نوشته اصلی توسط
tina25
با سلام خدمت تمامی اساتید بزرگ وار به ویژه امپراطور پرینتر های جوهر افشان آقای قبادی عزیزم. من با مراجعه به این سایت و کمک گرفتن از سوالات دوستان یک پرینتر اپسون r290 خریداری کردم.تا این که دیروز کارتریج مشکی آن تمام شد. همان موقع یک کارتریج دیگر که خریده بودم به متصل کردم. وقتی دوباره پرینتر را راه انداختم کارتریج را شناخت ولی مقدار بسیار کمی سیاه روی صفحه چاپ می کرد .2 بار نازل چک کردم ولی فاییده ای نداشت. کارتریج رو در آوردم و دوباره جا زدم و وقتی پرینتر رو روشن کردم دیدم که ای وای که اصلا هیچ کدام از کارتریج ها رو نمیشناسه.اعصابم خیلی خورد شد. خابیدم فردا صبح که پا شدم همهی کارتریج ها رو در آوردم و دوباره جا زدم وقتی دسگاه رو روشن کردم دیدم که همهی رنگ ها رو میشناسه ولی ارور خالی بودن(ضربدر قرمز) کارتریج های زرد و آبی کمرنگ را می دهد (البته از بعد از نازل چک کردن این دو رنگ ارور کم بودن رنگ(علامت تعجب) راداده بود. هالا با این که جوهر سیاه کاملا پر است ول وقتی میخام پرینت ساه و سفید بگیرم میگه که کارتریج های زرد و آبی کمرنگ خالی هستند. آخه پرینت سیاه و سفید چه ربطی به باقی رنگ ها داره فقط سیاه لازم داره حلا شما میگید چه کار کنم:confused::confused: