سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
[QUOTE=M.Rahimizadeh;267365]کلیپ تبلیغاتی ۳۸ ثانیهای:
[CENTER]فایل پیوست 23354
کد:http://www.youtube.com/watch?v=-7_7W8E-bi8
مشخصاتی که توی این فیلم نشون میده متفاوته با چیزی که معرفی شده !!
سنسور ۲۸.۱ مگاپیکسل ! و ۸/۲ فریم بر ثانیه !!
اشتباه تایپی بوده؟! یا فیلم قدیمیه و مشخصات عوض شده
حمید خرمی
www.photonarenji.com
حمید خرمی
www.photonarenji.com
Sample Images & Movie
تصاویر Full size تا ISO 6400 از سایت کنن
کراپ 100% از ISO 6400کد:http://web.canon.jp/imaging/eosd/samples/eos5dmk3/
cr_1.jpg
ویرایش توسط usef : Friday 2 March 2012 در ساعت 13:00 دلیل: اضافه کردن تصاویر کراپ
ببینید٬ واسه کسی که هیچ سرمایه گذاری قبلی روی لنزی یا لنزهایی از برند خاصی نکرده و میخواد تو کوچ به dslr یکباره بره به سمت فول فریم ( از مشکلات فنی و عدم آشنایی قبلی با dslrبگذریم) تا بعدها نخواد دوباره هزینه بکنه این دو انتخاب mid level وجود دارند. بیشتر منظورم این بخش قضیه هست.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
دوست عزیز، شما که صبر کردید، یه کم دیگه هم صبر کنید تا نمونه عکسهای D۸۰۰ و ۵DIII هم بیاد اونوقت با توجه به مختصات این دو دوربین و قیمتشون، تصمیم بگیرید.
البته یک سری مشخصاتی هست که از همین الان معلومه و نیاز به بررسی نداره. مثلا اینکه دوربین کانونی، ۲fps سریع تر هست. یا رزولوشن نیکونی، ۱۴ مگاپیکسل بیشتره. اما یه سری نکات اصلی از جمله میزان نویز و دینامیک رنج اصلا معلوم نیست. خود من حدس میزدم که ۵DIII دست کم ۱ استاپ عملکرد نویزی بهتری داشته باشه اما با دیدن اولین نمونه عکس در ایزو ۸۰۰ و ایزو ۶۴۰۰ متوجه شدم که تفاوت اونقدری که من فکر میکردم هم زیاد نیست و باید منتظر تستهای معتبر باشیم.
چیزایی که ۵diii بیشترش رو داره:
سرعت شاتر ۴/۶
دامنه حساسیت (ایزو) ۱۰۰-۲۵۶۰۰ / ۱۰۰-۶۴۰۰
تعداد نقاط فوکوس ۵۱/۶۱
comparative playback بلی/خیر
هیستوگرام در ویدئو بلی/خیر
قیمت ۳۵۰۰$/۳۰۰۰$
چیزایی که D۸۰۰ بیشتر داره:
فکوس در زمان فیلمبرداری بلی/خیر
خروجی غیر فشرده HDMI بلی/خیر
تایم لپس بلی/خیر
عمر شاتر ۱۵۰۰۰۰/۲۰۰۰۰۰
فلاش سر خود بلی/خیر
و در نهایت
رزولوشن ۲۲mp / ۳۶mp
ولی مسلما نکات خیلی ریز و در عین حال بسیار پر اهمیتی مثل metering, دینامیک رنج، دقت فکوس، میزان نویز، ارگونومیک و... هستند که اهمیتی بسیار زیاد تر از آعداد و ارقام گفته شده دارند و تا وقتی که ریویو جامعی از این دو دوربین نخوندیم نمیشه در موردشون با قاطعیت نظر داد.
ویرایش توسط jebrahim : Friday 2 March 2012 در ساعت 14:36
ج.ابراهیمی
ممنون از راهنماییتون
راستش تو عکسهای شماره 6و8 که خود سایت رسمی Canon:EOS 5D Mark III|Sample Images & Movies گذاشته٬ یه جورایی تصویر صورت مدل بلور هستند و جزئیات کمی بنظر ثبت شده ( منظورم این نیست که تصویر شارپتر حتما به معنی تصویر بهتری هست) و تو تصویر شماره 6 به نظر میاد موهای فرق سر سوژه تو فوکوس هستند نه چشمهاش. تو نمونه شماره 8 هم با اینکه f/16 استفاده شده و باید عمق میدان بیشتری داشته باشه بخش شارپی رو نمیشه دید. چون اینا سمپل هایی هستند که قاعدتا افراد اماتور نگرفتن٬ میشه به دقت فوکوس شک کرد یا نه؟ ( چیزی که در این مورد تا حالا نیکون بهتر عمل کرده و نمونه های اولیه هم بهتر نشون میدن)
در ضمن ظاهرا نیکون تا f/8 میتونه با تله کانورتر و... فوکوس داشته باشه ولی کنون تا f/5.6
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
موافقم دوست عزیز
من چندین ماه هست منتظز ورود این دوربین بودم ولی باید اعتراف کنم با دیدن نمونه های ارائه شده ی فعلی (6-5 عکس) واقعا شوکه شدم
حتی نزدیک به جزییات که در نمونه های D800 بود نیست
من تصور نمیکنم مشکل از دوربین باشه احتمالا عکاس (که اسمش هم نوشته نشده) طوری که باید قابلیت های دوربین رو نشون نداده
بهتره صبر کنیم تا نمونه های بیشتری ارائه بشه و سایت های معتبر فرصت review و مقایسه دقیق پیدا کنند.
دوربین روی وایت بالانس اتوماتیک بوده. رنگ پوست هم کمی به نظر من سرده
به هر حال این عکس در تاریخ 15 نوامبر گرفته شده. احنمالا نسخه نهایی خیلی بهتر خواهد بود.
کراپ عکس 6 برای قضاوت در مورد فوکوس و تونالیته پوست:
لنز کیت این دوربین هم همان 105-24 سابق هست (با قیمت 4300 دلار)