دوست عزیز ، این مشکل یکبار برای من هم پیش اومد و دوربینم همین Error رو میداد . به نظر من بهترین و عاقلانه ترین و کم دردسر ترین کار اینه که ببری تعمیرگاه مرکزی دوربین برات تعمیرش کنن . البته تعمیر که چه عرض کنم ، یه بار پیچ های فلاشمو باز کردن دوباره بستن درست شد ( البته نه به همین سادگی ها !!!! :biggrin: ) در ضمن پول هم ازم نگرفتن! ( خدا عمرشون بده ! )
اين خطا زماني رخ ميده كه دوربين ميخواهد فلاش را باز كند ولي فلاش به جائي گير كرده
دوربين رو خاموش و روشن كن
كمي فلاش را به طرف پائين فشار بده و همزمان سعي كن كه با زدن كليد فلاش را باز كني چند بار اين كار را تكرار كن شايد مشكلت حل بشه
البته مطمئن نيستم ولي امتحانش ضرري ندارد
عليرضا وحيد
Canon EOS350D,Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II
Canon EOS500, EF 28-80mm f/3.5-5.6 MC
Flash:Canon Speedlite 220EX
عاشق طبيعت و گردشگري
مرسی از راهنمایی دوستان ..
بله ، گویا فلاش کمی گیر داره .. ! نمی دونم چرا و به چی .. ولی وقتی کمی فشارش دادم و دکمه ی فلاش رو زدم باز شد !
البته فکر کنم بهترین کار همینه که ببرمش تعمیرگاه مرکزی که این مشکل کاملآ برطرف شه ...
ممنون از دوستان
فكر ميكنم آقاي منتظري هم همچين مشكلي داشت و ايراد از پين فلاش بود صفحه هات شو رو بازكرده بود و گويا كانكتوري كه گير كرده بود بازكرده بود با هاش يه تماس بگيريد ضرر نمي كنيد
سلام... اینم لینک حل این مشکل.. فکر کنم از همین باشه..
http://www.akkasee.com/forum/showthr...?t=3505&page=6
تو پست شماره 59 توضیحش رو دادم
محمد منتظری
ممنون ... لینک بسیار مفیدی بود ..
ولی فکر نمی کنم از اون باشه .. چون الان بدون مشکل داره کار می کنه ! ...
احتمالآ اگر اون مساله ای که گفتید بود ، دیگه ارور 05 نمی داد دوربین و به خیال خودش از فلاش اکسترنال استفاده می کرد !
بنده احتمال می دم فلاش موقع بالا اومدن به چیزی گیر کرده و نتونسته باز بشه ...
سلام. کسي مي*دونه چطور مي*شه تايمر پيشفرض دوربين 350D رو که 10 ثانيه است رو تغيير داد. آيا راهي به جز Mirror look up وجود داره يا نه؟
او را به چشم پاک توان ديد چون هلال / هر ديده جاي جلوه آن ماهپاره نيست
مختار ماپار
سلام.
کسي مي*دونه چطور مي*شه تايمر اين دوربين رو تغيير داد که 4 يا 6 ثانيه بشمره بعد عکس بگيره ؟
او را به چشم پاک توان ديد چون هلال / هر ديده جاي جلوه آن ماهپاره نيست
مختار ماپار
350d دارای تایمر ثابت 10 ثانیه است و تنها راهی که برای کاهش این زمان است به شرح زیر است:
اول باید به custom functions یا همون C.Fn بری و در اونجا mirror lock-up رو فعال کنی. اونوقت تایمر دوربین به حدود یک ثانیه کاهش پیدا میکنه.
تا اونجایی که من میدونم راهه دیگه ای وجود نداره مگر خرید دوربینی جدید!
احمد مختاری
گالری
---------------------------------------
-Canon EOS 350D + EF-S 18-55mm
- Fuji S5500
- Canon EOS 500N