سرعت 125 و دیاف بین 8 تا11
حدود یک درصد از عکسهایی که میگیرم خراب میشوند یعنی اینکه فقط قسمتی از عکس قابل دیدنه و حدود سه چهارم عکس بصورت شفاف(ترانسپارنس) هستش
Printable View
قاعدتاً مشکل بایستی از کارت حافظه باشد. البته حافظه کلاس 10 برای فیلمبرداری کاملاً کافی است ولی ممکن است کارت حافظه شما واقعاً کلاس 10 نباشد. با یک کارت حافظه کلاس 10 دیگر امتحان کنید ببینید مشکل حل می شود یا خیر. ضمناً می توانید سرعت واقعی خواندن و نوشتن کارت حافظه را با برنامه های مخصوص این کار محاسبه کنید.
بهتر هست سوالتان را در این تاپیک بپرسید.
پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
با درود
کسی میدونه با دوربین 60d canon میشه تکنیک double exposure یا emulty exposure را انجام داد؟اگر میشه به چه نحوی هست؟
سلام خدمت دوستان
من به تازگی این دوربین رو خریدم !وقتی باهاش عکس میگیرم یک فایل rawو یک فایل jpeg ذخیره میشه از یک عکس!
چطوری میشه فقط raw عکاسی کنم؟
تو اولين منو بريد اونجا با ديال جلو و کنار ال سی دی ميتونيد مود ها رو تغيير بديد ، جی پی جی رو کاملاً سمت چپ بياريد و بعد دکمه ست رو بزنيد
سلام
آیا 60دی مثل 7دی فرستنده فلاش بیسیم داره؟
منظورم وایرلسه/
سلام دوستان
بنده 60d دارم
کسی تجربه استفاده از این فیلتر رو داره VAF-60D Moire / Aliasing Filter
البته این فلیتر برای 6d , مارک 2 هم تولید شده ، اگر کسی تجربه استفاده از این فیلتر رو داره ، و نکات مفید و مهمی در مورد این فیلتر برای بیان هست ، لطفا دریغ نکنند
با تشکر
من حدود 7 ماهی هست که پس از خرید چندین بدنه 60 دی را خریده ام و با لنز 18-200 بسیار عالی عکس میگیره و کاملا ازش راضیم منتها از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی همین قدر آش میخوری. موضوع مهمتر اینکه بجای عوض کردن بدنه بهتره لنز با کیفیت تر بخریم که تأثیرش در ثبت عکس بیشتره
دوستان عزيز با توجه به توليد مدل جديد 70D به جاي 60D ، به نظرتون حدودا تا چند وقت ديگه 60D در بازار موجود خواهد بود؟
آخه قصد خريد 60D رو دارم ولي هنوز تامين بودجه نشده است ...
با سلام خدمت اساتید
من یه دوربین 550 دی داشتم با لنز 55-18کلی ام ازش راضی بودم ، بعد یه مدت بلا نسبت شما خر شدیم و عوض کردیم با یه 60 دی با لنز 200-18 اما واقعا نه شارپنس خوبی داره نه رنگ و نور درس حسابی، نسبت به دوربین قبلیم میگم ./ خیلی تو ذوقم خورده .
خواستم بدونم کلا این مدل اینطوریه یعنی تنظیمات خاصی داره که باید انجام بشه و ایا ممکنه دوربین خراب باشه ؟؟؟
بلآخره موفق شدم یک 60D خریداری کنم. دوربین خوبیه. صدای شاترش رو دوست دارم. کیفیت بدنه راضی کننده است و با لنز 50mm F 1.4 هندلینگ فوق العاده ای داره.
سلام دوستان میخاستم بدونم 60d تا چه حد در مقابل آب مقاومه؟؟؟
دوستانی که 60 دی دارند میخوام در مورد رفتارهای نویزی این دوربین بدونم .مثلا خروجی این دوربین در ایزوی 400 یا 800 قابل قبول هست یا خیر کلا تا چه ایزویی خروجی مطلوبی میدهد؟
سلام
خروجی در چه اندازه ای و برای چه کاری؟
با فرض شبیه بودن رفتار نویزی به 7D، در شرایط عادی ایزوی ۸۰۰ عالی. ۱۶۰۰ خوب و ۳۲۰۰ هم می تواند قابل قبول باشد . اما در ایزوهای بالا داینامیک رنچ به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند که اثر این مساله در هوای ابری تشدید می شود.
