بله اما ریسک داره و فکر میکنم دوربین از گارانتی هم خارج بشه
البته برای مارک 3 هم فکر نکنم هنوز اومده باشه
Printable View
سلام
یه سوال:!
آیا 5دی ام3 سفارش آسیا و آمریکا داره؟
و اگر هست تفاوت شون در چیه؟
يه مقايسه دقيق بين canon 5D mark III و رقباى ديگش تو برنداى نيكون و ... مسخوام كجا رو پيشنهاد ميكنين؟ اگرم اطلاعاتى داريد همينجا بگيد ممنون ميشم
با سلام
من خودم بیشتر این سایتهارو میبینم..
به نظرم دنبال رقیب براش نگردین چون پیدا نمیکنین... :)
Canon EOS 5D Mark III Review
Canon Cameras: Digital Photography Review
Canon 5D Mark III Review - Overview
سلام
من تقریبا بیشتر مطالب مربوط به 5D MKIII (این فروم) رو خوندم و در نهایت تصمیم گرفتم که این دوربین رو بخرم
از دوستان می خوام لطف کنن یکی از بهترین مزایا و بزرگترین عیب این دوربین رو از دید خودشون بیان کنن
سپاس
از بهترین و برترین مزایاش ، سیستم فوکوس پیشرفته باضافه سیلینگ عالی هستش
از معایبش هم در ایزوهای پایین ( 100 تا 400 ) نویزهای خطی در مناطق shadow وجود داره که البته در 6d و سایر دوربین های کنون هم هستش
ولی تا زمانی که اقدام به بازیابی مناطق shadow نکنید مشکلی نداره ( البته این مساله به دلیل اکسپوژ پایینی است که مناطق shadow در فایل های خام دوربین های کنون
وجود داره که همین مساله باعث دینامیک رنج پایین تر نسبت به نیکون و سونی میشه. این مشکل در دوربین 5 دی مارک 3 به راحتی قابل حله زیرا سنسور این دوربین قابلیت بازیابی نقاط هایلایت تا دو و حتی سه استاپ بالاتر رو داره بنابراین اگر هنگام عکاسی همواره متمایل به راست هیستوگرام با دو یا استاپ بالاتر عکاسی کنید مشکل مناطق shadow را هم نخواهید داشت. موفق باشید
دوستان ممنون بابت پاسختون ولی خوب یک سوالی داشتم توی بررسی مارک 3 توی سایت نورنگار نوشته بود که سیستم اتوفوکوس فیلم برداری نداره !!! تماس گرفتم بابخش فنی و تایید کردند خوب با این فرض پس چطور با این دوربین کلیپ های حرفه ای میسازن وقنی شما مجبوری همش با رینگ فوکوس دستی فوکوس کنی خوب اینجوری که احتمال خطا زیاده ؟؟؟ میشه راهنمایی کنید
فيلم حرفه اي رو افراد حرفه اي با ابزار حرفه اي ميسازند
تو اين کليپ ها که ميبينيد يک نفر با استفاده از ريموت کنترل مسئول فکوس کشی دوربينه
توی کار های حرفه اي اکثر موارد همه چيز به صورت دستی انجام ميشه که کنترل دقيق روی هر عملی باشه
اگر احتياج به فکوس خودکار داريد يک هندی کم بگيريد چون هنوز هيچ دوربين DSLR در حد يه هندی کم معمولی نميتونه اتو فکوس کنه
چرا ميشه اما هم کنده هم اينکه يکم جلو عقب ميکنه تا فکوس کنه
مثل هندی کم نيست سريع بره روی سوژه ، برای کار های خونوادگی قابل استفادست ، من زياد فيلم نميگيرم اما اگر هم بگيرم با دست فکوس ميکنم
ويدئو ها رو ببينيد
Redrock Micro - microRemote | Remote Focus System
دوستان عزیز ببخشید دوباره مزاحم میشم
راستش من حدود 8 میلیون و 500 بودجه دارم البته سه پایه مانفروتو XPROB و هد VANGUARD HS300 و یه کیف بنرو 206 گرفتم منهای اینا همون 8 و نیم رو دارم
الان واقعا دو دل شدم با توجه به اینکه لنزم 24-105 هست وتعریفی نداره الان بازم با توجه به قیمتی که بین دوربین مارک 3 با گارانتی 7500000 و دوربین 6 دی با قیمت 4400000 وجود دارد موندم که مارک 3بگیریم و بعدا کم کم لنز تهیه کنم یا 6 دی بگیریم با دو تا لنز واقعا خودم احساس میکنم نقطه فکوس 6 دی کمه ولی بعضی ها میگن تاثیری تو کار پرتره و منظره نداره و میگن جنس بدنش بده حالا واقعا کدوم کار عقلانی تره البته قصد فروش دوربین رو ندارم حداقل 4 سال
اگر من میخواستم بین دو بدنه برای منظره انتخاب کنم 6دی را انتخاب میکردم. حداقل دینامیک رنج بالاتر و ریکاوری سایه های بهتری دارد. اگر انتخاب 6دی باعث صرفه جویی و خرید یک اولترا واید میشد که دیگر شکی نمیماند.
