سلام به همه دوستان من تازه پرینتر ار290 گرفتم می خوام بدونم با مخزن پر چند تا پرینت عکس پرسنلی a4 میتونم بگیرم در ضمن دوستانی که در مورد مخزن و نحوه پر کردن آن اطلاعات میخوان به این آدرس برن توضیحات و قیمت های مخزنش عالیه
http://parscopy.com/articles/default.aspx
اگه کسی جواب سوال منو میدونه ممنون میشم کمکم کنه
سلام دوست عزيز
لطفا بفرمائيد مخزن شما از كدوم نوع است :
1- تانك هاي اصلي بيرون دستگاه است و با شلنگ به كيت كارتريج وصل شده
2- چيزي خارج از پرينتر وجود ندارد و تانكهايي به اندازه كارتريج اصلي روي هد سوار شده اند.
در مورد اول با پوشش رنگ نرمال تا 600 برگ با كيفيت عالي مي تونيد بزنيد.
در مورد دوم اين عدد به دليل حجم كمتر جوهر در دسترس به 50-60 تقليل پيدا مي كنه
با سلام
اگر از دوستان در مورد تمیزکردن هد پرینتر بخصوص 290 اپسون با محلول باز کننده هد و سرنگ تجربه ای دارد ممنون میشوم مرا مطلع نماید ؟
آیا اصلا" این کار را صلاح میدانید ؟
این کار به هد صدمه ای میرساند یا خیر؟
با تشکر
قيمت حدود 120.000 تومان هست . اگه خريدي حتما يه كارتريج جوهر زرد اضافه هم بگير زود تر از بقيه بهش احتياج پيدا ميكني
كارتريج جوهر اصليش هم حدوداي 13.000 تومان
كارتريج مشكي پيگمنتش حدود 16.000 در مياد اما هم بزرگتره و هم در مقابل آب مقاوم تره و جوهر اصلا بعد از خيس شدن كاغذ (كاغذ معمولي ) پخش نميشه اگر grayscale فعال باشه .( به عنوان پرينتر دورو براي كار تايپ هم ميشه گفت به كار مياد شايد براي 300 400 برگ شايدم بيشتر ) .
ماديران هم به تازگي كارتريج براي اين سري توليد كرده 6 7 هزار تومان اما من ترجيح ميدم فعلا ازش استفاده نكنم;) .
شما می توانید به سایت
www.parscopy.com مراجعه کنید آموزش کامل باز کردن هد رو مطالعه بفرمایید
سلام به دوستان لطفا اگه در مورد جوهر inktec و خوب یا بد بودن و کیفیتش اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید قربون معرفت همتون
با سلام
پرینتر من جدیدا چند روزیه که مشکل دار شده R-290
خروجی چاپش تو نواحی مرز سایه و روشن بد میزنه و کلا رنگهارو بد میزنه مخصوصا دور چشمها و پوست نازل چک که میگیرم خوبه (عالیه) چند بارم هد کلین کردم فایده نداشت
البته بگم من تانکر روش دارم یکسالی میشه
یعنی هد مشکل دار شده ؟ یا نازلهاش گرفته
پس چرا نازل چک که میگیرم هیچ مشکلی نداره