سلام
بالاخره امروز موفق شدم این دوربین رو بخرم .البته دیروز خریداری شد امروز به دستم رسید .اما یک سوال برام پیش آمده .دوربینی که به دست من رسیده ژاپنیه اما باطری وشارژرش چینیه .به ظاهر باطری نمیخوره تقلبی باشه .دوستانی که این دوربینو دارن آیا باطری دوربینای شما هم چینیه؟؟؟
علی جان دیگه برای ژاپنی را صرف نمی کند که شارژر و باطری را خودشان بسازند.قیمت اش بسیار بالا تمام می شود.
سلام دوستان سال نوتون مبارک
یک مشکل برای دوربینم \یش امده ارور ۷۰
error 70 code "shooting not possible due to an error. turn camera off and on again or re-install the battery"
من فقط ۶ ماهه که دوربینم رو گرفتم خیلی هم مراقب بودم که اسیب نبینه نمیدونم چرا این ارور رو میده اگر کسی مشابه این رو دیده میشه لطفا راهنمایی کنه :(((((((((((
سلام به همگي، صبح زيباي نخستين روز سال جديدتون بخير
مي خواستم بپرسم اگه يه long exposure مثلا ٣٠ ثانيه اي بگيريم و بعد از گذشت مثلا ٥ ثانيه به دليلي قصد كنسل كردن شات رو داشته باشيم آيا راهي براي اينكار وجود داره يا بايد تا پايان ٣٠ ثانيه منتظر بمونيم؟
مرسي
[QUOTE=ali6262;371480]به نظرم خاموش كردن دوربين در حين گرفتن شات نمي تونه يك راهكار استاندارد و منطقي باشه ( هرچند ممكنه شات رو هم كنسل كنه ). نمي دونم شايد هم اصلا براي كنسل كردن يه شات طولاني راه حلي استاندارد و تعريف شده وجود نداشته باشه. اگه هست ممنون ميشم دوستان كمك كنن.[/QUOTE
من در این موارد دوربین را خاموش می کنم. بعید می دانم راه دیگری داشته باشد
سلام دوستان
سال نو مبارک.
دو تا سوال در مورد 60 دی دارم:
1- آیا در داخل تنظیمات دوربین آپشنی برای اصلاح Chromatic Abberation هست؟
2- عملکرد ال سی دی دوربین در عکاسی Outdoor و زیر نور آفتاب چطوره؟ دیدش خوبه؟
با تشکر
دوستان عزیز،
آیا امکان بازبینی عکس ثبت شده از طریق ویزور در 60D وجود داره؟ (در دوربین کامپکت قبلیم با فشردن متوالی دکمه play، تصویر به تناوب روی lcd و در ویزور دوربین نمایش داده می شد. اما به نظر در 60D این امکان وجود نداره ...)
یه سوال هم راجع به نقاط فوکوس دارم. همونطور که میدونید وقتی از طریق ویزور عکاسی می کنید 9 نقطه فوکوس کراس رو می تونید ببینید. اما در حالت live view فقط یه مستطیل در مرکز lcd دیده میشه. آیا امکان استفاده از اون 9 نقطه فوکوس در حالت live view و روی lcd وجود نداره؟ اگه نه تفاوت ماهیت اون نقاط فوکوس با اون کادر مستطیل شکلی که در حالت live view می بینیم چیه؟ آیا اون مستطیل منطقه فوکوس رو مشخص می کنه؟ اگه بخوایم حرکتش بدیم و مثلا روی گوشه تصویر در حالت live view فوکوس کنیم چه باید کرد؟
ممنون
1- در حالت Live View هم می توان از 9 نقطه فوکوس استفاده کرد:پس از فشردن دکمه Live View دکمه AF در بالای دوربین را انتخاب کرده و سپس AF Quick را انتخاب کنبد. در این حالت با نیم فشردن دکمه شاتر آینه به بالا رفته، فوکوس انجام می شود و سپس آینه پائین می آید.
2- برای تغییر منطقه فوکوس از گردونه چند جهته پشت دوربین استفاده کنید ضمناً با فشردن دکمه پشت دوربین که با علامت + مشخض شده می توانید بزرگنمائی تصویر در LCD را 5 برابر و 10 برابر بزرگ کنید تا بتوانید فوکوس را به دقت تنظیم کنید.
