افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
اگر این تست ها دی پریویو آزمایشگاهی و روی اصول انجام شده باشه که باید بگم این دوربین در زمینه نویز فوق العاده کار کرده و میشه گفت بی نظیره
جناب افشین خان دلیری شما واقعا نویز این عکس ها رو الان داری با چی مقایسه میکنی که در ایزوی ۳۲۰۰ به نظرتون نویز دیده میشه و به قول شما کم هم نیست ؟!؟!؟
ویرایش توسط nejadi : Friday 2 March 2012 در ساعت 19:33
در حضور اساتید و صاحب نظر ها اظهار نظر کردن کمی سخته ولی بنده با توجه به اینکه چند سالی هست با مارک 2 کار میکنم با دیدن مشخصات این دوربین مخصوصا سیستم فوکوس جدیدش و بعد از اون دیدن سمپل های dpreview در ایزو های بالا،واقعا شیفته ی این دوربین شدم
به نظر من رفتار نویزی فوق العاده بهتری نسبت به مارک 2 داره(ایزو های بالا)(و با توجه به سمپل های d800 حد اقل 2 استاپ رفتار نویز بهتری داره)و البته عکاسی پیاپی 6 f/s و ال سی دی بزرگتر و با دقت تر،طراحی بهتروبقیه ی مواردی که همه ی دوستان میدونن این دوربین رو جانشین شایسته ای برای مارک2 خواهد کرد
حالا اینکه این دوربین میتونست 3یا 4 سال پیش معرفی بشه بحث دیگریست!با وجود اینکه کمی برای قضاوت زوده ولی با اطلاعات فعلی،بنده مارک3 را به d800 ترجیح میدم
ج.ابراهیمی
جالبه که از 15 عکس ارائه شده (که اکثر آنها هم coming soooooon هستند) فقط یک عکس ورزشی و یا اکشن برای نشان دادن سیستم فوکوس 61 نقطعه ای دوربین هست (coming soon) و چند عکس پرتره موجود هم انگار توسط یک عکاس ناشی در manual فوکوس گرفته شده
سلام
کاوه جان ما دیگر به اظهار نظر های عجولانه و احساسی و اگزجره شما بعد از معرفی دوربین ها ( که گاهی بعد از مدتی مثل همن 7D که الان عزیزت شده 180 درجه عوض می شود) عادت کرده ایم
فرهاد حسيني
منظورم اینه که تو بخش سیاه تصویر نویز زیادی نسبت به سایر بخشهای تصویر دیده میشه٬( بخش آبی رنگ تصویر رو ببینید) نه اینکه از دوربین خاصی بهتر یا بدتره. البته texture سینی جوری هست که زیاد نویز توش به چشم نمیزنه ولی بخش سیاه تصویر در مقایسه با نمونه d800 نمیدونم بهبود عملکرد به اندازه 2 استاپ تفاوت مشهوده یا نه( البته 2 استاپ بهبود رو در مقایسه با mii گفتن و در مقایسه با d800 شاید این ادعا به اعداد بالاتری هم برسه)؟
NC03200.jpg
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
حکایت غریبیست گرچه با این مدل اظهار نظرها سالها آشنایی دارم مخصوصا دوستان نیکونی !! خوب دوست عزیز سایز اصلی عکس رو که گذاشته برای دانلود!! اینم یه کراپ ۱۰۰٪ در ایزو ۶۴۰۰ ببینیم بازم با دی ۸۰ شما یکی هست یا نه ؟
17797941.jpg
کراپ ۱۰۰٪ در ایزو های ۶۴۰۰ و ۲۵۶۰۰
۶۴۰۰
۲۵۶۰۰