برای پرتره کیفیت عکسهای 6دی خیلی بهتر نیست و فرقی نمیکرد ولی باز هم انتخابم 6دی بود و باقی را فلش یا یک لنز سیگما 85 1/4 میخریدم.
اینطوری بعد از 4سال که قصد ارتقا داشتم حداقل یک لنز خوب برآیم باقی میماند.
کیفیت بدنه بدنه 6دی را از نزدیک دیده آید؟!!! این مورد شما از نظر من تنها برای کسی سوال است که سه لنز 16-35، 24-70 و 70-200 همگی 2/8 را داشته باشد حالا بین دو بدنه شک داشته باشد که آیا امکانات دی5 برایش لازم است یا خیر. وگرنه اگری لنز خوبی درکار نباشد صد درصد انتخاب بدنه ارزانتر و تهیه لنز اضافی است.
ببخشید اما درست متوجه نشده اید اول باید لنز تهیه کنید بعد به بدنه فکر کنید!
اولین شات ها با مارک 3 البته سر سری بود و همینجوری گفتم چند تا بگیرم وضعیت نویز رو چک کنم
از نظر زمانی همش تو یک زمان بود و تقریبا ساعت 7 الی 8 شب گرفته شده طبق عکس اول یکم ادیت کوچیک روش انجام شد
http://8pic.ir/images/vmk3uiska7tbqw5le7bo.jpg
http://8pic.ir/images/ihs98fmkewo8jq8lv0p6.jpg
http://8pic.ir/images/cm7lr7lc9gcq58sxdwpk.jpg
http://8pic.ir/images/m7vfsvv1ffupu29bzgzc.jpg
با سلام خدمت اساتید و کاربران گرامی
من امروز 5d مارک تری رو بالاخره گرفتم
انشالله که با راهنمایی های دوستان بتونم بهترین عکسها رو باهاش بگیرم
در ضمن بسیار مبتدی هستم;-)
تاییکی هست که به صورت کامل تنظیمات 5d III رو توضیح داده باشه ؟
اگر امکان داره اعلام کنید؟
یا اگر نیست یه تاییک جدید در این رابطه باز کنید تا کاربران این دوربین رو اساتید محترم هر چه بیشتر راهنمایی کنند
ممنون از همه دوستان
دوست عزیز بهترین راهنما برای تنظیمات این دوربین دفترچه راهنمای آن است .فکر میکنم ترجمه فارسی آن نیز موجود باشد.اکیدا پیشنهاد میکنم یکبار بطور کامل آنرا مطالعه بفرمایید .
سلام دوستان
امروز تو آمازون قیمت این بدنه رو 2500 دلار زده بود(آخرین بار که چک کرده بودم 3100 بود).:think:;
فایل پیوست 67101
احتمالا یا نسخه جدیدتر تو راهه و این بدنه داره از خظ تولید خارج میشه یا کانن برای رقابت بهتر(خصوصا D750) قیمت ها رو پایین آورده.:?
