کارتریج پرینتر رو شارژ کردم ولی بازم چراغ مربوط به کارتریج به نشانه خالی بئدن چشمک میزنه. نمیدونم چیکتر کنم.موندم توش
مدل پرینتر هم canon mg5540
کارتریجی که شارژ کردید برای اولین بار شارژ شده یا قبلا اینکارو انجام دادید ؟
قسمت چیپست کارتریجها رو تمیز کنید (اگر هم خراب شده باشن به راحتی قابل تعویض هستن). احتمالا مشکل از اونها باشه کارتریج اصلی بعد از اینکه شارژ بشه ارور میده .
کارتریج قابل شارژ بگیرید من قبلا کنون داشتم براش کارتریج قابل شارژ گرفته بودم خیلی عالی جواب میده
ویرایش توسط obsidiyan : Wednesday 8 November 2017 در ساعت 23:18
سلام دوستان من به تازگی اپسون L1800 خریدم.جوهر پیگمنت هم براش تهیه کردم.ولی احساس میکنم اونجور که باید مقاوم نیست در برابر آب.حالا خواستم ببینم راه تشخیص اینکه این جوهر واقعا پیگمنت هست یا نه چیه؟جوهرش هم سری durable مارک inktec هست.چیزی روش ننوشته به عنوان اینکه پیگمنته ولی فروشنده گفت سری durable پیگمنته.
سلام من یک پرینتر جوهر افشان canon mp190 pixma دارم که 4 ساله باهاش کارنکردم. الان خود پرینتر اررور e5 و کامپیوتر An ink cartridge cannot be recognized. رو نشون میده.
لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن این دستگاه با usb 2.0 کار میکنه و لپ تاپ من usb 3.0 داره بعد از انجام تعمیرات و ... مشکلی از نظر کار کردن با این پرینتر نخواهم داشت؟
سپاس.
20180208_143324.jpg
سلام
پرینتر اپسون مدل L805 دارم موقع چاپ خطوط در چاپ ایجاد میکنه چندبار هد پاک کردم نازل هم بدرستی چاپ میکنه
چجوری میشه رفع کرد؟
سلام دوستان من یه پلاتر اپسون p8000 دارم که متاسفانه هر کاری میکنم موفق نشدم یه چاپ خوب بزنم ، عکس ها اصلا اون جوری که میخوام نیستن متاسفانه مشکل فقط روی چهره افراد هست که خوب چاپ نمیشه ، دوستان کسی اگر از این پلاتر داره ممنون میشم راهنمایم کنه ، آیا تنظیمات خاصی داره ؟
سلام دوست عزیز
برای اینکه دوستان و اساتید عزیز بتوانند در حل مشکل به شما کمک کنند بهتر است که دقیقتر توضیح بدبد ، مثلا چاپ مد نظر شما چگونه است ؟ یا اینکه چهره افراد خوب چاپ نمی شود یعنی چی ؟
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
سلام دوستان .پرینتر من کانن 7240 هستش میخاستم بدونم چه جوهری مرغوبه براش و کیفیت قابل قبولی داره ؟
با تشکر