فكر نميكنم اين قضيه صحت داشته باشه!بيشتر اين چيزها رو دلال ها ميگن كه جنس خودشونو بفروشن و جو سازي كنن
فكر نميكنم اين قضيه صحت داشته باشه!بيشتر اين چيزها رو دلال ها ميگن كه جنس خودشونو بفروشن و جو سازي كنن
کلا دوربینهای 600D که دوستان دارند یا دیده اند تولید چه کشوری است؟
بنده نسبتا تصمیم برای خرید دوربین کانن 600 قطعی شده
گزینه های خریدم 550 دی کانن و 5100 و 90 نیکون بود که به خاطر اینکه نیکون تجهیزاتش توی شیراز خوب ساپرت نمیشه و البته بیشتر اینکه علاقه شخصی بنده بیشتر به سمت کانن هست و کمی هم شاید نه خیلی تاثیر گذار بالاخره طبق فرمایش دوستان فیلم برداری کانن قوی تر هست (البته که دورین عکاسی مهمترین نکته اش عکس هست :دی!) دیگه گزینه های نیکون رو کنار گذاشتم
و شد انتخابم 550 و 600 دی البته 60 هم بود که مقداری برام گرون هست :دی البته می تونم مثلا 60 دی بخرم با یه لنز 18- 55 :دی که کمی کمدی هست!
و اینکه 600 رو به 550 ترجیح دادم به خاطر نمایش گر چرخان و توانایی فلاش بود
دوستانی که 600 دی رو دارند چه پیشنهادی دارند؟ و این دوربین عیب خاصی نداره ؟ مشکلی چیزی؟
و آیا 60 دی انقدر بالاترهست که این مقدار تفاوت که خیلی هم نیست نسبت به 600 دی رو ادم بپردازه و یه پله بالاتر بخره یا خیر؟ (البته 60 رو باید با 18-55 بخرم:دی!)
متشکرم
سلام.نده نسبتا تصمیم برای خرید دوربین کانن 600 قطعی شده
گزینه های خریدم 550 دی کانن و 5100 و 90 نیکون بود که به خاطر اینکه نیکون تجهیزاتش توی شیراز خوب ساپرت نمیشه و البته بیشتر اینکه علاقه شخصی بنده بیشتر به سمت کانن هست و کمی هم شاید نه خیلی تاثیر گذار بالاخره طبق فرمایش دوستان فیلم برداری کانن قوی تر هست (البته که دورین عکاسی مهمترین نکته اش عکس هست :دی!) دیگه گزینه های نیکون رو کنار گذاشتم
و شد انتخابم 550 و 600 دی البته 60 هم بود که مقداری برام گرون هست :دی البته می تونم مثلا 60 دی بخرم با یه لنز 18- 55 :دی که کمی کمدی هست!
و اینکه 600 رو به 550 ترجیح دادم به خاطر نمایش گر چرخان و توانایی فلاش بود
دوستانی که 600 دی رو دارند چه پیشنهادی دارند؟ و این دوربین عیب خاصی نداره ؟ مشکلی چیزی؟
و آیا 60 دی انقدر بالاترهست که این مقدار تفاوت که خیلی هم نیست نسبت به 600 دی رو ادم بپردازه و یه پله بالاتر بخره یا خیر؟ (البته 60 رو باید با 18-55 بخرم:دی!)
در مورد خرید از شیراز که با وجود اینکه ربطی به تاپیک ندارد ولی چون قصدم راهنمایی کردن هست باید عرض کنم اگر براتون مقدور هست از شیراز خرید نکنید و از تهران بخرید..اکثر فروشگاه های "به اصطلاح معتبر" شیراز عده ای کلاه بردار هستن تا فروشنده..
باید ببینید نیازتون چی هست.. آیا مزایای 60D مثل سرعت شاتر 1/8000 یا سیلینگ بهتر بدنه براتون مهم هست یا نه ...
به نظر من اگر 600D رو با یه لنز بهتر بگیرید معقول تر هست.
مشکل خاصی هم که من ندیدم تا به امروز :)
ویرایش توسط Pouria Arshadi : Thursday 22 September 2011 در ساعت 03:52
پـوریـا ارشدی
درود
دوستان بنده هم مدتیه که 600D رو زیر نظر دارم.میخواسم بپرسم دوربین کذایی گزینه مناسبی هست واسه عکاسی حیات وحش؟ یا توی این رنج قیمت گزینه ی بهتری هم وجود داره؟
سلام
ممنونم
اما یه جور هایی دیگه به اجبار باید از شیراز بخرم !
احتمالا همین 600 دی رو بگیرم
الان دیگه دارم حس می کنم کمی وسواسی شدم! توی انتخاب همین 600 دی خوبه برای من!
حالا توی همین شیراز کدوم مغازه و فروشگاه بهتره؟ (به قولی کدوم بده؟ همان بین بد و بدتر باید انسان انتخاب کنه!)
یه مشکلی که من با 600 دی دارم حدس می زنم به زودی سری بعدی کانن بیاد بیرون و از این خیلی بهتر باشه!!! این حدس من چقدر نزدیک به واقعیت هست ؟!