با درود
لینک آموزش ویدئویی تنظیمات 5D از بن لانگ
دانلود Shooting with the Canon 5D Mark III - آموزش عکسبرداری با دوربین
سلام .من دوربین 70 دی دارم .ومیخواستم عوضش کنم به یه مارک 3 دی5 .ولی پشیمون شدم .باید این واقعیت رو همه بدونید که دوربینها به سرعت دارن ارتقاع پیدا میکنن ودوربین مارک 3 مال سال 2012 هست .والان دوربینها (حتی دوربینهای ارزانتر مثل 70دی یا7دی مارک2) امکانات بیشتری به ما میدن.و همچنین شرکت کنن به تکاپو افتاده چون بعد از دوربین 36 مگاپیکسلی نیکن که رقیب مارک 3 بود عقب افتاده .شرکت کنن که زوری از 18 مگاپیکسل به 20 ارتقاع داده بود دوربیناش رو،الان کم کم روشش رو عوض کرده ودوربینای نیمه حرفه ایش رو داره فول امکانات (با وایفای و قابلیت اتوفلوس فیلبرداری وفلش و...)24 مگاپیکسل عرضه میکنه .این تغیرات مال 1.5 سال اخیره .پس الان در حال تغیرات سریع در دوربینها هستیم .کنن میخواد یه 50 مگاپیکسلی فول رو کنه که گرانقیمت خواهد بود .واین یعنی منتظر مارک 2 دی 6 ویا مارک 4 دی 5 باشیم که قطعا به زودی وارد بازار خواهند شد و البته با تکنولوژی جدیدتر وهمچنین باید از نظر قیمت هم با نیکن رقابت کنه. پس بهتره دوربین گرفتن رو تا سه ماه اینده فراموش کنیم .یعنی تا اخر بهار زمانی که شرکتها محصولات جدیدشون رو رو میکنن و محصولات قدیمیشون از نظر قیمت میشکنه .
5ds و 5dr پنجاه مگاپیکسلی حدوده یک ماه که معرفی شدند:
Canon EOS 5DS / 5DS R First Impressions Review: Digital Photography Review
امکانات 5d m3 هنوز در فیلم برداری raw و clean hdmi بی نظیره و با توجه به معرفی این دو دوربین، معرفی 5d m4 در آینده نزدیک بعید به نظر میرسه..
18 مگا پیکسلی بودن دوربین های قدیمی کنون هم بدلیل بزرگ نگه داشتن ریز پیکسل های سنسور بود که مزیت های خودشون رو داشتن.
و به هیچ عنوان نمی توان خروجی تصویر یک apc مثل 7d m2 رو با full frame مثل 5d مقایسه کرد..
با سلام خدمت اساتید گرامی
چطور میشه فهمید که بدنه 5d و لنزش ژاپنیه ؟
و متعلقات جعبه رو هم اگر دوستان اطلاع دارن بفرمایند .
سلام بر دوستان هنرمند
نمیدونم جای این مطلب اینجاست یا نه اما مجبورم بپرسم.
برای عکاسی حیات وحش با لنز 400 فیکس اکثر افراد دوربین های کراپ رو بخاطر ضریب 1.6 توصیه میکنند ولی خب همه از مشکل نویز در دوربین های کراپ هم مطلع هستند مخصوصأ اگه شرایط جوی و نور مطلوب نباشه.
از طرفی دوربین های فول فریم از لحاظ نویزی بسیار بهتر عمل میکنند ولی یقینأ در فاصله یکسان، نسبت به دوربین های کراپ، سوژه کوچکتر ثبت خواهد شد. البته یه مزیت دیگه فول فریم اینه که سوژه با جزئیات بالاتری ثبت میشه.
حالا با توجه به مطالب بالا سوال اینجاست که با توجه به رفتار نویزی بسیار بهتر و ثبت دیتیل بیشتر در مارک تری، اگر سوژه را پس از عکاسی کراپ کنیم، تصویر بهتری نسبت به کراپ بدست نمی آید؟
منتظر نظرات و تجربیات ارزشمند اساتید حیات وحش هستم.
