[QUOTE=Kourosh Kahal;317108]دوست عزیز این مدل دیافراگم بسته تر از 8 نداره !!![/QUOT
ممنون از شما... بسیار تعجب کردم ! ... سری G و محدودیت دیافراگم 8 ! ... اصلا فکرش رو هم نمی کردم!
[QUOTE=Kourosh Kahal;317108]دوست عزیز این مدل دیافراگم بسته تر از 8 نداره !!![/QUOT
ممنون از شما... بسیار تعجب کردم ! ... سری G و محدودیت دیافراگم 8 ! ... اصلا فکرش رو هم نمی کردم!
ممنونم از راهنمائي
شما البته در مورد عمق ميدان و مواردي كه اشاره كردين درست ميفرمائيد
اما..
من الان در اعداد بالاي 8 ديافراگم به دنبال مسائل عمق ميدان نيستم بيشتر جهت بستن ديافراگم براي رسيدن به سرعت شاتر كمتر هستم تا نوردهي بيشتر بتونم كنم.خب اين دوربين سرعت شاتر كمتر از 30 ثانيه نميده و ديافراگمش هم كه الان متوجه شدم كمتر از 8 نيست پس بايد از فيلنر ND استفاده كنم كه اونم عملا بخاطر محدوديت سرعت شاتر امكانش نيست.پس با اين حساب احتمالا بايد از خير عكاسي با نوردهي بالا بگذرم!
اين دوربين را تازه دست گرفتم و يه نكته ديگر هم بهش رسيدم اينه كه فلاش اكسترنال در حالت آف كمرا نيز شليك نميكند و حتما بايد روي دوربين باشد!يكي از دوستان 7 دي دارند و بدون هيچ تريگر و يا سيم در حالت آف كمرا شليك ميكند.
ویرایش توسط n.mehrabian : Thursday 20 December 2012 در ساعت 11:38
همینه منم داشتم قبلا
8 اش هم کافیه ولی مثلا نمیتونی تو افتاب دیگه دیاف را خیلی ببندی شاتر را زیاد کنی حرکت ابشار را ثبت کنی برا اون کارا ساخته نشده
خیلی دوربین خوبیه
اکثر تنظیمات رو کلیدهاست و هی نمیخواد مدام تو منو ها بری
من خریده بودم 590 اشتباه کردم چند ماه بعد فروختم الان پشیمونم
علت این محدودیت دیافراگم دیفرکشن هست
اگر قصد شما از خریدن این دوربین نوردهیهای طولانیتر از 30 ثانیه بوده قطعا در خرید این مدل اشتباه کرده اید
چون حتی اگر هم مد بالب داشت کیفیت تصاویرش بدلیل Long Exposure Noise احتمالا قابل قبول نبودند
این دوربین اصلا برای این کار طراحی نشده
من این دوربین رو دارم و با انتظاری که ازش دارم کاملا برام راضی کننده است
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
سلام به همه حضار
دوربين G12 آيا شاتر مكانيكي داره يا الكترونيكي؟چون موقعي كه شاتر را ميزنيد حس خوبي مثل دوربينهاي حرفه اي نميده و انگار دارين با دوربين موبايل عكاسي ميكنين.و اينكه اصولا همه پاور شاتها مثل G1X هم بدين صورت است؟يك مقاله اي خوندم كه شاتر ها را به دو دسته الكترونيك و مكانيكي تقسيم كرده بود و در گروه دوم شاترهاي حلقوي و پرده اي اما متوجه نشدم كه اين دوربين به چه شكلي است.
خيلي ممنون از پاسخ
در مورد G1X اطلاع دارين؟اون هم بدين شكل است چون سنسورش مانند دوربينهاي كراپدار 1.6 SLR cmos است.
برايم جالب است كه در همين تاپيك متوجه نقاط قابل بهبود(شما بخوانيد ضعف) زيادي از اين دوربين و سري G شدم.اون از وضعيت ديافراگمش كه دوستي بهش اشاره داشتن و مهمتر اينكه قيمت نسبتا بالايي دارند كه تقريبا به DSLR معمولي نزديك هستند.