دقیقاً منم با فوکوسش مشکل دارم. از نظر فوکوس خیلی کند عمل میکنه.
دقیقاً منم با فوکوسش مشکل دارم. از نظر فوکوس خیلی کند عمل میکنه.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
سلام
به نظر من دوستان باید این نکته رو توجه داشته باشن که این دروبین از لحاظ کیفیت تصویر پا به پای DSLRهای جدید جلو میاد، اما از لحاظ سرعت فکوس یه کامپکته و فرقی با G12 و امثالهم نداره.
دوستان،
این همه در سایت های مختلف گفته شده سرعت فوکوس این دوربین پایینه، اما هیچ فیلمی پیدا نمیشه که از نحوه فوکوس کردن دوربین در محیط های کم نور فیلمبرداری شده باشه تا کاربر ببینه و متوجه بشه.
یکی از دوستان میگفت در غروب آفتاب فوکوس نمیکنه! آیا درسته؟
در انتخاب بین Canon G1X و سونی RX100 جای سوال وجود داره.....
در تالار dpreview چقدر از این دوربین در مقابل سونی RX100 انتقالد های تندی شده.
dxomark لنز ثابت G1x رو بررسي كرده و به اون امتياز داده يعني ميتونيد عملكرد اين لنز 60-15 معادل 112-28 م.م ( كراپ فاكتور 1.85 ) رو با هر لنز ديگر كنون مقايسه كنيد .
g1x.jpg
نقاط سبز رنگ بهترين محدوده عملكرد لنز ( ميانگين گيري از 4 فاكتور رزولوشن ، وينيت ديستورشن و اعوجاج رنگي ) و نقاط قرمز بدترين محدوده آن است.
همانطور كه ميبينيم تقريبا بهترين عملكرد لنز در فواصل كانوني 15 تا 18 ( 28 تا 35 م.م ) و ديافراگم 2.8 و تا حدودي اف 4 است.
ویرایش توسط شاهین اکبری : Saturday 8 September 2012 در ساعت 05:33
سلام
کانن G1 X به قیمت 1895 از **** خریداری شد.
بعد از ریویو های مثبتی که از این موجود نازنین خواندم، تصمیم به خرید آن داشتم که با وضعیت اقتصادی پیش آمده، تقریباً منصرف شدم. تا این که به دلیل نیاز فراوان به یک High-end Compact با کیفیت عالی و همیشه همراه، تصمیم به یک حرکت انتحاری گرفته و نازنین دیگری (Canon 15-85mm) را قربانی کردم البته جای دوری نرفت و با قیمت نسبتاً منصفانه ای به یکی از دوستان خوب فروم تقدیم شد.
الان هم حدود 2 روز است که مشغول ور رفتن با آن هستم و امیدوارم بتوانم نمونه های خوبی از آن در مقایسه با Canon 50D بگذارم.
فعلاً نظر شخصی برادر کوچک خود را داشته باشید :
وضعیت ظاهری : کلاً در نگاه اول به دلیل طراحی آن و کیفیت ساختش، دوربین مردانه و جان داری به نظر می رسد که با در دست گرفتن، این امر ثابت می شود. چندان بزرگ نیست ولی سنگینی آن نسبتاً قابل توجه است. جانمایی کلی دکمه ها و کنترل ها خوب است ولی Playback و Front dial و دکمه فلاش چندان خوش دست نیستند. لولای LCD هم خیلی زمخت و حجیم است ولی مطمءن به نظر می رسد.
منو ها : با توجه به آشنایی قبلی من با دوربین های کانن، وضعیت منوها را معمولی دیدم که البته قابلیت تعریف کردن کارکردهای خاص برای برخی دکمه ها، بسیار خوب و کاربردی است (از جمله دسترسی مستقیم توسط دکمه S)
کیفیت تصویر : جایی که برگ برنده این دوربین است و بسیاری از SLR ها و میرورلس ها را به مبارزه می طلبد! (البته نه این که الزاماً آنها را مغلوب کند!). یک مقایسه کلی با 50D + 50mm f1.8 II حاکی از برتری آن از جنبه شارپنس و نویز و کنتراست دارد. البته برای مقایسه دقیق تر نیاز به بررسی دقیق تری است.
سرعت عمل : این مورد نقطه ضعف دوربین است که البته آن را در مقایسه با SLR ها عرض می کنم. این کندی عمل از فوکوس گرفته تا تنظیم اعداد برای حالت های Av و Tv وجود دارد. همچنین فوکوس دستی مصیبتی است که باعث می شود قدر رینگ فوکوس همه لنزهایمان را بیشتر دانیم کلا به نظر می رسد دوربین برای افراد ریلکس و سخت گیر ساخته شده باشد تا افراد عجول و سطحی
فعلاً چیزهایی که به ذهنم رسید عرض کردم. موارد بیشتر متعاقباً اعلام می شود
ویرایش توسط farhad44 : Monday 10 December 2012 در ساعت 16:56 دلیل: حذف نام واحد تجاري
یک ریویوی مفید و متفاوت برای G1x داران !
http://www.witnesstobeauty.com/canon-g1x-review
ویرایش توسط ALI.Barutkub : Wednesday 31 October 2012 در ساعت 13:06
آیا این کند بودن که در مورد G1X به عنوان یک نقطه ضعف یاد می شود در مقایسه با SLR است یا در مقایسه با g12 هم کندتر است؟
ضعف سرعت در بخشهای دیگری هم به چشم می خورد یا خیر؟
امیر جان، کند بودن فوکوس در مقایسه با SLR است و گرنه از G12 سریعتر نباشد (که احتمالا هست)، کندتر نیست.
ضعف سرعت در تغییر حالت های عکاسی هم وجود دارد (در حد کامپکت ها).
ولی عرض کردم که هنر اصلی آن در کیفیت و به ویژه رزولوشن بالای آن است.
اگه ممكنه درمورد عمق ميدان لنز اين دوربين نظر بدين ممنون ميشم و مصرف اين نوع لنز رو براي چه كاري مناسب ميبينيد
علی جان زحمت کشیدید.
به نظرم اگر در فکوس از G12 کندتر نباشد، این موضوع خیلی بزرگ شده. فکوس دستی هم که در تمام این مدلها داستان خودش را دارد.
در خصوص تغییر مد عکاسی متوجه منظورتون از کند بودن نمیشم، یعنی وقتی AV رو به M تغییر میدید برای تغییر سرعت شاتر باید منتظر بمونیم تا پیغام بیاد یا حالت خاصی اتفاق می افته؟
به طور کلی می خوام بدونم با ارتقا G12 به G1X چه چیزهایی رو از دست میدم و چه چیز بدست میارم؟ یا به عبارتی این ارتقا یک کار منطقی خواهد بود؟