احمد مختاری
گالری
---------------------------------------
-Canon EOS 350D + EF-S 18-55mm
- Fuji S5500
- Canon EOS 500N
در حالتی که روی MF میگذاریم، آیا با نیمه فشردن شاتر، باید نقطه فوکوس قرمزرنگ شود و اون صدای بیپ بیپ را بدهد؟
من به مشکلی که برخوردم اینه که بعضی وقتها توی مد دستی، وقتی روی AF میگذارم درهنگام فوکوس کردن صدای بیپ بیپ نمیدهد و اون نشانگر فوکوس روی ویزور ظاهر نمیشود. ولی وقتی روی MF میگذارم، صدا را میدهد و اون نشانگر فوکوس کردن روی ویزور ظاهر میشود. این مشکل در مد اتوماتیک نیفتاده تا حالا.
اون عکسهایی که در حالت AF گرفتم زمانی که موقع فوکوس اون نشانگر فوکوس توی ویزور نبوده و بیپ بیپ نکرده، توی نرم افزار نشان میدهد که فوکوس شده است. (یعنی نقطه فوکوس قرمزرنگ را نشان میدهد، نرم افزار ZoomBrowser همراه دوربین)
حالا کسی میدونه مشکل دوربین من چی میتونه باشه؟ موتور فوکوس خراب شده؟
امیدوارم خیلی بد توضیح نداده باشم.
حتما نباید این صدا را بدهد میشه این صدا را تو تنظیمات قطع کرد و یا برعکسدر حالتی که روی Mf میگذاریم، آیا با نیمه فشردن شاتر، باید نقطه فوکوس قرمزرنگ شود و اون صدای بیپ بیپ را بدهد؟
این که مشکل نیست عادی هست برای همه همین طور هستمن به مشکلی که برخوردم اینه که بعضی وقتها توی مد دستی، وقتی روی Af میگذارم درهنگام فوکوس کردن صدای بیپ بیپ نمیدهد
برای اینکه نقطه فکوس را در حالت دستی خودت تنظیم کنی یک دکمه دایره ای شکل پشت دوربین بالاش سمت راست هست که با زدن و چرخوندن ریل کنار شاتر نقطه فکوس را مشخص میکنی
دوربین هیچ مشکلی ندارهحالا کسی میدونه مشکل دوربین من چی میتونه باشه؟ موتور فوکوس خراب شده؟
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
ممنون جناب عبداللهی، ولی من فکر میکردم که توی حالت Mf اصلا نباید اتوفوکوس کار کند! بعد میدیدم که وقتی روی Af هست، اون صدا رو نمیده که شما دلیلش رو گفتید. اما اگر توی همون مد بگذارم روی Mf بعضی وقتا اون صدا رو میده، این بود که گیج شدم.
مگه باید تغییری هم بکنه ؟ مقدار نشانگر نورسنج روی دوربین به flash چه ربطی داره ؟لب کلام اينکه Flash Exposure Compensation کار نمي کرد و مقدار نشانگر نور سنج روي LCD Pannel فعلاً فقط به مقدار مکان AEB وابسته است
اي ول !!! فهميدم مشکل از کجاست !!! :biggrin: از عيد که مسافرت بودم درست حسابي با دوربين عکس نگرفته بودم! يه نمور يادم رفته بود. آخه Exposure Compensation با اون چيزي که تو ذهنم بود جور در مي اومد. اما خوب يه فلش نا قابل اضافه داشت :rolleyes: !! ضايع شدم رفت !!! :biggrin:
اصلاً به نظرم بهتره تا بقيه نديدن پاکش کنم بره، بيشتر آبرو ريزي نشه !!!! :biggrin:
ممنون حاج امير
او را به چشم پاک توان ديد چون هلال / هر ديده جاي جلوه آن ماهپاره نيست
مختار ماپار
سلام
کمی درباره قفل آیینه و کاربرد آن توضیح میدهید ؟
مهدی شریعتی
Canon EOS 350D
EF-S 18-55 f/3.5-5.6 II
SLIK PRO TripodCF 1GB Kingston
اگه منظور شما را درست فهمیده باشم برای تمیز کردن سنسور آینه را قفل میکنیم تا سنسور را تمیز کنیمکمی درباره قفل آیینه و کاربرد آن توضیح میدهید ؟
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG