با سلام
به ترتیب:فیلتر-لنز-سنسور.
2 مورد اولو خودتونم میتونین انجام بدین.
البته به شرطی که لکه کثبفی باشه و بعنوان مثال flare نباشه.
Printable View
دوستان ممنونم ار راهنماییتون. امروز بردم نمایندگی ایده ال به صورت رایگان سنسور رو تمیز کردن مشگل حل شد
ولی واقعا از برخوردشون راضیم خیلی خوب بود
سلام
داشتم تو سایت دی پریویو 60دی رو با دی5100 مقایسه میکردم. البته خیلی وارد نیستم. طبق این سایت عملکرد نویز و همچنین دینامیک رنج دی5100 خیلی بهتره.
سیستم اتوفکوس دی5100 11 نقطه ای و 60دی 9 نقطه ایه.
پس دلیل این همه اختلاف قیمت چیه؟
چون 60دی بزرگتره و 3مگاپیکسل بیشتر داره؟
D5100 در کلاس دوربین های Entry Level محسوب میشه (مثل 600D) و 60D در کلاس نیمه حرفه ای. بدنه 60D کیفیت ساخت و درز بندی بهتری داره بزرگ تر و خوش دست تر هم هست. همه 9 نقطه فوکوس 60D از نوع کراس هست ولی در 5100D فقط یک نقطه از 11 نقطه از نوع کراس هست. 60D سرعت عکس برداری و پردازش بسیار بالاتری داره.60D یک LCD مجزا داره برای نمایش تنظیمات دوربین و دکمه های مجزا روی بدنه برای تنظیمات اصلی عکاسی (بدون نیاز به مراجعه به منو های تنظیمات).کیفیت صفحه نمایش 60D بالاتره. 60D دارای دکمه Depth of field Preview هست . 5100D از آینه استفاده می کنه و 60D از منشور که باعث کیفیت بهتر تصویر در View Finder میشه . ابعاد تصویر در View finder در 60D حدوداً 30 درصد بزرگتر از 5100D است. حداکثر سرعت شاتر در 60D دوبرابر 5100D است. شارژ باتری در 60D تقریباً دوبرابر 5100D است. 60D موتور فوکوس داخلی داره. 60D دارای جک اتصال میکروفون خارجیه که در فیلم برداری مزیت بسیار بزرگی محسوب میشه ولی D5100 نداره.
ضمناً 60D ساخت ژاپنه و D5100 ساخت تایلند که مسلماً باعث اختلاف قیمت میشه.
جناب نوری عزیز
با سلام و احترام
من هنگام خرید دوربین بین 60D و 600D و D5100 مردد بودم و نهایتاً 60D را انتخاب کردم. با بررسی هائی که انجام دادم D5100 ساخت تایلند بود و 60D , 600D ساخت ژاپن (اگر اشتباه می کنم لطفاً تصحیح فرمائید). من هم منظورم اختلاف قیمت بین ساخت ژاپن و تایلند بود و نه اختلاف کیفیت . به هر حال اگر قیمت ساخت در ژاپن و تایلند یکی بود که نیکون بعضی دوربین های SLR خود را در تایلند نمی ساخت و SLR های رده بالاتر را در ژاپن.
در خصوص ساخت تایلند بودن D5100 :
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikon_D5100
در خصوص ساخت ژاپن بودن 60D :
http://en.wikipedia.org/wiki/Canon_EOS_60D
ارادتمند
چرا 60D اجازه شلیک فلاش خود دوربین در سرعت بالاتر از 250 در مود مانوئل را نمیدهد؟
و در صورت بازکردن فلاش، خودکار سرعت به 250 تغییر پیدا میکرد!
