تستهای شماره آوریل مجله Popular Photography از دوربین 6D
6d.jpg
تستهای شماره آوریل مجله Popular Photography از دوربین 6D
6d.jpg
داریوش نقشینه
تجهیزات: یک عدد دوربین Canon 6D، یک عدد لنز Canon 24-105 یک لنز Canon 70-300 IS و یك 1.4 50
داریوش نقشینه
تجهیزات: یک عدد دوربین Canon 6D، یک عدد لنز Canon 24-105 یک لنز Canon 70-300 IS و یك 1.4 50
سلام..
دوستان آیا کنون 6D مـُدلِ بدون جی پی اس و وایفای رو هم داره؟؟! دیروز با یکی از فروشندگان پاساژ حافظ صحبت می کردم گفت 6D بدون جی پی اس و وایفای حدودا یک ملیون تومان ارزونتره...! من که هرچی سرچ کردم چیزی توو نت پیدا نکردم اگه دوستان مطلع هستند راهنمایی کنن...
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
سلام خسته نباشيد. كسي از دوستان اطلاع داره جطوري ميشه فلاش هارو با شش دي ست كرد؟ من هرجي خواستم همش ميكه فلاشت يا خاموشه يا با اين دوربين كارنميكنه، مندوتا فلاش ٥٨٠ مارك دو دارم، و ميخوام وايرلسي از هرجفتشون استفاده كنم با قابليت ettl
نه دوست عزيز، قصد من استفاده از اف كاميرا هست، ايا شش دي مثل هفت دي اين امكان رو نداره كه بدون تريكر اين كارو انجام بده؟
دوستانی که در خرید این بادی پیش قدم شدند و باهاش شات زدند کلام آخر رو بگند که خرید این بادی با این قیمت از نقطه نظر کمی و کیفی مقرون بصرفه هست
و آیا احساس رضایت از این خریدشون داشتند
اینطور که بنده در بررسی های مختلف دیدم یه سرو گردن بالاتر از دوست 5iiiدی در عملکرد نویزی هست
سبکتر با امکاناتی که دیگه گفتن نداره ولی خوب خوندن این مطالب یه طرف و کار کردن با بادی یه چیزه دیگست!!!!