ممنون ، نه اونجا هم حل نمیشه با افزایش رنگ به سمت تیره تر شده رنگ عوض میشه ، یک عکس از جدول رنگ براتون میزارم ، پروفایل رو تبدیل کردم به سی ام وای ک باز جواب نداد بردم تو آر جی بی باز همومن آش و همون کاسه
color_err.jpg
ممنون ، نه اونجا هم حل نمیشه با افزایش رنگ به سمت تیره تر شده رنگ عوض میشه ، یک عکس از جدول رنگ براتون میزارم ، پروفایل رو تبدیل کردم به سی ام وای ک باز جواب نداد بردم تو آر جی بی باز همومن آش و همون کاسه
color_err.jpg
Photography helps people to see
با سلام
ایا از جوهر شارژی استفاده می کنید؟
رو چه کاغذی چاپ می کنید؟
راه حل ساده:البته تا حدودی حل میشه..اینه که از کاغذ های برند و گرون قیمت استفاده کنید.جوهر خوب متاسفانه در بازار موجود نیست.
راه حل سنگین:استفاده از پروفایل های رنگی ساخته شده برای جوهر و کاغذتون که البته یک کار حرفه ای و وقت گیر و پیچیده هست.در این زمینه می تونید از بخش مدیریت رنگ همین سایت اطلاعاتی رو دریافت کنید.
اون دوستمون که گفتن روی مود سفید سیاه پرینت کنید درسته به شرطی که نوع مود کاغذ روی Plain paper باشه که پرینتر فقط از جوهر سیاه برای پرینت استفاده کنه.البته وضوح کار پایین می یاد.
behrang 2
با سلام
من یه پرینتر EPSON L800 دارم
وقتی که تیکه کوچکی از کاغذ رو پرینت میگیرم همه چیز اکی هست و رنگ روی گاغذ واقعی هست.اما وقتی که کل صفحه رو پرینت میگیرم به طور محسوسی رنگ قرمزش زیاد میشه و در کل کدر میشه.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
دوستان از بین پرینتر های اپسون p50 و L800 کدوم رو پیشنهاد میدین برا خرید ؟!
قبلا پی50 داشتم و ازش هم تقریبا راضی بودم ... ولی اواخر داشت اذیت میکرد یکم ... ولی کیفیت چاپ خوبی داشت ...
ال 800 رو نمیدونم کیفیت چاپ و... چطوره ...
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ... تشکر
اگر هزینه جوهر اصلی برات مهم نیست l800 بخر دستگاه خوبلی هست کیفیت چاپش با جوهر خودش عالی هست
ولی اگر میخوای جوهر متفرقه بخری برو p50 بهتره
ویرایش توسط ss_movies : Tuesday 30 June 2015 در ساعت 21:59