ممنون از توضیحات کاملتون
پس دوربین ها بر اساس امکانات بدنه رده بندی میشن نه کیفیت خروجی دوربین. درسته؟
یعنی صرفا اینکه یه دوربین در کلاس بالاتری قرار میگیره دلیل خروجی بهتر نمیشه؟
سلام خدمت همه دوستان
این سوال شاید تکراری باشه ولی چون مطالب زیاده و وقت بنده هم محدود مجبورم بپرسم
چرا در فیلم برداری با این دوربین فقط در سایز 480*640 میتونم فیلمبرداری کنم و بقیه سایزها که فیلم میگیرم تصویر تکیه تیکه میاد و صدا قطع و وصل میشه و چند فیم چند فریم میاد؟!؟!؟ درضمن با مموری های کلاس ده هم تست کردم ولی بازم نشد مشکل چیه؟!؟
سول دیگه اینکه چرا وقتی با پسوند RAW ذخیره میکنم، نه توی فتوشاب و نه توی لایت رو باز نمیشه؟!؟ فقط توی نرم افزار خودش که از سی دی خود دوربین نصب کردم نمایش میده؟
سپاس از بزرگواران
بله. دوربین 60D و 600D دقیقاً سنسور و پروسسور یکسان و نتیجتاً خروجی یکسانی دارند ولی عوامل دیگری (نظیر کیفیت بدنه، سرعت عکس برداری پیاپی، تعداد نقاط کراس فوکوس و ..) باعث می شود که 600D در کلاس entry Level قرار گیرد و 60D در کلاس نیمه حرفه ای.
ضمناً کیفیت خروجی RAW در D5100 و 60D اختلاف چندان محسوسی ندارند. بعید می دانم کسی با خرید هر یک از مدل های 60D و 600D و D5100 پشیمان بشود.
این پلاگین که میفرمائید رو اگه لطف کنید بذارین تا من بردارم مممنون میشم
در مورد فیلمبرداری هم باید بگم که موقعی که در حات لایو میذارم مشکلی ندارم، حتی در ال سی دی دوربین هم خوب نشون میده، فقط توی سیستم مشکل دارم
به هر نرم افزاری که بگین اجرا کردم
با هر سیستمی که بگین تست کردم
ولی فایده ای نداشت
frameware دوربین را Update کردم ولی باز هم نتیجه نداشته و فتوشاب هم از Photoshop CS5 استفاده میکنم
!!!!!!!!!!!!!!
سلام
به احتمال 90% اشكال از مموري كارد است. هر مموري اي كه رويش كلاس 10 نوشته لزوما كلاس 10 نيست. بازار پر از مموري هاي قلابي است. با يك مموري اصلي (ولو قرضي) تست كنيد.
يك برند معمولي ولي اصلي (مثلا ترنسند يا توشيبا) رو امتحان كنيد. برند هايي مثل سن ديسك و لكسار بسيار گرانند و براي همين تقلبيشون بسيار زياد پيدا مي شود. (يك كلاس 10 سن ديسك 8 گيگ بيش از 100 هزار تومان قيمت دارد)
در مورد RAW بايد آخرين ورژن نرم افزارهاي مورد اشاره را نصب كنيد.
براي فيلمبرداري فول اچ دي كارت حافظه كلاس 6 كفايت مي كند. اگه در LCD دوربين فيلم درست نمايش داده ميشود ولي در كامپيوتر به صورت تكه تكه پخش ميشود احتمالاً مشكل از كامپيوتر يا نرم افزاريست كه با آن فيلم را پخش مي كنيد . در خصوص RAW: آيا عكس هائي كه مي گيريد با پسوند CR2 ذخيره مي شود؟
سلام خدمت همه دوستان.این اولین پست من در این پیج هست.1سوال داشتم. اینکه چطوری گرید دیسپلی یا همون کادر بندی رو تو منظره یاب فعال کنم؟ممنون میشم اگه دوستان پاسخ بدن.
سلام خدمت همه دوستان.این اولین پست من در این پیج هست.1سوال داشتم. اینکه چطوری گرید دیسپلی یا همون کادر بندی رو تو منظره یاب فعال کنم؟ممنون میشم اگه دوستان پاسخ بدن.
دگمه منو رو بزنید. بعد چهارمین منوی قرمز رنگ رو وارد بشین. گذینه grid display رو فعال کنین.