سلام
عملکرد ال سی دی دوربین در عکاسی Outdoor و زیر نور آفتاب چطوره؟ دیدش خوبه؟
سلام دوستان
مي خواستم بدونم براي استفاده از قابليت Bracketing و ثبت ٣ تصوير با نوردهي متفاوت در 60D بايد تنظيمات دوربين رو چطور انجام بديم؟
البته لينك هاي زير رو با سرچ در گوگل پيدا كردم. اما وقتي وارد AEB Setting ميشم با چرخاندن main dial هيچ تغييري رخ نميده. ضمن اينكه نوار درجه بندي پاييني كه در تصاوير مشخصه اصلا وجود نداره.
http://support-au.canon.com.au/conte...200838900.html
http://www.dummies.com/how-to/conten...ng-on-a-c.html
عرض سلام مجدد
يه سوال در مورد Bracketing داشتم. آيا در 60D امكان اين وجود داره كه بيش از ٣ عكس با نوردهي متفاوت رو در مود Bracketing ثبت كنيم؟ يا با استفاده از Bracketing الزاما و فقط ميتونيم ٣ تصوير ثبت كنيم؟
آيا اين تعداد تصاوير قابل ثبت در مود Bracketing در دوربين هاي مختلف متفاوته و مثلا بستگي به عواملي مثل سرعت عكاسي پياپي هم داره؟
خير، تا جايى كه بنده اطلاع دارم تنظيمات دوربين فقط اجازه براكتينگ سه تايى رو ميده. خودتون به صورت دستى 5 تا شات با زمانهاى نوردهى متفاوت تهيه كنيد. و در مورد سوال دومتون بايد بگم اينها بيشتر يه آپشن غير ضرورى محسوب ميشن. حالا شايد فلان برند براكتينگ پنج تايى داشته باشه. مهم نيست. و لزوماً ارتباطى هم به توانايى دوربين در عكاسى پياپى نداره.
درود بر شما
بله امکان پذیره:
Magic Lantern | Home
سلام دوستان یه سوالی داشتم .آیا 60 دی توانایی تغییر فوکوس در حین فیلمبرداری داره؟
سلام دوستان
آيا زماني كه با 60D قصد ماكرو گرفتن رو داريم، در تنظيمات دوربين حالتي به نام ماكرو واسه انتخاب كردن وجود داره يا مثل همون عكسبرداري عادي عمل مي كنيم؟
دوستان هنگام فیلمبرداری صدای فوکوس هم ضبط میکنه !؟ با لنز 18-135 ..
میخوام برای یکی از دوستان بگیرم این موضوع خیلی براش مهمه من خودم d7000 دارم صدای فوکوس رو کامل ضبط میکنه
آیاکسی این دوربین را با کارت حافظه 64 گیگ تست کرده ؟ برای فیلمبرداری می پرسم
کلاس 10 تست درمورد اینکه دستگاه حافظا را ساپورت کنه و بشناسه و دیگه اینکه تا پر شدن کامل حافظه مشکلی با اون نداشته باشه و همچنین در حالت فیلمبرداری بدون گیر کردن فیلم برداری کنه
این دوربین استاندارد SDXC را پشتیبانی می کنه که یعنی شما رم 128GB هم می توانید روش بذارید!
در مورد فیلم برداری، باید توجه داشته باشید که فیلم برداری با این دوربین صرفا با استفاده از حافظه های کلاس 10 و با کیفیت امکان پذیره و اگر پایین تر استفاده کنید با مشکل قطع فیلمبرداری مواجه خواهید شد!
من رم کلاس 6 را روی این دوربین امتحان کردم که جواب نداد
از قضا کلاس 10 متفرقه هم جواب نداد!
آخرش براساس یک ویدیو یک سن دیسک کلاس 10 را چک کردیم و بدون مشکل فیلمبرداری انجام شد!
سلام
به تازگی 60 دی تهیه کردم
چطور کیفیت عکسهارا در بالاترین حالت قرار دهم دوربینهای قبلیم نیکون و فوجی بود و قسمتی داشت که کیفیت عکسها را در حالت high qality قرار میدادم ولی در 60 دی این بخش به دو قسمت Raw و JPG تقسیم شده و با شکل نیم دایره و حرف L مشخص شده...البته در نیکون هم raw بود که باید انتحاب میشد...
