با عرض سلام خدمت دوستان،
یک پرینتر کم کارکرده canon pixma pro 9000 سری اول (مارک 2 نیست) دستم رسیده، به نظرتون ارزش خرید داره و اینگه در صورت سلامت چقدر میرزه؟ همینطور دقیقا فرقش رو از نظر کمی و کیفی با مارک 2 نمی دونم چیه! از دوستان اگه کسی اطلاعاتی در اینمورد داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
بهرنگ میرصادقی
با سلام خدمت دوستان محترم
من یک پرینتر HP Potosmart D5063 دارم میخواستم بدونم .کارتریج قابل شارژ و یا مخزن جوهر برای این مدل هم هست.
با تشکر
Nikon D300
سلام به همگی
پرینتر رنگی اسکنر کپی mp 490 canon-دست دوم چند می ارزه .؟ به گفته فروشنده جوهر افشان بدلیل استفاده کم جوهرش خشک شده ونیاز به شارژ داره.اصلا ارزش خرید داره یا نه؟ دوستان لطف کنید رهنمایی کنید چون بنده هیچ آشنایی با پرینتر و نحوه ی کار و سرویس آن ندارم
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
ریسک بالایی دارد،من بودم نمی خریدم
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
با سلام خدمت همه دوستان
بنده به تازگی یک پرینتر EPSON P50 خریداری کردم. داخل سایت های مختلف را گشتم و از جمله همین انجمن را و جواب خیلی از سوالاتم را گرفتم ولی چند سوال بی پاسخ برام مونده که با اجازتون مطرح می کنم.
1) بنده روی CD قابل چاپ داپلیکو چاپ زدم (البته فقط نوشته به صورت سیاه و سفید) ولی بعد از یک روز تمام هنوز خشک نشده اگر انگشت محکم روش بکشم جوهر کشیده میشه البته روی کاغذ عکس چاپ زدم و این مشکل را نداشتم و به سرعت خشک شد.
2) از نظر شما اساتید تانک بهتره یا کارتریج قابل شارژ ؟ ( از نظر کیفیت چاپ، کارایی خوب و عدم آسیب رسانی به هد )
3) کارتریج های قابل شارژ هم مانند تانک نیاز به هوا گیری داره ؟
4) به نظر شما بهترین جوهری که می تونم تهیه کنم چه مارکی هست و حدودا چه قیمت ؟
ممنون میشم اگر تجربیاتتون را در اختیارم بگذارید.
سلام
در محل کارم پرینتری هست که به بهانه نایاب بودن کارتریج یک گوشه افتاده و خاک میخورد. مدل HP Deskjet 5440. کسی میداند مدل کارتریج مخصوص این پرینتر چیست و آیا واقعا نایاب است؟ اگر کسی جایی را برای فروش سراغ دارد ممنون میشوم اگر بنده را مطلع کند.
سپاس فراوان