خیردوستان منو دوربین رو میتونم فارسی کنم؟
خیردوستان منو دوربین رو میتونم فارسی کنم؟
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
سلام دوستان . من هم نزدیک 2 سال هست که از این دوربین استفاده می کنم و می تونم بگم به طور کامل با 7000 شاتی که باهاش زدم بهش تسلط دارم . زمان عکاسی سعی می کنم تمام جوانب از قبیل استفاده از 3 پایه ، ریموت و... برای جلو گیری از تاری رعایت کنم اما ..... اما عکسهایی که می گیرم اصلا انتظارم رو برآورده نمی کنن . البته باید بگم که همیشه با فرمت RAW عکس می گیرم و در مرحله بعد با فتوشاپ و چند نرم افزار دیگه ویرایش می کنم اما نتیجه کار چیزی نیست که من رو راضی کنه . وقتی عکس هایی که در سایت هایی مثل 500PX هست رو میبینم ، با این که میدونم اونها واقعا حرفه ای هستن و فاصله بسیار هست بیشتر از نتیجه ی کارم ناراضی میشم . سوالی که برای من پیش اومده اینه که چطور می تونم به اون کیفیت و شفافیتی که در اون عکس ها هست برسم ؟ آیا باید دوربینم رو عوض کنم ؟ یا بادی خوبه و فقط باید به فکر لنز هام که 18-55 و 55-250 هست باشم ؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین .
100 در 100 مربوط به لنز و ویرایش عکساتون هستش.من هم 2 سالی هست این دوربین رو دارم و تنها زمانی به فکر تعویض اون هستم که نیاز به عمق رنگ بالا و نویز کم در ایزوی بالا داشته باشم که باید به طرف فول فریم کوچ کنم.وگرنه از نظر شارپنس چیزی از دوربین های دیگه کم نداره.به نظر من با خرید لنز 15-85 و رعایت اصول شارپنینگ عکس هم در حین عکاسی هم در مرحله ی پست پروسس می تونید بهترین خرو جی ها رو از این فسقلی بگیرید.
سلام
راهی هست این دوربین رو بشه مستقیما به برق وصل کرد برای مدت طولانی بشه عکاسی کرد ؟
در حال حاضر برای پروژه ای دوربین رو با نرم اقزار کنون با USB به کامپیوتر وصل کردم و هر ۲۰ ثانیه عکس میگیره و عکس رو در کامپیوتر ذخیره میکنه .
ولی مشکل اینجا هست که باتری دوربین خیلی زود تموم میشه
باتری گریپ هم مشکل رو حل نمیکنه چون لازم هست مثلا ۲ روز یا بیشتر عکاسی انجام بشه
ممنون
برای دوربین های عکاسی آداپتور برق مستقیم وجود دارد اما در ایران نایاب ( دقیقا نایاب و نه کمیاب ) هستند و اگر راهی دارید برای تهیه از خارج از کشور می توانید استفاده کنید.مدل مورد نظر برای دوربین شما AC Adapter Kit CA-PS700 & DC Coupler – DR-E8
590445.jpg
Amazon.com: HANKEN ACK-E8 AC Power Adapter Supply Kit For Canon EOS Rebel T2i T3i 550D 600D Kiss X4 X5 DSLR Cameras: Camera & Photo
Amazon.com: Canon DC Coupler DR-E8 for EOS Rebel T2i: Camera & Photo
Canon DR-E8 DC Coupler 4518B001 B&H Photo Video
Hawaii Camera | Photography | Video | Lens | Projector | Water Housing Rentals - Canon AC Adapter for 5D Mark II, 7D, 60D
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
فایل آپدیت برنامه این دوربین رو از کجا می تونم گیر بیارم
تو سایت کانن نتونستم پیدا کنم
شاید خوب نگشتم !
اگه منظورتون فرمویره :
آخرین ورژن ظاهرا 1.0.9 میباشد...
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم