با همه لنزها این مشکلو دارین؟
من با لنز 50mm f1.8 این مشکلو دارم که با آپدیت فریمور همچنان همین مشکل سرجاشه !
Printable View
از حالت One shot و نقطه مرکزی فوکوس استفاده می کنم. از سه پایه استفاده نمی کنم ولی نکته اینجاست که من قبلا این مشکل رو نداشتم و جدیدا حدود یک ماهی هست که باهاش درگیر شدم. کلا من تو آتلیه با 1/160 و 1/200 عکس می گیرم
یه سوال
آیا بنظرتون اینکه از دو نفر کنار هم عکس بگیرم با f/11 ,1/200 , focal lenght 40-60 و یکیشون کاملا فوکوس و دیگری کمی خارج باشه غیر طبیعی نیست؟ فوکوس هم با نقطه مرکزی.
تو ایده آل که این سوال رو پرسیدم گفت باید عکس های دسته جمعی رو از فوکوس چند نقطه ای استفاده کنی ولی من به این نکته اعتقاد ندارم. چون رندوم هر چی جلوتره رو فوکوس می کنه و حساب و کتابی تو کارش نیست.
در حالت One Shot اگر سوژه يا دوربين جابجا شود، نقطه فوكوس متناسباً تغيير نمي كند .
مثالي كه زديد به نظرم مرتبط با سوالي كه كرديد (تغيير نقطه فوكوس در عكس هاي متوالي) نبود. اين مثال به عمق ميدان بر مي گردد . يعني در يك عكس يك نفر در فوكوس قرار دارد و يك نفر خارج از فوكوس است. فاصله دوربين از سوژه چقدر بوده است؟ اگر فرضاً فاصله 150 سانتيمتر بوده است، با لنز 50 م م و عدد ديافراگم 11 عمق ميدان 40 سانتيمتر خواهد بود يعني اگر يك نفر مثلاً 25 سانتيمتر جلوتر يا عقبتر از نفر ديگر باشد از فوكوس خارج مي شود.
عذر خواهی می کنم ولی اون یک سوال دیگر بود و مثال نبود.
باید این سوال رو بعدا می پرسیدم و در قسمت لنز ها.
در مورد oneshot من چون از نقطه مرکزی فوکوس رو قفل می کنم اگر از حالت دیگه ای مانند alfocus استفاده کنم نمی تونم کادرم رو تنظیم کنم. چراکه در لحظه نهایی لنز فوکوسش رو آپدیت می کنه و ممکنه که در اون لحظه نقطه مرکز روی بکگراند باشه!
اگر دو نفر دقیقا در یک خط قرار بگیرند ، مشکل اپتیکی است.
فایل پیوست 32755
سلام دوستان گرامی،آقا یه سوال داشتم یکی از دوستام 60دی داره میخواستم ببینم این دوربین هم مثل بقیه گزینه ای داره که 2 فریم عکس رو تو 1 فریم بگیره داره یا نه؟؟(اسم فنیش رو نمیدونم چی میشه):::whistling:::اگه داره چجوری فعال میشه؟
باتشکر
دوستان ممنونم از راهنمایی های شما
من سوالم این بود که آیا با آپدیت فریمور ممکن هست که این ایرادات رفع بشه و یا اینکه کلا بر می گرده به لنز!
ولی ظاهرا به بدنه و نرم افزار دوربین ربطی نداره بنابر این این سوال رو در لینک زیر پرسیدم
بازم ممنون
http://forum.akkasee.com/f57/t1300.html#post301905
سلام دوستان. من تازه 60 دی خریدم. وقتی روشن کردم تاریخ و روز رو پرسید اما وقتی عکس می اندازم، شماره عکسا از 7800 شروع شده.... به نظرتون دست دومه؟ لطفن سریعن راهنمایی کنید. ممنون
كارت حافظه اي كه درون دوربين استفاده ميكنيد آكبند است؟
دوربينها كنون در صورتي كه از رم دست دوم در آنها استفاده شود ادامه شمارش را انجام ميدهد ( البته به شرطي كه قبلا همان كارت حافظه در دروبين كنون استفاده شده باشد)
براي اطمينان دوربين را به تعميركاه مركزي ببريد بصورت رايكان ميزان كاركرد دوربين را براي شما بدست مي آورند.
با سلام
دوستان من به تازگی 60D با لنز 18-135 گرفتم.یک سوال برام پیش آمده که چرا وقتی از چشمی دوربین برای عکاسی استفاده میشه لنز با سرعت بیشتری فوکوس میکنه اما وقتی از ال سی دی استفاده میشه برای عکس برداردی لنز با سرعت کمتری روی سوژه فوکوس میکنه.ممنون میشم اگه زود تر دوستان پاسخ بدن چون میخوام بدونم مشکل فنی هست یا خیر.
سپاسگذارم.
