شما چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟من اين مشكلا با كنون داشتم براي من عيب از كاغذ بود. كاغذ اصلي استفاده كن شايد مشكل برطرف شد .
من از real colour استفاده می کنم.
سلام
من یک چاپگر چند کاره واسه کارهای خونگی یعنی برای تعداد پایین چاپ در ماه خریداری کردم .
Epson مدل TX 109 ... حالا یک سوال :
برای جلوگیری از خشک شدن جوهرش من توی این تاپیک خوندم که باید پرنتر رو هر شب روشن کنم حدالامکان ...
ایا این کافیه برای جلوگیری از این مشکل !؟ :-؟
و یک سوال دیگه .. چطور میتونم یک عکس رو تمام صفحه چاپ کنم .. یعنی کادر سفید بغلش نباشه...
وقتی گزینه ی Fit to media ؤو تیکش رو بر میدارم طبیعتا باید به سایز A4 در بیاد تصویرم ولی اینطور نمیشه و اندازه هایی ه اونجا مشخص کرده کمی بیشتر و یا کمتر میشه ...
البته من تست نکردم و خواستم ابتدا پرسیده باشم تا مطمئن بشم ...
در مورد پرينتر شما بايد بگم كار نكردم ولي در مورد ديگر پرينتر ها كه اين امكان رو دارن بايد بگم كه با توجه به تنظيمات چاپ و كاغذ گزينه Borderless فعال ميشه يعني مثلا در R290 شما بايد گزينه Best photo و در تنظيمات كاغذ هم Glossy يا چيزي شبيه به اون رو انتخاب كنيد تا بتونيد تمام صفحه پرينت بگيريد.چطور میتونم یک عکس رو تمام صفحه چاپ کنم .. یعنی کادر سفید بغلش نباشه...
ممنون ولی وقتی Borderless میزنم هم قسمتی از تصویر حذف میشه ... هم توی Preview و هم تو Print ...
البته Fit to media رو هم تست کردم کار نکرد !
سلام دوستان
من میخوام یک پرینتر 3کاره بخرم
چون تانک هم میخوام نصب کنم اپسون جوهر افشان مدنظرمه
مصرف من هفته ای 50 پرینتA4متن سیاه سفید و50تا هم رنگی
هفته ای 5 تا هم عکس می زنم
کدوم مدل سه کاره رو سراغ دارین که تانک نصب بشه ؟
اگر بشه روسیدی هم چاپ کنه
کلا راهنمایی کنین ممنون میشم؟
تو تنظیمات جوهر افشان Epson R295 چند تا گزینه برای تعیین نوع کاغذ هست.
من کاغذم فتوگلاسه هست ولی وقتی گزینه Epson Photo Quality Ink Jet رو انتخاب می کنم بهتر از بقیه گزینه ها حتی بهتر از موقعی که گزینه رو Epson Glossy انتخاب می کنم چاپ می کنه.
با توجه به اینکه تیراژ کار بالاست و میگن گزینه Epson Photo Quality Ink Jet هم معمولا برای چاپ عکس با کیفیت بالا بکار میره می خواستم ببینم انتخاب گزینه Epson Photo Quality Ink Jet باعث فرسودگی سریعتر هد نمیشه؟
سلام
چکار کنم که جوهر خشک نشه ؟! روشن خاموش کردن چاپگر کافیه ؟! Epson ...
سلام
هر چند روز یک بار ، یک nozzle check بگیرید.هم باعث میشود که جوهر خشک نشود و هم از سالم بودن و خشک نبودن تک تک رنگها مطمئن میشوید و هم جوهر بسیار کمی برای اینکار مصرف میکنید.
بعید میدانم که تنها روشن و خاموش کردن چاپگر کافی باشد.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...