با تشکر فراوان
در تکمیل فرمایش جناب دانشمند عرض شود که معمولا اکثر عکسهای این ژانر به علت بهره مندی از نور مناسب با ایزو زیر 1600 ثبت میشود یعنی جایی که ضعف کراپدارها هنوز شروع نشده و ضمنا کراپدارهای جدید هم دیتیل کافی ثبت میکنند (مخصوصا بدنه های سری 7000 نیکون) بنابر این پاسخ پرسش شما خیر است.
معمولا در عکاسی طبیعت برتری فول فریم در عکاسی منظره پررنگ تر است (داینامیک رنج بالاتر). و صد البته که برای پرتره و مدلینگ نیز فول فریم برتر است.
دوستان . من این دوربین رو 3 ماه خریدم . احساس میکنم عکس هام فلو هستش و زیاد شارپ نیست . لنزم 24 -105 کیت هستش . از فوکوس نقطه ای روی چشم استفاده میکنم . خیلی اعصابم داغون شده . به یکی از همکار هام گفتم.گفت از پیکچر استایل شارپ رو بیشتر کن . من شارپ الکی که نمیخوام . من شارپ واقعی میخام . وقتی عکسهای خام یکی از همکارام که دی 810 داره رو میبینم اعصابم بیشتر داغون میشه . دوستان لطفا کمک کنید
تو گوگل سرچ کنید Focus chart test ، و یک برگ از اون پرینت بگیرید ...
دوربین روی سه پایه قرار دهید ، برگه هم روی میز . با زاویه 45 درجه وسط کاغذ ( محلی که برای فوکوس مشخص شده ) فوکوس کرده و یک عکس بگیرید . تو فوکال مختلف و بازترین دیافراگم ...
تو این حالت مشخصه که فوکوس دوربین صحیح است یا نه ، اگه نبود می تونید با رفتن به قسمت micro adjustment lens فوکوس صحیح کنید .
البته لنز 24-105 لنز خوبیه ولی شارپنس جالبی نداره . 70-200 F4 شارپنس خیلی بهتری داره ...
ایزوی 100 یا 200 از یک سوژه در فوکال 100 م و اف بین 8 تا 11 فایل پیوست 70606
با این کیفیت فکر نکنم خوب نشون بده
چجوری میتونم فایل اصلی رو بفرستم؟
تو گوگل سرچ کنید Focus chart test ، و یک برگ از اون پرینت بگیرید ...
دوربین روی سه پایه قرار دهید ، برگه هم روی میز . با زاویه 45 درجه وسط کاغذ ( محلی که برای فوکوس مشخص شده ) فوکوس کرده و یک عکس بگیرید . تو فوکال مختلف و بازترین دیافراگم ...
تو این حالت مشخصه که فوکوس دوربین صحیح است یا نه ، اگه نبود می تونید با رفتن به قسمت micro adjustment lens فوکوس صحیح کنید .
حتما این کار رو میکنم ...بسیار متشکر از همه دوستان
دیاف 5 شاتر 1/320 ایزو 100فایل پیوست 70607
تصویر پایینی رو برای بهتر فهمیدن فلویی گذاشتم
چرا من نمیتونم عکس اپلود کنم؟
هر کاری میکنم نمیشه . سایز و حجم درسته
فایل پیوست 70714
نمیدونستم عرضش حتما باید 750 باشه و ارتفاع تا 1200 هم میتونه باشه در صورتی که من بر عکس با عرض 1200 و ارتفاع 750 میفرستادم. به هر حال الان 740 در 463 کردمش امد . از همه عذر خواهی میکنم
عکس با نور محیط گرفته شده چون تو لایو ویو دوربین به رادیو فلش دستور زدن نمیداد.حتی این عکس ها هم زیاد شارپ نبودن . از یکی از همکارام که مثل من مارک 3 با 24 - 105 داشت دیدمشو پرسیدم گفت که مارک 3 همینجوری هست . اصلا عکسهاش به شارپی کنن نمیرسه . میگفت مارک 2 که خیلی ازین داغون تر بود . با تعجب نگاهش کردمو گفتم خوب تو چرا بعد مارک 2 نرفتی نیکون بگیری و امدی مارک 3 گرفتی . گفت نیکون دی 810 خوبه و بقیشون زیاد جالب نیستن . اون وقت من تو دلم گفتم چه ربطی داشت ؟؟؟؟؟؟ بعد گفت باید واسه کنون لنز های گرون بگیری عکسهای شارپتری بده منظورش 70 - 200 2/8 بود
گول اسم مارک 3 خوردن همین میشه دیگه باید فکر لنز هم بود
در مورد برند کنون از بابت دیتیل خوب هیچ کدام از بدنه ها خصوصا فول فریمها هیچ نگرانی وجود نداره.برعکس بعضی دیگر برندها که حتی دوربینهای تولید سالشون هم کم دیتیل و سافتند کنون تا جایی که من یادمه همیشه از این بابت عالی بوده.
