سلام
من یک پرینتر l800دارم و تقریبا 2 ماه خریدم
متاسفانه رنگ ها را امروز موقع چاپ درست چاپ نکرد و هر کاری کردم درست نشد
مثلا رنگ زرد اصلا چاپ نمی کند. در حالی که تانکرش پر است.
رنگ قرمز صورتی پرینت می کند
رنگ سیاه هم بنفش
رنگ ها را دقیق و درست در تانکر پر کردم به نظرتان مشکل از چیه؟
سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید
پرینتر R290اپسون مخزنی دارم که به یک باره از کار افتاد بعد از ریست کنتور الان مشکل نشناختن جوهر داره و چیپ ست روی مخزن رو هم عوض کردم باز چراغ جوهرش چشمک میزنه و بعد از ریست دستی فلش پرینتر تک تک جوهر ها رو نمیشناسه . به نظرتون ایراد از کجاست و چجوری حلش کنم ؟ احتمال داره هد ها خراب شده باشه ؟
سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید
پرینتر R290اپسون مخزنی دارم که به یک باره از کار افتاد بعد از ریست کنتور الان مشکل نشناختن جوهر داره و چیپ ست روی مخزن رو هم عوض کردم باز چراغ جوهرش چشمک میزنه و بعد از ریست دستی فلش پرینتر تک تک جوهر ها رو نمیشناسه . به نظرتون ایراد از کجاست و چجوری حلش کنم ؟ احتمال داره هد ها خراب شده باشه ؟
با سلام
من این پرینترو قبلا داشتم.بعد از حدود 4 سال دستگاه جنرال ارور داد.هر کار کردم درست نشد.خلاصه پرینترو باز کردم هدشو شستم با وسایلش ور رفتم و بستمش.در کمال ناباوری ارور رفت و درست شد ولی متوجه شدم که چند تا از نازل های هد اون به رحمت الی رفتن.یک سال هم همین جوری کارکرد تا دوباره اون ارور رو داد ولی متاسفانه دیگه درست نشد .پیش تعمیر کار بردم و اون گفت که هد به رحمت خدا رفته.خلاصه هد اون رو عوض کردم و الان پیش یکی از اشنایان داره همچنان کار میکنه.امید وارم هد دستگاه شما سالم باشه.یک عکس از ارور دستگاه رو برامون بزار.من دفترچه تعمیراتیشو دارم. شاید تو اون چیزی نوشته شده باشه....
behrang 2
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم یه epson wf 7610 بگیرم چون شنیدم پرینتر خیلی خوبیه.
میخواستم نظر شما دوستان رو بدونم و اینکه از کجا میتونم تهیه کنم و ایا کارتریجهای شارژی این دستگاه هست یا خیر .چون تو سایتهای خارجی دیدم که این کارتریجها برای این دستگاه ساخته شدن.
ممنون و موفق باشید.
سلام یک پرینتر EPSON L220خریدم متاسفانه کیفیت چاپ به اندازه کیفیت عکس نیست عکسها نویز دار چاپ میشوند .دوستان راه حلی دارند؟آیاتنظیمات خاصی نیاز است؟البته لازم به ذکر است که عکسهار را به انواع کیفیت و کاغذ چاپ کردم مشکل حل نشد
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
سلام
از این دستگاههای چند کاره چهار رنگ انتظار فوق العاده ای نمی توان داشت و خروجی آنها با انواع شش رنگ تفاوت زیادی دارد. در عین حال آیا مشکل فقط مربوط به نویز است یا از جهت انطباق رنگ هم مشکل دارید؟ مشکل نویز معمولا مربوط به همخوان نبودن کاغذ با نوع کاغذ انتخابی در تنظیمات پرینتر است.
در منوی main نوع کاغذ را بصورت صحیح انتخاب و کیفیت چاپ را روی photo یا Best Photo قرار دهید.