فرمت خام
کارت حافظه سیلیکون پاور و پاتریوت کلاس 10 و حتی بدون کارت حافظه امتحان کردم
روی ایزوی 100-6400 و 3200 هم امتحان کردم
نویز ریداکشن و امثالهم هم خاموش است
000.jpg
به اخرین نکته عکس توجه کنید
همین الان امتحان کردم:
سرعت شاتر 1/320ثانیه- دیافراگم 4- ایزو 100
درپوش لنز را که بسته باشد سرعت عکس برداری پیاپی حدوداً 3-3.5 فریم بر ثانیه
درپوش را برداریم و رو به یک صحنه روشن عکس برداری کنیم 5.5 فریم بر ثانیه.
بدون کارت حافظه، عکس برداری فقط با فرمت RAW و خاموش کردن کاهنده نویز هم شرایط رو تغییر نمی ده.
به نظر می رسه محاسبات نورسنجی دوربین حتی در حالت M هم فعال باشه و باعث این مسئله بشه. من الآن هیچ SLR دیگه ای ندارم ببینم
این مسئله مربوط به این مدل خاصه یا در تمام SLR ها سرعت عکس برداری پیاپی در شرایط نوری پایین کم میشه . به هر حال در مشخصات دوربین هم حداکثر سرعت پیاپی 5.3 فریم بر ثانیه نوشته شده و اشاره کرده که در شرایط نوری کم این عدد کم میشه.
دوربین بنده هم همچین مشکلی نداره ! نمیدونم به فریم ویر دوربین شاید ربط داشته باشه ! آخرین ورژن رو نصب کنید ببنید باز هم مشکل دارید ؟
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
این در واقع اشکال یا خرابی یا چنین چیزائی نیست. این از مشخصات دوربینه که در شرایط کم نور حتی در سرعت شاتر بالا سرعت عکس برداری پیاپی کاهش پیدا می کنه. در کاتالوگ دوربین هم نوشته. البته من در شرایط نوری بسیار بسیار کم امتحان کردم (عکس برداری در شب از منظره ای کم نور که در فاصله 50-70 متری قرار داره!) سرعت شاتر کم میشه ولی هنوز حدود 3 فریم در ثانیه است. این برای من از کافی هم بیشتره!
در برخی از پست ها نوشته بودن چسب قسمت چرمی بدنه 60D بعد از یه مدت کنده میشه ؟ دوستانی که 60D دارن با این مشکل مواجه شدن ؟
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام خدمت دوستان
من این دوربین رو تهیه کردم همراهش یک سی دی بود که داخلش چند تا فایل پی دی اف هست از اونجایی که زبانم ضعیفه میخواستم ببینم که این فایل ها به صورت ترجمه شده وجود داره؟
آیا منبعی هم هست که نحوه کار با نرم افزار رو آموزش بده؟ ممنمونم