این موضوع کاملاً طبیعی است. وقتی با استفاده از ویزور عکس می گیرید نور از طریق آینه به فوکوس اسکرین تابیده می شود و تصویر روی آن تشکیل شده و نقاط فوکوس روی آن به سرعت کار فوکوس را انجام می دهد ولی وقتی به روش Live View عکس می گیرید آینه بالاست و نور به سنسور تابیده می شود و دوربین بایستی با تحلیل تصویر و بررسی کنتراست نقاط مجاور، عمل فوکوس را انجام دهد که باعث می شود فوکوس به کندی صورت گیرد.
جناب اخلاقی از ممنون از پاسختون.
جناب چگینی تشکر از توضیحات کاملتون.ممنونم.
من اطلاعی دربارشون ندارم، ممکنه توضیح بدید چجوری این اتفاق میفته؟
ممنون که منو از اشتباه درآوردید
در دوربینهای اس ال آر سونی برای Live view یک سنسور جداگانه وجود دارد که از همان آینه اصلی تصویر را دریافت میکند. به همین دلیل نیازی به حرکت آینه اصلی جهت استفاده از Live view نمیباشد.
http://www.imaging-resource.com/NPIC...VEVIEW_1_L.JPG
http://www.imaging-resource.com/NPIC...VEVIEW_3_L.JPG
http://www.imaging-resource.com/NPIC...VEVIEW_2_L.JPG
آپدیت جدید چه چیزی تغییر میکنه؟
منظورم از اطمینان این بود که به دوربین آسیبی نزنه ! آخه شنیدم که firmware ها رو هک می کنن گفتم اونجوری نباشه !!!
برا آپدیت دوربین چجوری باید عمل کرد ؟ فقط کارت حافظه رو فرمت کنم و firmware را روی کارت حافظه کپی کم و در منوی دوربین به قسمت firmware بروم و آپدیت کنم !
دوستان من CD دوربین رو ندارم و به نرم افزار های اون نیاز دارم از سایت کنون خواستم دانلود کنم که نشد . از یه سایت دیگه دانلود کردم بعد متوجه شدم که آپدیت فرم افزار ها رو دانلود کردم و باید اول نرم افزار رو نصب کنم بعد از این آپدیت ها استفاده کنم .
می خواستم ببینم لینکی برای دریافت کامل CDدوربین هست ، اگه هست در اختیارم قرار بدید و اگه نیست دوستان کسی می تونه برام آپلود کنه
ممنون
درود بر شما
از اینجا دانلود کنید:
http://www.usa.canon.com/cusa/profes...ersAndSoftware
سلام . تو رو خدا یکی به دادم برسه . دارم دیوونه میشم .رو منشور دوربین موقع پاک کردن خش افتاد . آیا میشه منشور دوربین رو عوض کرد؟؟؟ دوربین من canon 60 D هستش؟؟
منشور يا فوكوس اسكرين؟
اصولا فوكوس اسكرين با اشكال مختلف براي كارهاي متفاوت در دسترس هست و به راحتي تعويض ميشود.
فایل پیوست 34736
اگه سوالتون رو در این تاپیک بپرسید بهتر به جواب می رسید
پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
اصولا شما نباید به فوکوس اسکرین دست بزنید و بخواهید آن را پاک کنید.
و بعد اینکه خط افتادن مشکلی در کار دوربین ایجاد نمی کند.
و یعد تر اینکه همان طور که دوستان فرمودند به تعمیرگاه مرکزی دوربین جناب قاسمی زنگ بزنید یا در تاپیک از ایشان بخواهید شما را راهنمایی کنند و هزینه تعویض فوکوس اسکرین را جویا شوید.
سلام
ايا نمايش هيستوگرام در اين دوربين فقط بعد از گرفتن عكس ممكنه و قبلش امكان نداره ؟ ( در بعضي از دوربيها قبل از عكاسي ظاهرا قابليت ديدن هيستوگرام هست )
سلام
قبلش هم میشه
این صفحه رو ببینید، تاییدی بر این حرف....
شاد باشید......
پ.ن: با کلید Info بر روی بدنه فعال می شود
خط رو خط شد با جناب عبدل پناه
دوستان به نظرتون کنون در حال حاضر مدل جایگزینی برای 60d در نظر نداره تولید کنه ؟ مثلا 70d ?
شایعه های در مورد این دوربین وجود داره ولی هنوز از طرف خود شرکت معرفی نشده + +
http://www.canonrumors.com/wp-conten...012/06/70d.jpg
Canon 70D
- 22MP and DIGIC5+
- 19-point AF
- 6 FPS
درود
دوستان چگونه میشود از منوی دوربین قدرت و تنظیمات فلاش اف کمرا را تنظیم کرد ؟ منظورم اینکه که بشه بدون تنظیم فلاش اسلیو، قدرت فلاش را از روی منوی دوربین کم و زیاد کرد ؟
با تشکر
سلام
دوستان بنده عکسهایی را که با 60 دی میگیرم همگی 72 دی پی آی هستن کاری نمیشه کرد که 300 دی پی آی عکس بگیره؟
دوستان امروز در حال عکاسی با دوربین 60 دی با دیاف 36 و 32 بودم که متوجه نقاطی بر روی تصاویر شدم که روی تمامی عکسها بود و کاملا برام تازگی داشت !
