این سایت کانن ژاپنه(سری kiss برای خود ژاپنه) ولی برای هیچ کدوم از دوربینا فرمویر kiss نیست...
باز هم خودتون میدونید...
البته بهتره دوستانی که دوربین از این سری ها دارند تجربشونو بگن...
این سایت کانن ژاپنه(سری kiss برای خود ژاپنه) ولی برای هیچ کدوم از دوربینا فرمویر kiss نیست...
باز هم خودتون میدونید...
البته بهتره دوستانی که دوربین از این سری ها دارند تجربشونو بگن...
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
منم kiss x4 دارم...فرقی نداره هر فریم ویری که روی 550 عمل می کنه روی kiss x4 بدون مشکل قابل اجراست.
من یک دی ۵۵۰ دارم که از عکسهاش زیاد راضی نیستم و میخوام ردش کنم در ضمن لنزش همون ۱۸-۵۵ هست به نظر شما بفروشم و دنبال یک گزینه دیگه باشم یا واسه این یک لنز درست بخرم ممنون میشم راهنمایی کنین
من این دوربین رو برای 3 سال داشتم و از کیفیتی که میداد به شدت راضی بودم.شما حتما یک لنز 15-85 کنون تهیه کنید تا از عکاسی با این دوربین لذت ببرید
سلام
24-105 را برای بدنه 550 می خواستم (کار آتلیه و جشن )
1- دوستان گزارشی از مشکل فوکوس و یا عدم هماهنگی 24-105 با بدنه 550 ندارن ؟
2- (می خوام 2-3 میلیون نور بخرم واسه شروع جدی آتلیه خانگی ، فعلا 18-55 و 55-250 دارم ، ارزش داره با وام گرفتن هزینه کنم و 24-105 کاکرده بخرم ، آیا بدنه کشش داره؟)
Canon 550D+BG+ 18-55 & 55-250
سلام
در مورد آتلیه بعید می دانم خرید این لنز تاثیر شگرفی در شارپنس عکس هایتان داشته باشد بنده با این بدنه و 18-135 عکس های بسیار شارپی در آتلیه خانگی ام گرفته ام که در مقایسه لنز پرایمی (50 م.م اف 1.8) که دارم خیلی تفاوت محسوسی ندارد و این به دلیل این است که ما در آتلیه روی نور کنترل داریم. ولی برای جشن که احتمالا نور کافی وجود نداشته باشد 24-105 در مقایسه با لنز هایی که دارید(55-250 تا 95 م.م اف 4.5 دارد) اپرچر بیش تری به شما نمی دهد که بتوانید با نویز کمتر و یا سرعت شاتر بیش تر عکاسی نمایید به همین دلیل پیشنهاد بنده یا خرید 18-135 STM است که لنزی همه کاره است شارپنس خوبی دارد و قیمتی نصف 24-105 دارد و همچنین واید بهتری به شما می دهد یا 85م.م اف 1.8 USM است که لنز بسیار خوبی است ولی روی کراپ ممکن است برای عکس های تمام قد یا دسته جمعی مشکل ایجاد می کند(به ویژه در فضاهای داخلی) یا اینکه کمی صبر کنید تا بتوانید با هزینه بیش تر SIGMA 50-150 f2.8 EX DC OS HSM را خریداری نمایید که رنج عالی برای پرتره روی کراپ دارد شارپنس خوب و اف 2.8 را دارد و البته قیمت آن حدود 4 میلیون تومان است.
پرترهها کار مشترک هستند
سلام دوستان می خواستم ببینم ایا استفاده از لنر 18 55 اس تی ام برای 550 دی منطقیه منظورم اینه که ایا این بدنه می تونه از توانایی این لنز مثل دی 700 استفاده کنه مثلا فوکوس سریع و بی صدا البته می دونم این لنر با بدنه های جدید مچه ولی می خواستم ببینم کسی از این لنز بروی 550 استفاده کرده ایا ارزش داره لنز کیت دوربین را با نمونه اس تی ام برای این دوربین تعویض کنیم لطفا اگر کسی تجربه استفاده از این لنز را داره من را راهنمایی کنه ممنونم
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105