رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
مشکل از سرعت پایین کارت حافظه نسبت به بافر نیست دوست عزیز. مشکل در حجم بافر است. بافر دوربینهایی در این سطح معمولا کم هستند و با چند عکس خام پر میشوند.
به نقل از DPReview.com
• Continuous: 3.7 fps up to 34 Large/Fine JPEG / 6 RAW frames
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
دوستان عزیز سوالی دارم :
آیا 550D دارای چشمی مادون قرمزه؟یعنی ریموت های مادون قرمز رو اون کاربرد دارن؟
دوستان لطف بفرمائید ریموتی برای این دوربین معرفی کنید که قیمت مناسب داشته باشه و بیسیم هم باشه.
سپاسگزارم.
سلام
بله 550D گیرنده مادون قرمز برای کنترل داره که محلش رو در عکس نشون دادم.
ریموتش را هم حدود 35000 تومن در خیابان جمهوری پاساژ جمهوری (زیر پل حافظ) قیمت داشتم. البته الان با نوسانات دلار تو بازار چنده دقیق نمیدونم.
allroundview2.jpg
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
آیا در تنظیمات وایت بالانس این دوربین میشه درجات کلوین را از 2000 تا 10000 مستقیم به دوربین بدیم ؟
مشابه نیکون d7000
ممنون میشه پاسخ بدبد
هراس من باری همه از مردن در سرزمینیست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی افزون باشد. شاملو
کسی از هک این دوربین خبرداره؟
از چه سایتی باید گرفت؟
چه تغیراتی داره؟
من همین الان نصب کردم. یه سری امکانات به دوربین اضافه می کنه که عمده اش توی فیلمبرداری قابل دسترسیه. کار باهاش هم سخته. برای کسانی که می خوان عکاسی خاص بکنن یا فیبمبرداری یه کم حرفه ای تر مناسبه، البته با به جون خریدن user interface خیلی بدش! این سایتشه
FAQ - Magic Lantern Firmware Wiki
امیرحسین
دوستان با تجربه لطفا کمک کنن
من هنگام فوکوس دستی نمیتونم دقت فوکوس انجام شده رو بطور مناسب متوجه بشم. تو دوربین های قدیمی تر یه مثلثی، دایره ای چیزی برای فوکوس وجود داشت.
آیا راهی برای انجام فوکوس دقیق تر تو فوکوس دستی هست؟ انگار هیچ چیزی برای کنترل فوکوس دستی نداره؟! دوستی به من گفت که هنگام فوکوس دستی یه چراغ روشن میشه اما من تا حالا همچین چیزی ندیدم؟! این خیلی اذییتم میکنه.