دوست عزیز بهتره شما هدف عکاسیتون رو مشخص کنید !
رفتار نویزی این دو دوربین تقریبا یکسان است ! تفاوت انچانی ندارند !
اما اگر حتما قصد ارتقا دارید و نیاز به دوربین سرعتی ندارید 5 دی نویز به مراتب کمتری دارد !
بله دوست عزیز ! حالت بالب دارد ! من اشتباه کردم ! من اصلا دوربین رو هم اشتباه گرفتم ! ایشون 500 دی دارند نه 550 !
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
واقعا چه عرض کنم ... خیلی ممنون که در بحث شرکت کردید.اما اگر حتما قصد ارتقا دارید و نیاز به دوربین سرعتی ندارید 5 دی نویز به مراتب کمتری دارد !
به هر حال بنده تصمیم گرفتم 60D را بگیرم، این قدر این اساتید سر روشهای فروش و بازاریابی کنون و نیکون و سونی درگیر شده اند که بهتر است اصولا این سوالهای بی ربط که جوابشون با کمی جستجو یافت میشود پرسیده نشود.
سلام امیر جان
پیشنهاد دوستان در مورد مناسب تر بودن 7 دی برای ارتقاع را بنده هم تایید میکنم.ولی....
مهمترین برتری 60دی به بادی شما خوشدستی و ال سی دی چرخان هست تقریبا (مگر اینکه موارد دیگر هم برای شما حیاتی باشد)
با لنز هایی که شما دارید 500دی اصلا خوش دست و راحت نخواهد بود .
بحث نویز هم که بین 7 دی و 60دی مطرح نیست .
اگر امکانات 7دی را نیاز ندارید . و بعد از خرید 60دی بفکر 7دی نخواهید افتاد همان 60دی را تهیه کنید.
مسعود بیرامی
Jhowan photography
جناب حسینیان و مسعود عزیز متشکرم.
به 3 دلیل عمده 60D را بر 7D ترجیح دادم: اول که مهمترین دلیل بود (بی تعارف) اختلاف قیمت با توجه به کارایی برای بنده، و دوم ال سی دی چرخان، سوم وزن کمتر 60d.
اتفاقا امکانات 60D زیاد هم هست ولی مطمئن نیستم در آینده نخواهم 7D یا شاید 7DII را داشته باشم.اگر امکانات 7دی را نیاز ندارید . و بعد از خرید 60دی بفکر 7دی نخواهید افتاد همان 60دی را تهیه کنید.
دوستان من نمیتونم تراز الکترونیکی رو بیارم روی منظره یاب کسی میدونه چرا؟