شاید به خاطر اینکه کم پیش میاد تو این دیاف عکاسی کنم
ولی با کمال تعجب انگار که رو سنسور کلی خاک نشسته باشه و اول فکر کردم از لنز هست ولی با تغییر لنز هم مشکل حل نشد
البته با پایین اوردن دیاف هیچ مشکلی نبود ولی کسی میتونه تو این زمینه راهنمایی کنه و تستی با دوربین خودش بگیره و مشخص بشه این مشکل عمومیت داره یا دوربین بنده دچار مشکل شده
لازم به ذکر است بعد متوجه شدن حظور نقاط از صفحه ای سفید جهت تست استفاده شد
در صورت نیاز میتونم عکسهای فوق رو ارسال کنم
خب شاید نشسته باشه !نقل قول:
ولی با کمال تعجب انگار که رو سنسور کلی خاک نشسته باشه
کثیفی سنسور معمولا در دیافراگم بالا و در نقاط خارج از فکوس قابل رویت است ...
به خاطر استفاده از دیافهای بسته غبار های روی سنسور کاملا در عکس مشخص شده اند.
از دوستان کسی دفترچه راهنمای فارسی داره پی دف کنه بزاره؟
محمد جان اگر مقدارش کمه با یک Blower یا دمنده چند بار سعی کن. اگر رفع نشد حتما ببر پیش آقای قاسمی ساختمان آلومینیوم رایگان تمیز می کنند.
اگر با دمنده رفع نشد خودت به هیچ عنوان دست نزن.
این لینک رو هم ببینید بد نیست.
سلام
دوستان بنده برنامه هک Magic lantern رو دانلود کردم
اما متاسفانه نمیدونم چطور باید روی دوربین نصب کنم
یه بار کردم اجرا نشد
ممنون میشم دوستانی که با این برنامه کار کردن بنده رو راهنمایی بفرمایند.
روی سایتش کامل توضیح داده.
بطور خلاصه :
1. فریمور دوربینتونو update کنید.
2. مجیک لنترن رو روی مموری دوربین بریزید.
3. با فشردن کلید delete ، مجیک لنترن رو اجرا کنید !
(این گزینه آخری فکر کنم داخل هر دوربینی متفاوت باشه)
فایل پیوست 40800
همه اینهارو باید بریزی توی مموری دوربین . کارت sd یا ..
بعد میری توی قسمت آپدیت دوربین . آپدیت میکنی سبز که شد تموم . بعد دکمه هارو اید بزنی ببینی دیتور دهنده کدومه . مثلا برای 500 دکمه که عکی سطل زباله بود روی دوربین .
و..........
با تشکر از دوستان عزیز
این کار ها رو که فرمودید انجام دادم
اما هر دکمه ای رو فشار میدم صفحه مشکی باقی می مونه و هیچ اتفاقی به جز روشن و خاموش شدن چراغ کنار مموری صورت نمیگیره
سلام
دوست عزیز برای اجرای ML باید آخرین نسخه firmware یعنی نسخه 1.1.1 روی دوربین شما نصب باشد که میتوانید آنرا از اینجا دانلود و نصب کنید و پس از آن مراحلی را که سایر دوستان گفتند اجرا کنید.
سلام دوستان اخیرا دورببینم ارور 70 میده و میگه که دوربینو خاموش کن.باطری رو چک کن و دوباره روشن کن.
لطفا راهنمایی کنید. دوربینم 60D هست. هر کاری هم میکنم درست نمیشه. به صورت شانسی یکی دوبار مشکل حل شد ولی دیگه درست نمیشه الان.
سلام بر دوستان عزیز
میخواستم بدونم 60D ویژگی Highlight warning رو داره یا خیر ؟
با تشکر
همه دوربین های کانن این قابلیت رو دارند.
فایل پیوست 41558
Canon EOS 60D Review: Digital Photography Review
خواهش میکنم زود کمکم کنید.
اگه باید تعمیر بشه آدرس یا شماره ی آقای قاسمی رو بدید که برم سری تعمیر.من شغلم عکاسیه.تو عید کلی کار داشتم با این دوربین.کارای پایان ترم دانشگاهمم هست.درست میکنن تا قبل عید؟
یک سوال از دوستان داشتم .....
60 دی فول فریم هست یا خیر ؟؟!
دوستان یک سوال داشتم
در حین فیلم برداری بعد از چند ثانیه مینویسه اتومات قطع میکنه مشکل رم هست؟
رم Lexar 16GB 133x کلاس 10 دارم یعنی به نظر اتون کم میاره؟ مشکل دوربین که نیست؟
ببخشید چون دوربین رو یک ماهی هست تازه خریدم گفتم مطمئن بشم که مشکل رم هست یا دوربین
اگر مشکل رم هست به نظر اتون بهترین رم ایی که بشه بدون وقفه چند دقیقه ایی فیلم برداری کرد کدام رم هست
سلام
من جدیدا با دوربینم مشکل پیدا کردم
در آتلیه و با فرمت Raw عکس میگیرم ولی بعضی وقتها عکسها رو که تو ACR بازمیکنم ، بعضی از عکسها ناقص هستند . به نظر شما مشکل از کجاست؟
باسپاس