18-200 با 18-135 حدود 300 تومن تفاوت قیمت دارن ولی کیفیتشون تفاوت چندانی ندارهتشکر 55-200 و 18-200 چه طوره ؟ نسبت به 18-135 کدوم یک بهترن و اختلاف قیمتشون زیاده؟
ولی بنظرم 55-200 کیفیتش پایین تر از 18-200 باشه و ضمنا در کنارش یک 18-55 هم لازم دارید
سلام
دوستان در دوربین امکان استفاده از فوکوس ممتد اتوماتیک در حین فیلمبرداری وجود داره؟
از طریق کدوم منو میشه فعالش کرد؟
بله. به سه حالت وجود داره.
1. فوکوس با مشخص کردن نقطه فوکوس.
2. فوکوس از طریق تشخیص چهره.
3. (الآن حضور ذهن ندارم)
در مورد چگونگیش هم یک ویدیو روی سایت کنن بود که کامل توضیح داده بود. چون من خودم تابحال استفاده نکردم، دقیقاً نمیتونم توضیح بدم فقط میدونم از طریق یکی از چهار دکمه ای که در قسمت بالا ، سمت راست قرار دارن (تکمه AF که تکمه ISO هم کنارشه اگر اشتباه نکنم) میتونید به این سه حالت دسترسی داشته باشید.
البته همونطور که دوستمون علی آقا هم اشاره کردن، چندان کارآمد نیست.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با سلام
دوستمون فرمودند به صورت ممتد ! 60D به صورت ممتد نمیتونه روی سوژه فوکوس داشته باشه بلکه فقط میتونید با هر بار تغییر صحنه دکمه ی شاتر رو تا نیمه فشار بدید تا روی سوژه فوکوس کنه و به محض تغییر صحنه ، دوباره باید همین کار رو بکنید. ناگفته نماند که این کار خیلی کند انجام میشه و همینطور اگر فیلمی که گرفتید رو بعدا نگاه کنید چیزی به جز صدای چرخیدن حلقه فکوس نمیشنوید !
پس نتیجه میگیریم بهترین راه برای فیلم برداری استفاده از فکوس دستی هست که خودم همیشه از همین راه استفاده میکنم.(البته من شاید سالی یه بار فیلم بگیرم با دوربین)
در ضمن اون سه حالتی رو که فرمودید:
1- اتوفوکوس تکی One Shot
2-اتوفوکوس هوشمند AI Focus
3-اتوفوکوس متحرک هوشمند AI Servo
تمام این حالت ها فقط برای عکسبرداری هستند و برای فیلم برداری هر کدوم که انتخاب بشند تاثیری ندارند و نوع اتوفوکوس در حین فیلم برداری ، به صورت مستقیم هست. و همینطور توی دفترچه تذکر داده که در حین فیلم برداری از اتوفوکوس استفاده نکنید چون ممکنه که به طور موقت از سوژه دورتر بشه و نوردهی تغییر کنه.
ویرایش توسط mohsenslr : Wednesday 13 April 2011 در ساعت 11:05
Canon EOS 60D + EF-S 18-135 IS
سلام...
من از رم کلاس 6 با حافظه 8 گیگ استفاده می کنم! مشکلم اینجاست که گاهی در حین فیلمبرداری با اخطار و قطع شدنش مواجه میشم!
توضیح کامل اینکه من با 60D بصورت دوربین دوم در یک مصاحبه با چند نفر استفاده میکردم، سوژه ها و دوربین هم ثابت بودند، نور هم کاملا مناسب بود، مصاحبه هر نفر حدود 4 یا 5 دقیقه طول میکشید و تا پایان تقریبا مشکلی نداشتم اما در آخرین برداشت بعد از 2 دقیقه ضبط فیلمبرداری قطع شد!!
اول اینکه آیا این مشکل فقط به خاطر کارت حافظه است با توجه به اینکه من قبلش بدون مشکل کار میکردم!
دوم اینکه ربطی به فوکوس هم داره؟ چون من به این مشکل زمانی که فوکوس کشی مناسبی نداشته ام در جاهای دیگه هم برخورده بودم!! یعنی دوربین سوژه اش دقیقا معلوم نبود اما هم سوژه حرکت زیادی داشت هم نور مناسب نبود!!!
سوم اینکه فیلمبرداری هم حتی در حالت PAL بصورت واید انجام میگیره، میشه اون رو تغییر داد ؟؟؟
موفق باشین...
بله مشکل از کارت حافظه باید باشه شلوغی صحنه سوژه میتونه حجم اطلاعات تصویر رو بیشتر کنه حافظه کم بیاره کارت بهتری و حتما اصلی تهیه کنید واید بودن ربطی به پال نداره ! به رزولوشن انتخابتون ربط داره شما تو حالت 640x480 (SD): 60 fps (NTSC), 50 fps (PAL) قرار بدید تصویر استاندار ۴:۳ میشه بخاطر hd نبودن هم کارت حافظه که الان دارید هم هنگ نخواهد کرد