تا جایی که من میدونم دوربین چنین امکانی رو نداره ( کلا دوربین های جدید که لایو ویو دارند ) البته تا جایی که من میدونم
اما درحالت لایو ویو و روی ال سی دی میشه روشنش کرد و دو حالت داره
مموری من کلاس 4 توشیبا 16 گیگ هست که تا الان مشکلی نداشتم تو فیلم برداری ( حتی شرایط نوری بد )
متاسفانه لینک دانلود ندارم . اگر google بگردید پیدا میشه : Photoshop Raw Camera Plugin
پس خوشبختانه مشکل شما نه از دوربین هست و نه مموری کارت !
مشکلتون حتما نرم افزاری هست .
برای نگاه کردن به ویدئو هاتون نیاز به کدک دارین : KM Player - Codec Media Player یکی از این دو نرم افزار رو نصب کنید
سلام خدمته همه اساتید.
چطور میتونم با استفاده از ویزور عکسهای LandScape بگیرم. تو منوی تنظیماتش تنظیمو رو 16.9 میزارم ولی فقط رو Live view جواب میده و عکسهایی که با استفاده از ویزور میگیرم باز هم 4.3 هست
http://easycaptures.com/fs/uploaded/420/4576180303.png
بهتر هست raw عکاسی کنید. و کمی عکس را کراپ کنید.
با عرض سلام حضور اساتید;من یه مشکلی که دارم با این دوربین اینه که وقتی از یه سوژه عکس میگیرم عکس بعدی نور سنجی قفل میشه وعلامت ستاره تو سمت چپ ویزور،کنار نشانگر باتری نمایان میشه بدون اینکه دکمه قفل نوردهی رو فشار داده باشم.لطفاراهنمایی کنید چطوری این حالتو غیر فعال کنم.
سلام دوستان روز خوش. میخواستم بدونم وقتی روی چیزی فوکوس میکنم مقدار تار شدن بقیه اجزای تصویر و چگونه تنظیم کنم
دوستان فیلمبردای 60d به چه صورته؟ کیفیتش خوبه ؟
مثلا میشه باهاش کلیپ ساخت
اگه نمونه فیلم ازش دارید برام اینجا بذارید
با تشکر
دوستان برای آتلیه و کار پرتره 60 دی با لنز 18-200 بهتره یا 18-135 و اینکه توضیح بدید چرا ؟
هیچ کدام لنزهای خوبی نیستند.
سوال را هم باید در تاپیک لنز مناسب برای پرتره میپرسیدید دوست عزیز.
اگر کیفیت برایتان خیلی مهم است حداقل انتخاب Canon EF 70-200 F/4 L
چقدر ميتونيد هزينه كنيد؟نقل قول:
آخه میخوام آینده نگری هم کرده باشم
سلام دوست من
200 18 و 135 18 هردو لنزهای خوبی هستند مخصوصا از لحاظ رنج ... 200 18 که داشته باشید دیگر به هیچ لنزی نیاز ندارید و از واید تا تله شما را کامل پوشش میدهد اما این لنز ایا برای کار اتلیه طراحی شده یا صرفا لنزیست برای کاربردهایی عمومی تر ؟ از نظر من شما که هدف کار در اتلیه دارید و از عکاسی کسب درامد میکنید نیاز به لنز با کیفیتتری دارید فقط رنج را مد نظر در کارتان قرار ندهید ... پیشنهاد من در این رنج قیمت به شما 85 15 هست ...
سلام
شنیده ها حاکی از رسیدن firmware جدید برای 60D هست...
آیا کسی استفاده کرده و یا لینک اون رو داره؟
بله دوست عزیز update شده
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EOS 60D
این تغییرات مربوط به 30 خرداد 91 هست و ورژن این Firmware در حال حاضر 1.1.1 هست
تغییرات به این شرح هست :
1. Fixes a phenomenon where the camera's serial number that is displayed in the shooting information of the image does not display the correct serial number. 1. قبلا موقع عکسبرداری، در اطلاعات عکس، شماره سریال دوربین به اشتباه ثبت می شده که این مشکل برطرف شده.
