میشه یکی یه مقایسه ای بین SX1 IS با G11 انجام بده بیشتر از لحاظ نویز و ISO و کلا عکسبرداری این دو تا
و بگید کدومو بخرم بهتره؟
میشه یکی یه مقایسه ای بین SX1 IS با G11 انجام بده بیشتر از لحاظ نویز و ISO و کلا عکسبرداری این دو تا
و بگید کدومو بخرم بهتره؟
ولی از رو specification این دو میشه پیش بینی کرد که G11 نویز کمتری داره و شارپنس تصویر احتمالا بالاتره. چرا که سایز سنسور G11 به میزان مشخصی بزرگتره و مخصوصا که در G11 مود Low Light رو قرار دادن که در نور کم تا رزولوشن 2.5 مگاپیکسل ، رزولوشن عکاسی رو کاهش میده تا در نور کم بتونه تصاویر کم نویز تری رو ارائه بده.
به عقیده من برتری SX1 مشخصا در سوپر زوم بودنشه و البته فیلمبرداری ولی فکر کنم کیفیت عکس رو G10 می بره.
شاید کمتر بودن محدوده فاصله کانونی لنز G10 هم بتونه یک مزیت به لحاظ کیفیت اپتیکی لنزش باشه و احتمالا کمک به شارپنس و کمتر بودن Color fringing و امثالهم.
من هم خیلی خوشحال شدم. ولی این روند را میشه گفت پاناسونیک با مدل LX3 خودش شروع کرد(با یک سنسور 10 مگا پیکسلی توانست با خیلی از دوربین های تو بازار با رز 12 تا15 مگا پیکسل رقابت کند.(دستش درد نکنه).
حالا هم که کنون این کار را کرده که در واقع یک حرکت تاریخی در دوربین های دیجیتال است. شاید تا چند وقت دیگه پایین آومدن رزلوشن slr هارا هم ببینیم.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
بر حسب اطلاعات و آماری که مستقیما ! از کمپانی سونی به بنده رسیده است. سنسور جدیدی که در این دوربین مورد استفاده قرار گرفته است همان سنسور ICX685CQZ سونی است که دو برابر حساسیت بیشتری نسبت به نور دارد و در مقابل نویز بسیار کمتری دارد.
کد:http://image-sensors-world.blogspot.com/2009/08/sony-10mp-ccd-with-203um-pixels.html
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
1- اين وسط G10 از كجا اومد؟ لطفا در نوشتن اسامي دقت شود :)
2- ميشه توضيح بدين كه وقتي دوربين رزولوشن رو روي 2.5 مگا ميذاره چطور قابليت ارائه تصاوير كم نويزتري رو در نور كم پيدا ميكنه؟
به نظر من دوربين در مود نور كم رزولوشن رو پايين مياره به اين علت كه چاپ عكس در سايز بزرگتر رو محدود كنه.يعني در نور كم چه با رزولوشن بالا يا پايين عكس بگيري نويز رو خواهيد داشت.فقط بخاطر اينكه در سايز كوچك تر اين نويز كمتر خودشو نشون ميده، دوربين خودشو روي 2.5 ست ميكنه.
عملكرد G11 در ايزوهاي بالا :
کد:http://www.digitalversus.com/news_id-10463.htm