در صورت امكان نمونه عكسهايي هم با نويز ريداكشن خاموش لطف كنيد تا عملكرد نويزي مشهودتر باشد . سپاس از شما ...
در صورت امكان نمونه عكسهايي هم با نويز ريداكشن خاموش لطف كنيد تا عملكرد نويزي مشهودتر باشد . سپاس از شما ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
نتايج آزمايشات DXO براي سنسور اين دوربين منتشر شد. نكته جالب اينه كه از رفتار نويزي و ديناميك رنج بهتري نسبت به مارك 3 داره !
Untitled-1.jpg
در واقع بهترين ديناميك رنج رو بين كل دوربينهاي كنون تا به حال داره...
Untitled-2.jpg
بالاخره شد با باتری هم کمی کار کنم با این دوربین
سیستم فوکوس سریع و خوب بود در مقایسه با 7دی در محیط داخلی اصلا تفاوتی احساس نکردم برای سوژه های متحرک هم تقریبا مثل هم بودن
نبودن joystick اذیت میکرد برای من که با 7دی عادت کرده بودم
ولی بقیه دکمه ها رفتنشون به قسمت راست خوب بود چون میشه با یکدست هم کار کرد البته باز باید عادت بشه
ولی یک حساب و کتاب کردم دیدم : 6d + 24-105 + 50/1,4 + 85/1.8 + manfrotto 055/804 rc2 = 5d iii body که رسما مارک 3 از فکرم حذف شد میمونه مارک 2 که سنسور 6دی اینطور که بررسی کردن سایتها بهتره و gps و مخصوصا wifi خیلی کاربردی هست (با یک app ایفون میشه کامل دوربین رو کنترل کرد)
ایشالا میگیرمش فکر کنم (کاش بدنش شبیه 7دی بود )
کارایی صفحه تاچ روی canon 6 D رو کسی از دوستان تست کرده ؟
به نظر میاد کمی دو گانگی داره با شرایط دوربین های dslr که برای هر عملیات روی دوربین یک دکمه تعبیه شده
از طرفی به احتمال زیاد این تاچ بیاد وکلی دکمه رو از پشت دوربین حذف کنه
در هر صورت باید صبر کرد و دید
احتمالا دیگه وقت کمی ساختارشکنی باشه تو دنیای dslr ها
دوستانی که این دوربین رو دارن میتونن بگن چطور تنظیمش کنیم که بعد از سلف تایمر(مثلا 10 ثانیه) چند عکس متوالی بگیریم.
من نتونستم چنین تنظیمی بکنم.
احتمالا دوستانی که 5D III دارن هم بتونن کمک کنن.
ممنون