فیلتر ها تاثیر نا محسوسی در شارپنس دارن
وجود فیلتر واجب است و به نوعی از لنز شما مراقبت میکند اگر از بدون فیلتر به صورت محسوس متوجه کیفیت بهتر عکسها شدید بهتر است یک فیلتر با کیفیت تهیه کنید برند سیگما را توصیه میکنم.
شرایط عکاسی را هم که مسعود عزیز توضیح دادن بنده هم اضافه میکنم تسلط شما در استفاده از دوربین خیلی مهم است.
سلام
ایشون کاملا راست میگن لنز 18-55 اکثر اوقات کیفیت تصویر را از بین می برد البته 18-55 نیکون وضعیت بهتری دارد
(در یک تجربه آزمایشی با 550 و 18-55 تصاویر نا امید کننده ای دیدم ولی همون دوربین با لنز 50 1.8 تصاویر خیلی بهتری می گرفت)
برای مطالعه بیشتر مطلب بسیار زیاد است و مثلا 5 FACTORS FOR STUNNING SHARPNESS
و یا اینجا و یا این یکی
آذري
ممنون از جواب هاتون
ولی به غیر از این مشکل شارپ نبودن عکس ها با نویز هم مشکل دارم
یعنی اکثر مواقع نویز داره در ضمن رنگ هاش اصلا زنده نیست و مجبورم هر بار با lightroom اصلاحشون کنم یعنی واقعا دیگه از دوربین دلزده شدم
و الان میگم کاش همون روز اول nikon می خریدم
ممون میشم در مورد مشکلات بالا راه حل بگن
با تشکر از شما
دوست عزیز شما هر دوربین دیگه ای می گرفتید همین مشکل رو داشتید.به نظر من دوربینتون دروربین خوبیه ولی شما هنوز پی به توانایی هاش نبردید.اگر توانش رو دارید لنزتون رو عوض کنید چون با خرید لنز بهتر در سطح 15-85 یکی 2 پله از نظر کیفیت عکساتون تغییر می کنه.از نظر نویز هم بستگی به شرایط عکاسیتون داره.فکر نکنید که اگر نیکون یا 7دی کنون می گرفتید عکساتون اصلا نویز نداشت شاید اندازه ی 5 تا 10 درصد نویز کمتر میشد.به نظر من تواناییهاتون رو تو ادیت عکس بالا ببرید و از فرمت raw دوربینتون استفاده کنید.
دوست عزیز
سنسور دوربین شما با دوربین های 60D ، 7D، 600D یکی است و از نظر کیفیت تصویر و نویز وضعیت مناسبی دارد. لنز 18-55 هم اصلاً لنز بدی نیست در دامنه فواصل کانونی 18 تا 35 م م وضوح کاملاً قابل قبولی دارد هر چند ار دامنه 35 با بالا خصوصاً 50 تا 55 م م میزان وضوح تصویر به ویژه در کناره های تصویر به شدت کاهش می یابد. برای گرفتن عکس های شارپ بایستی اصولی را رعایت کرد که در همین سایت می توانید مطالب بسیار مفیدی در این خصوص بیابید ضمن این که معمولاً عکاس ها از قالب RAW استفاده می کنند و بخش مهمی از عکاسی در ویرایش اتفاق می افتد که در فوتوشاپ یا لایت روم می توان نویز را کاهش داده، وضعیت اشباع رنگ را تنظیم نموده و شارپنس را نیز افزایش داد. بعید می دانم کیفیت نصویر دوربین نیکون مشابه تفاوت چندان قابل ملاحظه ای با 550D (که دوربین خوبی است) داشته باشد. در همین فروم می توانید عکس های بسیار زیبائی بیابید که با دوربین 550D و لنز 18-55 گرفته شده است.
سلام آقا کسی قیمت D500میدونه چنده؟
با سلام
من همین الان از پایتخت برگشتم ،قصد خرید 550Dرو داشتم اما راستش با شنیدن قیمتها گیج شدم
550D ساخت تایوان 1600
550D ساخت ژاپن 1400
kiss X4قیمت 1490
دلیل تفاوت این 3مدل رو از دوستان میدونه؟در مورد 600D هم همینطور اختلاف قیمت بود.
ممنون میشم تفاوت ها رو کسی کمک کنه...