2. Corrects errors in the Greek, Italian, and Portuguese menu screens.
در زبان یونانی و ایتالیایی و پرتغالی خطاها صحیح نمایش داده نمیشده که برطرفش کردن
سلام من تازه با این سایت و انجمن مفید آشنا شدم ، و تازه امروز یه 60d خریدم ! ....
...ولی یه چیزی داره اذیتم میکنه البته شاید من زیادی حساس شدم ولی میخوام باهاتون در جریان بزارم تا راهنماییم کنید... البته نمایندگی هم گفته تا 3 روز تست کن اگه هر مشکلی دیدی بیار ! خلاصه سرتون رو درد نیارم، مشکلی که منو اذیت میکنه اینه که وقتی رو عکسی که میگیرم زوم میکنم 3 تا از پیکسل ها انگار مشکل داره که و سفیده... ریزه و در صورتی که زوم بشه دیده میشه. اگه مشکل از لنز باشه که ایرادی نداره چون لنز دوستم 18-55 کانن هستش و یه سالی میشه کار کرده ولی طبیعتا این دون های سفید (3تا در هر عکس) باید به چیپست برگرده اینطور نیست ؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید، عکس مشکلی که گفتم رو هم میزارم...
سلام، ممنون جناب سعید...اینم عکس از مشکلی که گفتم
Myup.ir | Free Image Hosting & Photo Sharing
Myup.ir | Free Image Hosting & Photo Sharing
سلام کمیل خان ...
اگر با لنزهای دیگه هم تست کردید و بازهم این پیکسل ها ظاهر شد و اینکه پیکسل های سفید (خراب) در همه عکس ها در یک نقطه ثابتی هستند احتمالا 95 درصد مشکل از سنسور دوربین هست اگر به شما مهلت تست دادن و دوربین گارانتی مناسبی داره. جای نگرانی نیست ببرید و عوضش کنید.
سلام
احتمالا پيكسل سوخته است. حتا اگر هم گارانتي ندارد اگر عوض نكردند مي توانيد بدهيد تعميرگاه مركزي برايتان آن پيكسل را غير قعال كنند.
البته وجود پيكسل سوخته جاي ناراحتي نداره و اين موضوع دير يا زود براي دوربينهاي ديجيتال اتفاق ميوفته
حتي در دوربينهاي آك هم امكان وجود پيكسل سوخته هست
اكر تعداد اين پيكسل ها رو به افزايش نره مشكلي نيست
سلام
فلاش سرخود دوربین من دیگه باز نمیشه . دوربین رو ارسال کنم تهران یا توی همین مشهد تعمیرگاه معتبر هست ؟
علت دقیقا همین هست که علی جان گفتند برای من هم پیش امده
سلام...من میخوام بر روی عکسهام اسمم رو حک کنم و یا بقول معروف کپی رایتش کنم..وارد منوی دوربین میشم ولی اون قسمت کپی رایتش ظاهرن غیر فعاله..وقتی دکمه ست رو فشار میدم هیچ اتفاقی نمیفته و به صفحه بعدی وارد نمیشم..الفباها و کاراکترها هم غیر فعال هستن..دفترچه دوربین رو هم مطالعه کردم و طبق اون عمل کردم ولی فایده نداره..
لطفا بنده رو راهنمایی کنید..
دوستان کسی اطلاع داره کانن برنامه ای برای اپگرید 60d داره یا نه ؟
دوستان من تا چند روزه دیگه میخوام این مدل دوربین رو خریداری کنم میخواستم بدونم شما که با این دوربین کارمیکنید با چه مدل مموری کارتی مشکل نداشتید
مخصوصا برای فیلم برداری فول اچ دی که میخوام بدون مشکل کار بکنه
چند وقتی هست که با فوکوس عکس هایی که می گیرم دچار مشکل شدم. اگر چندتا شات پشت سر هم ( نه به صورت اتوماتیک) از یک سوژه بگیرم یکی دو تاش فوکوس نیست. در نهایت بردم لنز رو دادم ایده آل و چک کرد و گفت که مشکلی نیست حالا بفکر افتادم شاید ایرادی از نرم افزار دوربین هست. آیا آپدیت کردن فریمور دوربین می تونه اگر ایرادی باشه برطرف کنه؟