اگر بپرسی احتمالا هزاران دلیل می آورند که فرق دارند با یکدیگر. مال من 550D ژاپنه، اون موفع هم گرونتر از کیس بود! مشکلی هم ندارم. اما فرق عمده ای با همدیگر ندارند. توی فروم شرکت های فروشنده در همین فروم برو، ازشون سوال کن. من حساسیتی زیاد نداشتم و بدون سوال و جواب زیاد خریدم. اما شما بپرسید دلیل اختلاف قیمت چیست.
امیرحسین
دوست عزیز ارزونتره رو بخر .ممنون از راهنماییتون نه والا دلیل خاصی نگفتن فقط یکیشون گفت kiss X4 استوکه تو ایران بجا آک میفروشن(هرچند بعید میدونم تو ژاپن جنس استوک تو بازارش باشه!!!!)
حالا بنظر شما کدوم بهتره؟فرقی دارن؟
هیچ فرقی ندارن، فقط بیمه اش کن .
دوستان من بتازگی این دوربین رو خریدم
دفترچه فارسی برای این دوربین وجود داره؟
هیچی سر درنمیارم...
فعلا نتونستم فلش رو بکشم بیرون!!
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
دوستان من یک مموری معمولی تیم گرفتم نتونستم فیلمبرداری کنم با دوربینم!!!
امکان داره از مموری باشه؟
بیشتر از 5-6 ثانیه فیلم نمیگیره!!
درود
بنده یکی از Memory های Team Group کار کردم بسیار پر سرعت بود و مشکلی هم نداشتم نسبت به قیمتش ارزش بالاتری داشت!
امکان داره مموری اصلی نباشه یا شاید هم دوربین مشکل داشته باشه!
مشکل از مموری است. باید از مموری کلاس 6 به بالا استفاده کنید (من از کلاس 10 استفاده میکنم در مورد کلاس 6 مطمئن نیستم). بعد از چند ثانیه فیلم برداری و پر شدن بافر فیلم برداری قطع میشود. چون مموری سرعت بالایی ندارد نمیتواند به سرعت بافر را خالی کند.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
دوستان منو دوربین رو میتونم فارسی کنم؟