به انجمن ها خوش اومدی دوست خوب.
البته سوال شما به این تاپیک مربوط نمی شه. شما می تونید سوالتون رو در تاپیک مربوط به ACR دنبال کنید؛ با این توضیحات که در فتوشاپ چه پیامی دریافت می کنید و نسخه دقیق CR شما چیه؟
موفق باشید.
به انجمن ها خوش اومدی دوست خوب.
البته سوال شما به این تاپیک مربوط نمی شه. شما می تونید سوالتون رو در تاپیک مربوط به ACR دنبال کنید؛ با این توضیحات که در فتوشاپ چه پیامی دریافت می کنید و نسخه دقیق CR شما چیه؟
موفق باشید.
ارادتمند؛ «علی»
Canon EOS Rebel T3i (EOS 600D) with EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Lens Kit
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens
باسلام و تشکر از شما دوست خوب . چشم علی آقا
چند وقتی است هر از گاهی عکس گرفته شده (معمولاً اولین عکس از سلسله مورد عکاسی) به شکل زیر در میاد:
در 4 ماه اخیر 4 عکس به این شکل در اومده؛ یعنی فقط گوشه بالا-چپ عکس مشخص و باقی به صورت نویز در میاد. این عکس در مونیتور خود دوربین و ACDSee درست نشون داده می شه و مشکل در ویرایش فایل RAW هست که به اون شکل نشون داده می شه.
به نظر شما مشکل کجاست؟
ارادتمند؛ «علی»
با مموری دیگه هم امتحان کردید؟
سلام
به احتمال زیاد یکی از ارتباطات حافظه ایتون قطع شده یا مشکل داره
منظورم اینه که یا کارت حافظتون مشکل داره، یا پینهای ارتباطی یا هرچیه دیگه ای که به کارت حافظه مربوط باشه
همونطور که دوست عزیز جناب Elend اشاره کردن حتما با کارت حافظه های دیگر هم امتحان کنید
شاد باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
ممنون دوستان؛ خیر با کارت حافظه دیگه ای آزمایش نکردم. بعد از هر دوره عکاسی عکس های گرفته شده رو انتقال می دادم و کارت حافظه کاملاً خالی می شد. اما همونطور که عرض کردم پس از انتقال از روی سیستم با نرم افزار ACDSee قابل مشاهده هستش و مشکل نمایش در ACR و لایت روم و بخش ویرایش ACDSee هستش.
احساس می کردم که مشکل از ذخیره ساز دوربین باشه که با فرمایش شما بزرگواران احتمال خرابی اولین سکتورهای کارت حافظه (با وجود اینکه جدید هستش) بیشتره. با این حال این مشکل کمتر از 1% پیش اومده و جوری نیست که با چند بار آزمایش آشکار بشه.
ارادتمند؛ «علی»
دوستان سلام. من به تازگی این دوربین رو گرفتم. همانطور که میدونید فرمت ضبظ فیلم در این دوربین MOV است. مشکل من اینه که ال سی دی من این فرمت رو ساپرت نمیکنه. میدونم یک راه اینه که با نرم افزار اونو به فرمتهایی مثل mpg یا mp4 تبدیل کنم. دیروز به طور اتفاقی بدون تبدیل فیلم پسوند را از MOV به mpg تغییر دادم (فقط با تغییر نام) و فیلم (1080P) به خوبی در تلویزیون پخش شد. سوال من اینه که ایا این کار درستیه یا نه. و آیا کیفیت فیلم تغییر نمیکنه؟ ممنون
تلوزیونهای LCD فقط فایلهایی رو که پشتیبانی میکنند نشان میدهند. منظورم اینه که اگر در فولدری شما فایلی داشته باشی که پسوندش توسط تلوزیون پشتیبانی نشه اصلا اسم فایل هم نمایش داده نمیشه.
من دقیق نمیدونم که آیا mov زیر مجموعه ای از mpg هست یا نه. اما ظاهرا codec mpeg تلوزیون میتونه این نوع فرمت رو پشتیبانی کنه و فقط مشکل بر سر عدم شناخت خود پسوند است.
فکر نکنم این کار روی کیفیت تاثیری داشته باشه ، اما در هر حال راه حلی است برای مشاهده فایلهای مذکور در تلوزیون. حالا حتی با افت کیفیت.
ولی بهتره در کامپیوتر و در import در نرم افزارها برای ویرایش احتمالی از همان پسوند اصلی (mov) استفاده کنید.
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
سلام
تراز الکترونیکی در 600d هم مانند 60d وجود دارد یا خیر؟