cell باطری در ژاپن ساخته میشه اما اسمبل در چین هست. کنون هیچ کدام از محصولاتشو به طور کامل در چین تولید نمی کنه. معمولا اسمبل تو چین صورت می گیره
cell باطری در ژاپن ساخته میشه اما اسمبل در چین هست. کنون هیچ کدام از محصولاتشو به طور کامل در چین تولید نمی کنه. معمولا اسمبل تو چین صورت می گیره
بعله، دقت نکرده بودم؛ CD ها رایتی تشریف دارن، با لیبل کانن
دیگه هر چی بگین را نداره قبول کنم کانن محصولاشو با CD رایتی میده بیرون
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من هم چند سال پیش یه a640 از یکی از فروشگاههای canon گرفتم، CD اون هم رایتی بود...
البته موضوع این بود که توی CD یه PDF فارسی هم از دفترچه راهنما بود... به همین خاطر حدس میزنم احتمالا خود آفومار CDها رو گذاشته و نخواسته روی CD نقره ای هزینه کنه!؟
دوستان این قسمتی که عکسش رو گذاشتم و مال منظره یاب هست خط و خش و اینا افتاده و همچنین موقعی که میخوای منطقه فوکوس رو انتخاب کنی تو منظره یاب و اون نور قرمز میاد اون نقطه ها به رنگ قرمز کامل مشخص نمیشه(فک کنم یه چیزایی روی اون شیشه بوده که به علت پاک کردن رفته).میخواستم ببینم هزینه تعمیر یا تعویض این قسمت چقدره؟
در ضمن جای بهتری واسه این سوال پیدا نکردم شرمنده.
عکس
همونطور که وحید جان گفتند شما باید به تاپیک پاسخگوی بخش فنی مراجعه کنی و سوالتو از مهندس قاسمی بپرسی ولی تجربه خودمو در این زمینه بهت میگم
صفحه فوکوسینگ اسکرین شما بعلت دستکاری شما که میخواستی تمیزش کنی معیوب شده و کوتینگش از بین رفته دوست عزیز اصلا برای تمیز کردن صفحه فوکوس نباید بهش دست بزنی میتونستی با پوار این کار رو انجام بدی منم خودم همین اشتباه شمارو کردم و با پنبه گوش پاکن میخواستم تمیزش کنم اما وقتی دقت کردم دیدم نقاط فوکوس مثل اینکه بخار گرفته باشن اون شکلی شدن و مجبور به تعویض شدم چون بسیار کمرنگ شده بودن و اصلا پیدا نبودن بنظر من با مهندس قاسمی تماس بگیر و در اولین فرصت به تعمیرگاه مراجعه کن ایشون براتون مشکلتونو با تعویض صفحه حل خواهند کرد.
موفق باشی
ویرایش توسط M.Barani : Thursday 8 September 2011 در ساعت 23:28
مهدی بارانی