CANON 6D VS 5D Mark III VS 7D - which one should you buy?
مقايسه خيلي جالبي در سايت digitalrev شده بين سه دوربين 6 دي ،5دي مارك 3 و 7 دي.نقاط قوت و كاربرد هر كدوم رو خيلي به ديتيل گفته.
http://www.digitalrev.com/article/ca.../NTczODM1ODc_A
ویرایش توسط eternal : Thursday 7 February 2013 در ساعت 13:04
مقایسه نویز بین 6d و 5dmarkii و 5d mark iii
Canon 6D and 5DMk3 Noise Comparison for High-ISO Long Exposures
6d رفتار نویزی بهتری نسبت به مارک 3 داره
فقط متاسفانه moire 6d و aliasing وحشتناکی داره که برای فیلمبرداری واقعا بده
اینم نمونه هاش
Canon 6D support?
با سلام
کسی میتونه من رو در باره سوالاتم راهنمایی بکنه؟
دوربین canon 6 D با توجه به دیتیلی ه توی سایت ها زده نسبت به 5Dمارک 2 و 3 مقایسه شده ست .خوب هیچوقت که از مارک 3 بالا نزده ولی در خیلی از موارد خیلی نزدیک بهش هست.و با توجه به اختلاف قیمت فاحشی که با برادر بزرگتر خود دارد گزینه ای مناسب به نظر میاد.اما در قیاس با مارک تو که از نظر رنج قیمتی در یک محدوده هستند یخورده کار رو سخت میکنه؟مثلا یک ایراد بزرگی که به 6D میشه گرفت نداشتن فلاش همراه است.فلاشهای اکسترنال هم بزرگ هستند و همیشه همراهشون نداری.از طرفی هم نزدیک بودن برخی خسیسه ها به مارک 3 و جدید بودنش و داشتن امکاناتی همانند gps & wifi ادم رو به سمت 6D تریب میکنه .البته تا اینجا بیشتر نظر خواهی بوده خوشحال میشم نظر کلیتون رو بدونم.
اما سوالاتم .1- با توجه به سرعت 1/4000 6D مشکلی که در عکاسی پیش نمیاره؟
2- این وای فایی که در 6D وجود داره ایا میتونه تریگر های poket wizard رو ساپورت بکنه؟
3-از وای فایش میشه استفاده کرد تا تصویر رو روی ای پد گرفت؟
4- وای فایش ETLL رو ساپورت میکنه یا نه؟
ممنون میشم اساتید و دوستان کمکم بکنند
1- با توجه به سرعت 1/4000 6D مشکلی که در عکاسی پیش نمیاره؟
بستگی به نیاز شما دارد ولی معمولا نه.
2- این وای فایی که در 6D وجود داره ایا میتونه تریگر های poket wizard رو ساپورت بکنه؟
نه ربطی به هم ندارند.
3-از وای فایش میشه استفاده کرد تا تصویر رو روی ای پد گرفت؟
بله.هم برای دیدن عکسهای روی مموری و هم برای کنترل دوربین و ریموت لایو ویو.
4- وای فایش ETLL رو ساپورت میکنه یا نه؟
ربطی به هم ندارند.(این وایرلس برای اینتقال اطلاعات هست و ربطی به کنترل فلاش ندارد)
همین تاپیک و تاپیکهای مرتبط را مطالعه کنید تا بهتر بتوانید انتخاب کنید.
من که خودم مارک۳ رو گرفتم اما جواب سوالای شما رو فکر کنم بدونم ولی حتما میتونین در manual pdf دوربین چک کنین . مجانی میشه دانلودش کرد .
۱- من که در کل ۸ سال گذشته بیشتر از ۱۰ تا عکس با سرعت ۱:۸۰۰۰ نگرفتم
۲- خیر
۳-بله این قابلیت رو داره اما مصرف باتری موقع استفاده از wifi شنیدم که خیلی زیاده
۴- خیر فقط برای انتقال عکسها و کنترل دوربین توسط موبایل هست
Built-in Wi-Fi® transmitter allows you to wirelessly transfer your images to social networking sites through CANON iMAGE GATEWAY#, share your images with Wi-Fi® enabled Canon cameras, or upload virtually anywhere on your iOS or Android smartphone* with the free download of the EOS Remote app**. Use your smartphone for remote camera control and operation (with the EOS Remote app), or even print your images on a Wi-Fi® compatible printer^.
منبع : http://www.usa.canon.com/cusa/consum...os_6d#Features
ببخشید در حال تایپ بودم ندیدم شما شما جواب دادین اگر اضافه هست حذف بشه لطفا
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
کسی از باتری غیر اصل روی این دوربین استفاده کرده؟ مشکلی نداشته؟
اطلاعات میزان باقیمانده شارژ رو نشون نمیده.
داریوش نقشینه
تجهیزات: یک عدد دوربین Canon 6D، یک عدد لنز Canon 24-105 یک لنز Canon 70-300 IS و یك 1.4 50