سرویس هم شد هد ؟ نازلها تمیز شدن ؟ ممکنه نازل گرفته باشه یا اینکه تنظیم نباشه . حتما باید سرویس بشه . مشکل اون پرینتر با تعویض جوهر و سرویس حل شده .
دوستان من px660 دارم بعد از هواگیری تانک هر چی چاپ می کنم هد جابجا می شه ولی رنگ نمی ریزه رو کاغذ و سفید چاپ می کنه
دوستان کمک کنید پرینتر خراب شده ؟
بدبخت شدم که
سفید چاپ می کنه
در ضمن تانک یه بار تموم شد کارتریج ماد ایرانی گذاشتم این کارتریج ها هم که تموم شد تانک رو پر کردم و هواگیری دیگه کار نمی کنه
کمک کمک
SOS
SOS
SOS
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوستان
من یک چاپگر تی 50 اپسون دارم .
این چاپگر واقعا تاکنون برای من عالی بوده و پاسخ تمام نیازهام را به نحو احسن داده است .
امما از آنجایی که عکاسی میکنم تو برنامم هست یک چاپگر فوتو خوب و با کیفیت جهت چاپ عکس تا سایز A3 خریداری کنم .
می خواستم از شما همفکری بخوام که چه چاپگری رو پیشنهاد میکنید و در صورت امکان قیمت آن را نیز بفرمایید .
متشکرم
دوستان میخواستم بدونم ماده حلال جوهر های پرینترهای اپسون را کسی میدونه بر پایه الکل هستند و یا پایه نفتی؟
بنده یک C79 قدیمی دارم ولی حدود یکماهه که رنگ cyan اون چاپ نمیکنه (البته دست به آچار هم هستم و کامل بازش کردم تا حالا)منتها دنبال حلالی هستم که بشه سوراخهای هد رو با اون باز کرد.
با تشکر از همفکریتون.