سلام ...
دوستان فایلهای خام 60d را من نه لایت روم 3 نمی تونم باز کنم ... باید ACR را جداگانه نصب کنم ؟ اگر اینطوره ACR باید به عنوان پلاگین نصب بشه ؟
سلام ...
دوستان فایلهای خام 60d را من نه لایت روم 3 نمی تونم باز کنم ... باید ACR را جداگانه نصب کنم ؟ اگر اینطوره ACR باید به عنوان پلاگین نصب بشه ؟
نیازی به نصب جداگانه نیست فقط ACR را به آخرین ورژن آپدیت کنید.
.
شاید جای مناسبی برای این سوال نباشد ، اما ACR خود به خود با لایت روم نسب می شود ( یعنی خودش نصب شده است ؟ ) من در نرم افزاری که خرید کردم ، با اینکه روش نوشته لایت روم + ACR اما فایلی با این نام وجود ندارد !
لایتروم ACR مخصوص خودش رو داخلش داره ( و البته با ACR فوتوشاپ فرق میکنه) پس آپدیت یکی، اون یکی رو آپدیت نمیکنه...
شما باید آخرین نسخه آپدیت لایتروم رو دانلود کنید...
در حال حاضر آخرین نسخهها ACR6.4.1 و Lightroom3.4.1 هستند که میتونید از این تاپیک دانلودشون کنید (سایت خود ادوبی لینک مستقیم داره، ولی به آیپی ایرانی اجازه دسترسی نمیده)
سلام
دوستان خسته نباشید
باتری اصلی 60d رو از کجا باید تشخیص بدیم
ما این باتریمون حدود 60 شات معمولی 10 دقیقه فیلم برداری و علاوه بر مدت زمان فیلم برداری که لایو ویو بود 5 دقیقه هم لایو دیگه بود یک شارژش کم شد
لطف می کنید ما رو راهنمایی بفرمایید تا اگر تقلبی هست ببریم پس بدیم البته اگر پس بگیرن
فیلمبرداری با "مشاهد زنده"(Live view) شارژ زیادی از باطری شما طلب میکند، همانطور که در عکس فوق می بینید با ویوفایندر 1100 شات و با لایو ویو 320 شات، حالا خودتون اگر اون زمان فیلمبرداری و اون تعداد عکسی که گرفتین و درست دقت کنید میبینید که شارژ باطریتون به طور معمول خالی شده
پ.ن:دقیقا همینجوری مساله ای رو بنده چند شب بپیش با دوربین خودم بصورت تجربی حاصل کردم
موفق باشید.......
منبع:
کد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/E60D/E60DA6.HTM
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
دوستان لطف می فرمایید مار را راهنمایی کنید و از لوازم همراه دوربین چند عکس لطف کنید
خصوصا باتری
تشکر از راهنمایی همگی