نوشته اصلی توسط
vahidmir2000
دوستان من G11 رو با hx-1 مقایسه نکردم فقط خواستم بپرسم که این دوربین واقعا برپایه کدوم ویژگیش قراره محبوب باشه. تمام ویژگی های این دوربین در دوربینهای دیگه ای هم هست که قطعا اساتید تایید میکنند. در مورد اون مثالی که نوید جان زدند اگر دلیل بر بی ادبی نباشه ولی واقعا کسی که آماتور جدی هم نیست از شاتر و دیافراگم و عمق میدان سر در میاره؟ البته این زیاد به موضوع اصلی ربطی نداشت ولی کلا من از صحبتهای دوستان به این نتیجه رسیدم که این وسط فقط و فقط بحث سلیقه در میونه و هرکسی مثلا زوم بیشتر میخواد باید به طرف سوپرزومها بره و هرکسی از ترکیب دوربینهایی مثل G11 خوشش میاد باید اونو بخره. ممنون از دوستان و وقتی که برای جواب دادن به صحبتهای من گذاشتن.
سلام
دوستان من G11 رو با hx-1 مقایسه نکردم
در پست قبل نوشته بودید:
واقعا هدف این سری از دوربینهای کنون رو نفهمیدم؟
بکاپ برای SLR? خنده داره.
یک دوربین درشت که هیچ ویژگی خاصی نداره.
البته من قصد بدگویی ندارم ولی میشه یکی از دوستان با تجربه
یک یا چند ویژگی عالی این دوربینو که مثلا به طور مثال در سونی HX-1 نیست برای من بگه؟
دو مورد اول که نظر شخصی شماست. ولی در مورد جمله بلد شده: شما دقیقا مقایسه کردی.این دوربین را با HX-1
تمام ویژگی های این دوربین در دوربینهای دیگه ای هم هست که قطعا اساتید تایید میکنند.
البته من استاد نیستم ولی خیر ! تمام ویژگی های این دوربین در دوربین های دیگه نیست !
در مورد اون مثالی که نوید جان زدند اگر دلیل بر بی ادبی نباشه ولی واقعا کسی که آماتور جدی هم نیست از شاتر و دیافراگم و عمق میدان سر در میاره؟
بله قربان سر در می آورند،حتی بهتر از من !! :);) ( مسائل خیلی پیچیده ای نیست.)
البته این زیاد به موضوع اصلی ربطی نداشت ولی کلا من از صحبتهای دوستان به این نتیجه رسیدم که این وسط فقط و فقط بحث سلیقه در میونه و هرکسی مثلا زوم بیشتر میخواد باید به طرف سوپرزومها بره و هرکسی از ترکیب دوربینهایی مثل G11 خوشش میاد باید اونو بخره.
بهتره بگیم نیاز و سلیقه
فقط خواستم بپرسم که این دوربین واقعا برپایه کدوم ویژگیش قراره محبوب باشه.
خیلی از ویژگی ها رو دوستان گفتند اما به نظر من به طور خلاصه
- بدنه جذاب و خوش فرم و نه چندان بزرگ ( یکم نوستالژی دوربین های قدیمی توی این بدنه هست )
- وجود دکمه ها و غربیلک ها و کنترل های فیزیکی روی بدنه
- ال سی دی چرخان
- وجود پایه فلاش هات شو
- پوشش لنز تقریبا مناسب برای کارهای روزمره (به همراه لرزش گیر)
- امکان عکاسی به فرمت خام
- امکان سه نوع مختلف نور سنجی (Evaluative Center Weighted and Spot)
- انواع حالت های فکوس.
- رزولوشن بسیار مناسب برای کاربری مثل من
- نویز بسیار مناسب در مقایسه با سایر دوربین ها در این رده و این اندازه سنسور
- امکان تعیین Custom White Balance
- و ...
همه این موارد باعث میشه به این دوربین مثل یک DSLR کوچک نگاه کنم.(نمیگم جایگزین چون علاقه شدیدی به Optical View Finder دارم )
دوربینی که میتونم در جاهای بیشتری همراه خودم داشته باشم و عکس های بیشتری بگیرم و اگر نیار به تنظمیات دستی و پیشرفته داشته باشم من را یاری خواهد کرد.
در نهایت به نظرم رده جذابی است که امکانات خوبی را در بدنه ای متعارف جای داده است.
در مورد این رده بهتر است لینک زیر را ببینید:
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Canon_PowerShot_G
شاد باشید.