نتايج اين دوربين در سايت دي ايكس چرت قرار گرفت. حتي از 600D , 550D پايينتر قرار گرفته...
http://www.dxomark.com/index.php/Pub...tly-Status-Quo
untitled.PNG
نتايج اين دوربين در سايت دي ايكس چرت قرار گرفت. حتي از 600D , 550D پايينتر قرار گرفته...
http://www.dxomark.com/index.php/Pub...tly-Status-Quo
untitled.PNG
اون اول که مشخصات این دوربین اعلام شد و فهمیدم کنون روی ال سی دی این دوربین قابلیت لمسی گذاشته خوشم نیومد
با اینکه مدت زیادی هست که از تبلت استفاده میکنم اما به نظرم رو دوربین اس ال ار قابلیت بیخودی اومد
الان که چند وقتی هست که با این دوربین کار میکنم میبینم که اشتباه میکردم و این قابلیت میتونه خیلی جذاب و کار بردی باشه
شاید به همون اندازه ال سی دی چرخان
هنوز خیلی ها با استفاده از ال سی دی چرخان در دوربین های High-End مخالف هستند چون اسیب پذیری دوربین رو افزایش و سلینگ اون رو کاهش میده، اما نمایشگر لمسی هیچ افتی از نظر اسیب پذیری به دوربین اضافه نمیکنه که هیچ، حتی به مقدار زیادی کار کلید های فیزیکی رو هم کم میکنه، دیگه موقع چک کردن عکسها احتیاجی به کلی کلید بازی برای عوض کردن عکس و زوم کردن نیست و فقط با یک لمس نمایشگر عکسها دونه دونه چک میشن و با لمس 2 انگشتی میشه به راحتی زوم کرد، شما میتونین وقتی صفحه لمسی فعال هست به راحتی هر نقطه ای که میخواین رو لمس کنین و دوربین خیلی سریع رو اون نقطه فوکوس میکنه و عکس میگیره( میتونین ال سی دی رو 180 درجه باز کنین و به پشت به رویه زمین بزارین و با یک لمس رو نقطه مورد نظر به راحتی عکستون رو بگیرید، زوایایه جدیدی که تا حالا نمیشد کار کرد ) ، تمام تنظیمات رو هم میشه از روی نمایشگر با لمس انجام داد .
در کل امید وارم این قابلیت رو تمام دوربین ها در تمام رده ها قرار بگیره .
واقعا تعجب میکنم که این دوربین با توجه به قابلیت هایی که داره چرا اینقد کم راجع بهش صحبت میشه و این تاپیک خلوت مونده.مثلا در مقایسه با 550d و 600d که مطالب خوب و کاملی راجع بهشون نوشته شد
در مورد نویز بیشتر انتظار هم همین هست که 650 نویز بیشتری نسبت به 600 داشته باشه.
دلیل هم اینکه با توجه به اینکه سنسور دوربین 650 دوگانه (Hybrid) شده و المانهای فوکوس در کنار المانهای سنسور گنجانده شدن، پس قاعدتا اندازه المانهای سنسور ابعاد کوچکتری پیدا کردن که این موضوع نویز بیشتر را موجب میشود.
نمونه فایل خام در ایزوی 6400:
Untitled.png
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
تا اونجایی که من میدونم، سنسور فوکوس دوربینهای DSLR در روبروی منشور ویزور (قسمت پایین بدنه) قرار گرفتهاند که بخشی از نور توسط آینه دومی که در زیر آینه اصلی قرار گرفته، به سمت اونها هدایت میشه (اصولا فوکوس قبلا از زده شدن دکمه شاتر که باعث بالا رفتن آینه و رسیدن نور به سنسور میشه، انجام میگیره). فوکوس هیبرید هم در مد Liveview عمل میکنه که یه سیستم نرمافزاری است و نیاز به تغییر ساختار سنسور نداره. پس به نظر من استدلال شما در مورد دلیل نویز بیشتر این دوربین درست نیست.