مسعود بیرامی
Jhowan photography
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
خواهش می کنم.
لازم به تصحیح است که اعداد سرعت دیافراگمی که ذکر شد معمولاً برای استفاده بدون لرزشگیر است و همان طور که جناب کرمی فرمودند بسته به نوع لرزشگیر حداکثر 3 تا 4 استاپ می توان سرعت شاتر را کاهش داد ولی همان طور که جناب بیرامی ذکر کردند عملاً بستگی به میزان لرزش دست هر کس دارد. برای من که لرزش دستم زیاد است عملاً باید سرعت شاتر را 1 تا 1.5 استاپ بالاتر از اعداد گفته شده انتخاب کنم تا لرزش دستم در عکس Blur ایجاد نکند.
در خصوص Mode عکاسی، من به شخصه معمولاً از حالت Av استفاده می کنم. دیافراگم و ISO را من تنظیم می کنم و سرعت شاتر را دوربین.
ارادتمند
سلام مجدد. دوستان یکم در مورد منوی WB Shift/BKT توضیح بدین که کاراییش چیه.
این گزینه برای کسانی است که از فرمت JPG دوربین استفاده می کنند چون هیچ تاثیری روی فرمت RAW ندارد. گزینه WB Shift/BKT این امکان را می دهد که یک عکس با سه وایت بالانس مختلف ثبت شود. یعنی اول می توانید یک مقدار مشخص برای وایت بالانس تعین کنید و بعد مقدار دامنه بیشتر و کمتر از آن را هم تعین کنید بعد دوربین در هر عکسی که می گیرید را با وایت بالانس مشخص شده و همچنین دو دامنه ای که معین کرده اید به صورت JPG ثبت می کند تا بتوانید هر کدام را که مناسبتر بود انتخاب کنید.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Friday 6 January 2012 در ساعت 18:09
من زمانی که عکس میگیرم وقتی رو LCD دوربین به عکس نگاه میکنم قسمتهایی از شیع که در عکس وجود داره و در حال باز تاب نور هست به صورت مشگی و سفید چشمک میزنه دلیلش چی هست. ممنون.
شما به زدن جهت بالا و پایین میتونید به اطلاعات عکستون در دوربین دست پیدا کنید
یکی از این اطلاعات نمایش قسمت های over expose هست که به صورت چشمک زن هست یعنی نوردهی در اون قسمت خیلی زیاد بوده و جزییات از دست رفته
با زدن جهت های بالا و پایین میتونید از شر/خیر این قسمت عبور کنید و فقط پریویو عکس رو ببینید
ویرایش:البته در دوربین شما شاید این کار با چرخاندن قربیلک دیافراگم انجام شود دوربین یکی از دوستانم 60D است و یادم رفته دقیقا چطور بود یکی از همین دو حالت است
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد