ویرایش توسط M-ESMAILZADEH : Saturday 6 August 2011 در ساعت 19:10
درود
Canon did not detail just how many environmental seals that the EOS 60D has, but they did say that it is a "robust, densely packed compact body with dust and water resistance." As you can see in the two diagrams at right, the EOS 60D's sealing is fairly extensive.con : Body probably not as rugged as mag-alloy 50D
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
منبع : http://www.imaging-resource.com/PRODS/E60D/E60DA.HTM
دوستان من یک سوال داشتم، اینکه من یک 500d دارم می خوام ببینم با 600 هزار تومان اختلاف کار درستی هست که با 60D عوضش کنم یا نه. مشکل اصلیم با 500D بدنه کوچیکش هست و تا حدودی کیفیت عکسهاش که بعضی وقتها دل سردم میکنه
دربارۀ کوچک بودن دوربین که خوب بحثی نیست.
اما دربارۀ کیفیت که میفرمایید، پارامترهای زیادی دخیل است. شاید بهتر است این اختلاف قیمت را با مقداری پسانداز برای خرید لنز بهتری صرف کنید. لنز فعلی شما چیست؟
جدای از بحث اندازه و ارگنومیک، 60D برتریهایی بر دوربین فعلی شما دارد اما باید دید چه مقدار این برتریها برای شما راهگشاست.
پیروز باشید
.
کسی از دوستان نظری اره که این 2 تا نقطه قرمز چیه؟ هم توی عکس هست هم توی Live view
01.jpg
95624529829098970368.jpg
DeviantArt
حسبنا الله
ميدونم كه در مورد بحث فيلمبرداري با دوربين هاي DSLR بارها صحبت شده اما ميخواستم از دوستاني كه اين دوربين رو دارن و به شخصه تجربه كردن بپرسم آيا تجربه فيلمبرداري طولاني مدت داشتن؟ اينكه سنسور داغ نكنه و كلا مشكلي براي دوربين پيش نياد؟
لنز خوبی دارم 15-85 و انصافا کیفیت لنز عالیه، مشکلم با کیفیت عکسها بیشتر سر نویز هست و نورسنجیش، قبلا نیکون داشتم و به نظرم تصمیم گیری بهتری تو تنظیم شاتر و دیافراگم داشت نه که بگم خیلی بده یا خیلی عکسهای بدی میگیره، مشکل اصلیم با Body هست. فقط می خواستم ببینم سر جمع کار عاقلانه ای هست این تعویض یا نه ممنون از پاسخ تون
سلام
ممكنه از عزيزان يكي بفرمايند زمان شارژ كامل باتري 60D چقدره ؟ واسه پرنده گرافي كدوم مد فوكوس رو انتخاب كنم ؟ AF servo ؟
ضرورتي پيش اومده و فرصت خواندن صفحات نيست. با عرض معذرت و تشكر.
FD master
2 ساعت ونیم اگر خالی باشه.
Al Servo AF
THis AF mode is for moving subjects when the focusing distance keeps changing
هانی معارف وند