مسعود بیرامی
Jhowan photography
با سلام
یه سوالی از اساتید محترم داشتم و اون اینکه من در بررسی انجام شده بین دو دوربین 60 دی و 7 دی که مربوط به فیلم برداری این دو دوربین بود و توسط سایت دیجیتال ریو انجام شده بود، در اون فیلم کیفیت 7 دی از لحاظ کنتراست رو بهتر نشون میده و در پایان اونو یه ایراد برای 60 دی معرفی میکنه خواستم نظر دوستان رو هم حتما بدونم.
سلام
فوکوس کند و گیج تو محیط کم نور (کمی کم نور تر از نور اطاق) در مد لایو ویو و با لنز 15-85 طبیعی هست؟تا حدی که میشه گفت تو 85مم اصلا فوکوس نمیکنه خیلی کنده!
این مشکل فقط تو لایو ویو وجود داره..
لنز با بادی دیگه ای تست شده و مشکلی نداشته
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سیستم فوکوس دوربین جدیدتان در حالت Live view خیلی ضعیفتر از حالت ویزور باید عمل کند. من فکر میکنم جای نگرانی نیست.
مد Live view در کانن و نیکون رو نمیشه با آلفا مقایسه کرد.
مسعود بیرامی
Jhowan photography
در منویهای دوربینتان در قسمت Live view/Movie func. set.-------->قسمت AF mode سه خالت داره برای فوکوس در لایو ویو
1-Quick mode که سرعت فوکسش مثل سرعت فوکوسه در ویزور است(و عین ویزرو فقط میتوان روی نقاط فوکوس(پوزیشن نقاط فوکوس مثله ویزور)میتوان فوکوس کرد)و البته در این حالت آینه هم در حال حرکت است( مثل حالت دید از ویزور و عکس گرفتن )
2-Live view که کمی کند است
3-Livew View این هم مثل قوکوس بند دوم است، ولی می توان در آن تشخیص چهره هم داشت
در حالت دوم و سوم آینه بالا مانده و هیچ نقشی ندارد و میتوانید هر نقطه دلخواه از کادر را با جوی استیک دوربین انتخاب کرده و روی آن فوکوس کنید
احتمالا با تنظیم این گزینه ها مشکلتان حل شود
موفق باشید.....
ویرایش توسط Walkman : Friday 22 April 2011 در ساعت 18:51 دلیل: توضیحات برای بندهای 1,2,3
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
دوست عزیز در صورتی کسی می تواند در این باره نظر بدهد که اولا صاحب نظر باشد و دوماً ! با هر دو دوربین کار کرده باشد و از کم و کیف اش اطلاع داشته باشد.
بعله اگر می خواهید یک نظر شکمی و از روی هوا بدهیم ساده است اما نظر منطقی و علمی را نمی توان قطعی بیان کرد.
بنده با 7دی بسیار کار کرده ام اما متاسفانه فرصتی برای تست 60 دی به صورت کامل و جامع نبوده بخصوص مقایسه با 7دی.
اما با توجه به دیده ها و شنیده ها و خوانده هایم می توانم ابراز کنم که 7دی از کیفیت به مراتب بهتری در فیلمبرداری برخوردار است .که این موضوع بیشتر به الگوریتم های تشخیصی و نرم افزار داخلی دوربین برای کاهش نوز و نورسنجی و کنترل فریم ریت و پروسس رنگ ها مربوط می شود. که در 7دی مقداری بلوغ یافته تر است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson