد کانن هم پرینترهای خوبی داره . من 3 سال پیش یه اینکجت ازش خریدم 370 هزار تومن . این قابلیتو داشت که روی فیبر چوبی به قطر 2 سانت هم چاپ بزنه . یعنی می تونستی مقوای با ضخانت زیاد هم بزاری توش . ولی بعد از اینکه اولین کارتریجش تموم شد . رفتم که دوباره بخرم نمایندگی گفت کانولا از اینا زیاد نیاورده و کارتریج مشکی 70 تومن . کارتریج رنگیش 130 هزار تومن . هیچی مجبور شدم 200 هزار تومن بدم کارتریج . یعنی بیشتر از نصف قیمت پرینتر . اونا هم که خالی شد دیگه نتونستم کارتریجشو پیدا کنم . اینجوری شد که چاپ حدود 500 برگ برای 570 هزار تومن آب خورد .
سلام
من یه کنون mp630 دارم اما کلا تونستم 12 و 13 صفحه A4 باهاش پرینت بگیرم
به نظر شما این عادیه؟
epson pro 7800 =epson r800===epson pro 3800 A2===epson r270,290,295 =hiti 710 roll== canon 20d== canon 450D
canon ip 8500====canon ip 4200====canon ix 5000=== canon ip4000==canon 5300 ,5200
سلام دوستان من 3 کاره اپسون CX7300 دارم وقتی خریده بودمش حدود20 تا عکس چاپ کردم با کارتریج اصلی اپسون کیفیتش فوق العاده بود یعنی بی نظیر بود الان حدود 1 ساله که مجبورم کارتریجهاییی که مادیران میفروشه البته میوا منظورمه رو استفاده میکنم عکس چاپ میکنم خیلی خیلی بی کیفیته اصلا رنگها طبیعی نیست کیفیت نداره دوستان میخوام بدونم کارتریج قابل شارژ این چاپگرو دارن؟مخزن و جوهرش چندن؟ازکجا میشه تهیه کرد؟توسایتهای اینترنتی هم فروش دارند؟من شهرستانم
باراهنمایی یکی از دوستان از سایت http://www.parscopy.com/Shop/ کارتربج قابل شارژ و جوهر خریدم که فردا میرسه دستم بعد تستش میکنم بهتون خبرشو میدم امیدوارم کیفیتش خوب باشه
EPSON - STYLUS T27
دوستان اگر اطلاعاتي راجع به اين مدل دارن بگن
من يك پرينتر براي مصارف خانگي مي خوام براي چاپ عكس حداكثر اندازه a5 البته تك كاره باشه
پرينتر هاي چند كاره اصلا مد نظر نيست
دوستان اگر پرينتر مناسب با كيفيت مناسب و طول عمر مناسب سراغ دارن در همين حدود قيمت لطفا راهنمايي كنيد....