دوست من هر وقت شما تونستی در حین زوم اپتیکال فکوس دستی انجام بدی و گند تو فیلمت نخوره اون موقع می فهمی زوم اپتیکال داری یا نداری . منظور من این نبود که زوم اپتیکال وجود نداره بلکه این بود که عملا بسیار دشواره که با این اوصاف شخصا به کار من نمیاد و من همون بتونم فوکوس رو بصورت دستی انجام بدم خودش کلیه چه برسه بخوام زومم کنم .
نبود فکوس ممتد تو فیلم برداری نقطه ضعف بزرگ 60D هست این رو باید بپذیریم .
یک دوربین عکاسی رو نام ببر، که این به اصطلاح ضعف را نداشته باشد؟
اگر دی7000 نیکون رو نام بخواهی ببری، قبلش حتما در مورد ریوویو هایی که در مورد نحوه فوکوسش دادند مطالعه کن، قابلیت فیلم برداری در چنین دوربین هایی صرفا برای کارهای کوچک و پروژه های ارزان تعبیه شده اند، نه فیلم برداری خانوادگی. چرا که در قبال هزینه اندک شما با لنزهای متنوعی رو به رو هستید، و جلوه های خاصی را به فیلم برداریتان می دهید. کسی که این دوربین را می خرد باید این آگاهی را داشته باشد، مسئله این است!
بسیاری از سازندگان فیلم ها و کلیپ های کوتاه با افزایش مهارت در فوکوس دستی به جلوه هایی رسیدند که از دوربین های چند ده هزار دلاری بر میاد.
شاد باشید ...
کیانوش جان مثلا در 600D هم که فوکوس ممتد در فیلم برداری داره دردی دوا نشده. اولا نحوه فوکوس ممتد از نوع تشخیص کنتراست است که خیلی کنده و برخی موارد لنز تمام دامنه فوکوس را چند بار طی میکنه تا نقطه فوکوس رو پیدا کنه.
بدتر از اون صدای موتور فوکوس است که چون لنز کیتها موتور اولتراسونیک ندارن، ماکرو موتور فوکوس خیلی پر سرو صداست و صدای موتور فوکوس در فیلم ضبط میشود و متاسفانه انقدر صدا قوی است که صدای محیط فیلم برداری کاملا تخت الشعاع قرار میگیره.
بهت قول میدم تا با فوکوس دستی نتیجه بهتری بگیری و بعد از مدتی تمرین دسدت کاملا راه میفته.
ویرایش توسط MSRS : Wednesday 7 December 2011 در ساعت 21:02 دلیل: قلت گیری
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
600D فوکوس ممتد داره ؟؟مثلا در 600D هم که فوکوس ممتد در فیلم برداری داره دردی دوا نشده.
اگر اطلاع کامل ار موضوعی ندارید درج نکنید.
پـوریـا ارشدی
سلام
دوستان حداکثر سرعت شاتری که با فلاش سرخود این دوربین میشه عکس گرفت چقدره ؟