24-105 لنز متوسطی است نه بیشتر.باید قبل از خرید روی لنز بیشتر تحقیق میکردید...الان هم دیر نشده اگر بودجه به قدر کفایت موجوده و رنج 200-70 به کارتون میاد یک 200-70 تامرون بخرید و از سطح جزئیات بدنه خوبتون لذت ببرید.اگر هم محدودیت بودجه دارید یک 85مم اف هم بسیار عالی است.
من اين عکس رو با 5 دی 1 1/25 ثانيه روی قايق در حال حرکت گرفتم
ايزو 400 که نويزش هم مشخصه
لنز هم 24-105
به دوستتون بگيد مشکل از جای ديگست با بادی و لنز عوض کردن مشکلی حل نميشه
فایل پیوست 70721
فایل پیوست 70722
طبق معمول بدنه گرون و لنز ارزون ترکیب شده و نتیجه جالب از کار در نیومده (هر چند ممکنه واقعا مشکلی وجود داشته باشه).در ثبت جزئیات لنز مهمترین نقش رو ایفا می کنه که معمولا نادیده گرفته میشه.
کراپ %100 D90 + 85mm Rokinon دیاف 5/6 سرعت شاتر 1/60(خیلی پایین برای این فوکال و همچنین سوژه کودک) handheld و فلش خود بادی.
حتی یک بادی کراپ قدیمی هم با لنز و نور مناسب تصاویر شارپی ایجاد می کنه.
من این عکس را با 70D در ایزو 1250 و با لنز سيگما 105 F2.8 در f/2.8 (که در آن خروجی زیاد شارپ نیست) با سرعت 1/125 ثانیه و با نور محيط گرفتم (براي كنترل درستي فوكوس). خروجی دوربین شما با لنز 24-105 با ايزو 100 و f/5و سرعت شاتر 1/320 باید بسیار بسیار شارپتر از نمونه عکسی که گذاشتید باشد. مشکل از بدنه یا کیفیت پائین لنز ارزان نیست:
فایل پیوست 70748
اون عکس پرتره خیلی سافت بود...در واقع انگار فوکوس درستی نداشت اما عکسی که از چارت فوکوس گرفتند مشکلی نداره.شارپنس 105-24 در 105مم و اف4 همین حدوده.البته تجربه جالبی من با لنز 105-24 داشتم..به این ترتیب که از بین 4 لنز 105-24 که خودم و دوستانم داشتیم لنز خودم به طرز محسوسی شارپتر بود...که البته مربوط به بحث ما نمیشه.
واقعا ؟؟؟؟ میشه ی لنزی از همون لنز یکی دیگه شارپتر باشه ؟
من همین احساس رو نسبت به لنز 24 -105 6دی یکی از دوستام داشتم که لنزش شارپتره ....البته دو تا بدنه رو با لنز های هم دیگه تست نکردیم
بله میشه اما تفاوت بزرگ و تعیین کننده نیست.نه انقدری که یک 105-24 پیدا بکنید که شارپتر باشه و مشکل برطرف بشه.
سلام
من می خوام هنگام کار با دوربین فاصله کانونی رو دقیقا بدونم با علامت روی لنز کیت تقریبی میشه حدس زد ولی دقیقا بخوام فاصله کانونی 83 میلیمتر باشه از کجا این 83 میلیمتر رو ببینم؟
ممنون
سلام دوستان
برچسپ زرد رو جعبه این دوربین نشونه چی هست؟