در 60 دی چطور اینکارو انجام بدم احساس می کنم کیفیتی که باید داشته باشه نداره، حجم عکسها 6 مگ هستش در حالی که با نیکون 3200 از همان سوژه عکس میگرفتم 16 مگ بود(JPG)
سلام دوستان
دوربین من 60 دی هست که 15هزار باهاش شات زدم
جدیدا متوجه شدم چندتا پیکسل سوخته داره سوالم اینه که چه مواردی باعث سوختن پیکسل میشه ؟؟
یکی از موراد فک کنم کیفیت عکس بالاست درسته؟؟ خوب اگه بخوایم بخوایم با کیفیت متوسط یا پایین عکس بگیریم چرا هزینه بخودی بکنیم دوربین گران قیمت بخریم.بعدش این تنظیمات دقیقا کجاست و باید رو کدوم گزینه ذخیره بشه که پیکسل نسوزه؟؟
بالا رفتن دماي سنسور باعث پيكسل سوخته مي شود كه دليل آن مي تواند عكاسي با نوردهي طولاني و ايزو بالا و عكاسي LIvei Vew زياد و فيلمبرداري طولاني مدت يا عكاسي زياد در محيط هاي بسيار گرم باشد.
ارتباط عكاسي كيفيت بالا و پيكسل سوخته را تاكنون من نشنيده ام.
براي رفع پيكسل سوخته و نصب نرم افزار گارد به تعميرگاه مركزي دوربين و شخص آقاي قاسمي مراجعه كنيد.
به صفحات 84 و 85 دفترچه راهنماي دوربين مراجعه كنيد. Jpeg را روي L با ربع دايره كامل و RAW را روي RAW تنظيم كنيد. حجم عكس هاي Jpeg دوربين در اين بايد حدود 6 ال 8 مگابايت و حجم عكس هاي RAW حدود 18 مگابايت باشد. كيفيت عكسها خيلي به اين مورد بستگي ندارد، تنظيمات ديگر دوربينتان را چك كنيد.
با سلام خدمت جناب آقای چگینی و سپاس بابت توجه به موضوع
منظور از کیفیت عکس بالا این نوشته بود که فک کنم اشتباه متوجه شدم( یا درست متوجه شدم):? http://forum.akkasee.com/f119/t10631-220.html
تایپ شماره 209
یپست شماره 201
(استفاده از کیفیت بالا مزیدی برعلت است)
سلام
احتمالاً عکس های JPG را مقایسه می کنید. به تنظیمات Picture Style بروید و یک استایل جدید درست کنید و در آن کنتراست و اشباع رنگ را اضافه کنید، عکس های JPG شما پر آب و رنگ تر می شوند. البته این تتظیمات تاثیری روی RAW ندارند. حجم عکس JPG هم به مکانیزم فشرده سازی و همچنین مگاپیکسل دوربین بر می گردد. بهتر است از عکس های JPG خروجی دوربین صرفنظر کنید خودتان با فتوشاپ عکس ها RAW را مطابق میل و سلیقه تان ادیت و تنظیم کنید.
ارادت
سلام
سوالم اينه كه كليد UNLOCK پشت بادي 60D كاربردش چيه؟
مرسي
درود
در دوربینهای قدیمی تر کنون دکمه خاموش/روشن کردن دوربین در جای این دکمه و در سه وضعیت قرار داشت.
وضعیت OFF
وضعیت ON
و یک وضعیت هم یک خط / بود که چشم را به سمت دکمه گردان هدایت می کرد.
این دکمه و یا همان / در دوربین های قدیمی در اصل باعث Unlock شدن دکمه فرمان خواهند شد و کاربردشان در مدهای P, Av,Tv می باشد.
در این مدها شما با دکمه گردان روی قبضه می توانید تنظیمات را تغییر دهید و با این دکمه می توانید نور ورودی را کم یا زیاد کنید (در اصل استپ های نوردهی را از روی نقطه 0 به مکان دلخواه منتقل می کنید.)
ارادت
فایل پیوست 61211
سلام
این تنظیمات کیفیت عکسهای 60 دی بنده هستش عکسهای که میگیرم با لتز 18-135 stm و پسوند JPG همگی زیر 6 مگ هستش در صورتی که با نیکون 3200 با لنز 18-55 که عکاسی میکردم عکسها در حالت JPG بالای 12 مگابایت بود همینطور کیفیت عکسها زنده تر بود...الان من نمیدونم باید چه تنظیماتی را اعمال تا بهترین خروجی را در این دوربین داشته باشم
با اینکه قیمت این دوربین با این لنز تقریبا 3 برابر نیکون 3200 هستش من هنوز نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم و لذت ببرم از عکاسی
ممنون میشم کمک بفرمایید برای تنظیمات برای بالاتر بردن کیفیت عکسها