دوستان من یک پرینتر ip 3600 دارم از امروز شروع کرده اینطوری پرینت گرفتن
نصف رو درست میزده از نصف به بعد خراب میشه
عکس هارو مشاهده کنید لطف کنید اگر تجربه ای دارید منو سهیم کنید راهنمایی کنید ممنون
دوستان من یک پرینتر ip 3600 دارم از امروز شروع کرده اینطوری پرینت گرفتن
نصف رو درست میزده از نصف به بعد خراب میشه
عکس هارو مشاهده کنید لطف کنید اگر تجربه ای دارید منو سهیم کنید راهنمایی کنید ممنون
دوستان متخصص میشه سرپایی کاریش کرد یا باید بره سرویس
سلام
بچه ها بالاخره جهر خوب واسه اپسون مدل پ 50 چيه
من نظرمروي اين چند تا هست ممنون ميشم شما بهترين به من بگيد.
1- نئومارك
2-اينك تك
3- مير mir-aus
4- وكس
5-پار تكنيك
از بين اينها فقط من مير استفاده كردم كه كاملا راضيم كرده ولي گيرم نمياد ديگه؟
جوهر اينك تك شنيدم كه از بقيه غليظ تره و مناسب براي اپسون كه نزل هاي خيلي ريزي داره نيست؟
با کمی جستجو در نت به این نتیجه رسیدم که برای من کنون میتونه مناسبتر باشه ولی در مورد مدل هنوز به نتیجه نرسیدم
به نظر شما چه مدلی برای من میتونه مناسبتر باشه ؟
احتیاجات و شرایطم :
سایز A3
ترجیحا زیر 500.000 تومان
نسبت به مدل های هم رده خودش چاپ سیاه و سفید قابل قبول و بدون color tint خیلی واضح ارائه بده (البته در حد خودش چون پرینتر های مخصوص سیاه و سفید که قیمتشون سر به فلک میزنه!)
برای document نیاز ندارم و فقط برای چاپ عکس استفاده میشه
کمیت برام به هیچ وجه ملاک نیست و کیفیت و محدودیت بودجه تنها فاکتور های انتخابیم هستند (شاید حدود 10 عکس در ماه چاپ داشته باشم)
متشکر
سلام
بچه ها بالاخره جهر خوب واسه اپسون مدل پ 50 چيه
من نظرمروي اين چند تا هست ممنون ميشم شما بهترين به من بگيد.
1- نئومارك
2-اينك تك
3- مير mir-aus
4- وكس
5-پار تكنيك
از بين اينها فقط من مير استفاده كردم كه كاملا راضيم كرده ولي گيرم نمياد ديگه؟
جوهر اينك تك شنيدم كه از بقيه غليظ تره و مناسب براي اپسون كه نزل هاي خيلي ريزي داره نيست؟
سلام
همانطور که گفته شد جوهر های موجود(در صورت تقلبی نبودن) زیاد تفاوتی ندارند و بیشتر بستگی به شخص و پرینتر مر بوطه دارند. معمولا به جوهری که با پرینتر خوب سازگار باشد، جوهر خوب گفته می شود ولی غیر از این مورد برای من ماندگاری جوهر نیز مهم است مخصوصا اگر عکس را در معرض نور بخواهید قرار دهید.(میدانم که برای حفاظت باید از رو کش UV استفاده کرد ولی برخی از جوهر ها ماندگاری بیشتری دارند)
شاید برای انتخاب جوهر مناسب بهترین کار همان تجربه است ،جوهرهای مختلف با کاغذ های متفاوت...
بعد از مدتی سرو کار داشتن با جوهرها تا حدودی تشخیص خوب و بد بودن جوهر را می فهمید(تاحدودی!) مثلا می توانید جوهر زرد(بخاطر روشن بودن) را در مقابل نور نگهدارید ،جوهر های بی کیفیت دارای ناخالصی هستند که تاحدودی باچشم قابل دیدن است..
اما تجربه من:
1. این رو نمی دونم از کجا خریدم اصلا بدرد نمی خوره شایدم برای اینکه در پرینتر کانن استفاده کزدم جواب نداد(می گفتند جواب میده!)
2. یک جوهر معمولی INKNARA . استفاده شده در پرینتر CANON
3. می توانم بگم جوهر خوبی و ازش راضیم. MEETRIS (neomark) استفاده شده در پرینتر CANON
4. و5. خوب می شه گفت نسبت به قیمت، جوهر خوبیه ولی از نظر من به meetris نمی رسه. WOX استفاده شده در پرینتر EPSON
پ ن. هردو جوهر wox ساخت چین هست ولی از نظر ظاهری تفاوت دارند. فروشنده گفت فرقی نمی کنند من هم فرقی ندیدم . شاید هم هردو تقلبی باشند!
پیروز باشید
ink.jpg
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
قریب به یکماه گذشت
نمیدونم پست دیده نشد, کسی اطلاعات نداشت یا با این بودجه موردی نبود که پیشنهاد بشه. به هر حال گفتم حالا سقف بودجه رو زیر یک میلیون در نظر بگیرم ببینیم مدلی هست با نیازهای من که در پست قبل گفتم هماهنگ باشه یا خیر
متشکر
PS:
من معمولا انتخاب کالام رو در فورمی انجام نمیدم ولی در مورد پرینتر که خب هر مدلی در بازار ایران پیدا نمیشه جستجو و انتخاب مدلی که بعدا معلوم بشه کلا به ایران وارد نکردند کار بیهوده ای هست .
شايد شما انتخابتون رو كه محدود كرديد كمتر كسي بتونه راهنماييتون كنه!
يه كانن A3 !
من خودم شخصا افتخارش رو نداشتم! اگه بدون محدوديت پرسيده بوديد من بهتون اپسون 1410 رو پيشنهاد مي كردم يا حدود يك ميليون هزينه كنيد اپسون R1900 كه در نوع خودش بي نظيره.
توي كانن ix6540 هست كه حدود 300 بوده! و مشابه 1900 اپسون اونم 8 كارتريج داره pixma pro 9000 هست كه نزديك 900 هست.
درود
با تشکر از راهنمایی شما
زیاد روی برند اسراری ندارم ولی اینقدر دیدم همه جا از کیفیت کنون میگند و از توان و دوام بالای اپسون گفتم شاید بیش تر با کارهای سنگین تر و تیراژ بالا هماهنگ باشه.
قیمت مدل 1410 رو هم میفرمایید ؟ و اینکه بین این دو (1410 - 1900) کدام بیشتر با نیازهای من هماهنگ هست ؟
ممنون
در واقع قسمت اول صحبت شما رو اينجور بگم كه تمام پرينتر ها توي مصرف كم خوب جواب خواهند داد! درسته فرموديد استفاده بسيار كم 10 تا در ماه داريد ولي تجربه نشون داده كه بعد از مدتي هزينه نگهداري زياد ميشه رو مياريد به كارتريج قابل شارژ و تانك و ... كه از اين بابت اپسون بهتر خواهد بود.وگرنه فرقي نمي كنه. كيفيت پرينت كانن هم خوب هست.
1410 رو قيمتش رو بايد بگيريد چون اين چند مدت خيلي قيمتها تغيير كرده بايد حدود 600 باشه.
بين 1410 و 1900 هم بستگي داره چه مقدار كيفيت براتون مهم هست 1900 يه دستگاه حرفه اي هست با 8 كارتريج. كه جوهر براق كننده هم داره و هم قابليت پرينت كاغذ رول رو داره.
دوستان واسه آتلیه چه پرینتری مناسب هست
زیر 2 میلیون باشه
و عکسها رو با کیفیت بالا چاپ کنه