[یه سئوالی داشتم در رابطه با طول عمر شاتر 350 .از قرارمعلوم عمر تخمینی شاتر دوربین فوق 50000 سیکل میباشد
سئوالم اینه که بعد از استهلاک شاتر امکان تعویض یا تعمیر اون وجود داره یا اینکه ازون به بعد دوربین حکم پاره آجر روداره؟
[یه سئوالی داشتم در رابطه با طول عمر شاتر 350 .از قرارمعلوم عمر تخمینی شاتر دوربین فوق 50000 سیکل میباشد
سئوالم اینه که بعد از استهلاک شاتر امکان تعویض یا تعمیر اون وجود داره یا اینکه ازون به بعد دوربین حکم پاره آجر روداره؟
فکر ميکنم شاتر رو تعويض ميکنن ولي قيمت بالايي داره و درضمن ممکنه هست بيشتر از اين حرفا کار کنه و هيچ چيزشم نشه...نوشته اصلی توسط mahmoud-48
در هر صورت بايد اساتيد محترم نظر بدن...
بله معمولا تخمین عمر بر اساس تعداد سیکل کاری تضمین شده و قابل اعتماد دوربین است و ممکن است دوربینی خیلی بیشتر از تعداد سیکل تعیین شده کار کند و یا شاید در بعضی مواقع کمتر.
يه چيز جالب اين دوربين رو آفومار دو رنگش رو ميده 1.050 ولي خانه عکاسان مشکي رو بدون گارانتي 980 و نقره اي بدون گارانتي 900 ميده و نورنگار هر دو رنگ رو 930 تومن حالا نميدونم اين خانه عکاسان چي فکر ميکنه که بين دو رنگش 80 تومن تفاوت داره...
آقا من يك نكته اي در رابطه با گارانتي به ذهنم رسيد
اونهايي كه بدون گارانتي ميدهن يعني خودشون هم بدون گارانتي از جايي گرفتن (خارج از كشور)
و مگر اين جور چيزها كلا جايي هست كه بدون گارانتي ارائه بشه
مثلا من خودم كه اين دوربين رو از مالزي گرفتم كارت گارانتي لنز و بدنه جداگانه كه مال نمايندگي كنون در مالزي بود داخل جعبه گذاشته بودن و يك سال هم اعتبار داره (فكر كنم)
بالاخره آدم از هر جا كه اين دوربين رو بگيره بايد يك نمايندگي اون رو گارانتي كرده باشه يا خود كمپاني بعضي ها رو بدون گارانتي وارد بازار ميكنه ؟
اينارو گفتم كه اگر بدون گارانتي در ايران ميخريد احتمال زياد بايد يك جور كارت گارانتي داشته باشه حالا مال هر جا كه مي خواد باشه
محمد امدادی
بله درسته ولي تو ايران معتبر نيست...نوشته اصلی توسط me
مثلا دوربين 300وي من گارانتي آسيا رو داره ولي شمل خاورميانه نميشه...
من امروز دوباره رفته بودم آفومار.2 روز پیش نماینده شرکت کنون اومده بوده تهران و یه سمینار گذاشته بودن فقط برای معرفی 350d .نکته جالبی که به من گفتن اینه که شرکت کنون طراحی این دوربین رو در کمتر از 8 ماه انجام داده!!که خوب زمان خیلی کمی هست .و اینطور که بوش میاد کنون این دوربینو برای حفظ بازار و همچنین فاصله خودش با نیکون زده(اونم با این همه عجله).به نظر من دوستان زیاد در خرید این دوربین عجله نکنند و مهلت بدین که این دوربین یه مقدار جواب خودشو پس بده.من خودم شخصا چندتا از عکسهای 350 رو که دیدم اونچنان که باید ذوق زده نشدم که بخوام دوربینمو باهاش عوض کنم.البته هنوز برای قضاوت خیلی زوده.
Canon EOS 20D + EF-S 18-55 f/3.5-5.6 + Canon EF 75-300 IS USM + Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM + Sigma 70-200 F2.8 APO DG EX HSM
http://nima.fotopages.com/
نیما معصومی
ولي فکر نميکنم که مشکلي داشته باشه و توي رويوها که نظر بدي بهش ندارن و چرا 8ماه اين دوربين رو ساخته شايد اينکه يه جورايي 20دي و 300دي رو باهم مخلوط کرده... شايدم من دارم اشتباه ميکنم ولي نمونه عکسهاش که عالي بودن...نوشته اصلی توسط nima
منتظر چه نوع تغييراتي بوديد؟من خودم شخصا چندتا از عکسهای 350 رو که دیدم اونچنان که باید ذوق زده نشدم که بخوام دوربینمو باهاش عوض کنم.البته هنوز برای قضاوت خیلی زوده.
نیما جان اینکه کانن در عرض 8 ماه طراحی این دوربین رو انجام داده اونقدر چیز عجیبی نیست برای اینکه هیچ تکنولوژی جدید در این دوربین بکار نرفته. کانن از تجربه فوق العاده ارزشمند 300D استفاده کرده. (نه فقط تجربه فنی بلکه تجربه اقتصادی از جمله بهینه کردن خطوط تولید، میزان تقاضای بازار، ...) و همینطور تکنولوژی های 20D که تونسته با ارزونتر کردن اونها دوربین 350D رو بسازه و چه به موقع اینکارو کرده.. الان دیگه بسیاری از مردم دنیا با اسم 300D و Rebel آشنا شده اند و دنبال نسل های بعدیش هستند و کانن این رو به موقع درک کرده و جواب داده دقیقا برعکس نیکون که تازه از خواب میخواد بیدار بشه و زمانی که کانن بازار entry-level SLR ها رو داره قبضه میکنه خبر از D50 میده! هنوز هم که خبری ازش نیست!!نوشته اصلی توسط nima
در مورد عکسها باید بگم که این دوربین هنوز یک entry-levelSLR هستش .. ازش انتظار نداشته باشید که پشت زمینه Blur خوشگلی که توی 1Ds Mark II میبیند به شما نشون بده!!! یا اینکه فکر نکنید که میتونید مثل 20D با 5 فریم در ثانیه عکس بگیرید اونم تا 20 تا عکس پی در پی!
کانن هم به شما نمیگه که دوربین 300D خودتون رو عوض کنید با 350D بلکه بیشتر منظور کانن عکاسانی مثل پوریا هستند که الان میخوان یک دوربین entry-level SLR بخرند، برای همین قیمت پایینی در حد همون قیمتی که 300D داشت تعیین کرده..
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]