سلام
بالاخره بنده هم موفق شدم به جمع دوستاني كه 6D دارم بپيوندم
سؤالي كه داشتم أين هستش كه در جعبه دوربين من فقط دفترچه به زبان ژاپني وجود داشت و خبري از دفترچه انگليسي نبود ميخواستم بدونم براي بقيه هم همين طور بوده?
ممنون
سلام
بالاخره بنده هم موفق شدم به جمع دوستاني كه 6D دارم بپيوندم
سؤالي كه داشتم أين هستش كه در جعبه دوربين من فقط دفترچه به زبان ژاپني وجود داشت و خبري از دفترچه انگليسي نبود ميخواستم بدونم براي بقيه هم همين طور بوده?
ممنون
آقا یه سوال:
6d وقتی با کابل به مانیتور یا LCD وصل میکنید هم تو LCD خودش نشون میده هم تو مانیتور؟یا LCD خودش خاموش میشه؟
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
در برنامه EOS Utility زمانی که دوربین با کابل USB به کامپیوتر متصل باشه و روی Live View Shooting کلیک کنید تصویر دوربین در مانیتور قابل مشاهده است و در این حالت مثل حالت عادی دکمه Live view دوربین را که بزنید در دوربین هم تصویر خواهید داشت. البته این برنامه مختص 6D نیست.
برای فیلمبرداری در همین برنامه کنار گزینه Live View Shooting یک آیکون دوربین هست که اگر اون رو بزنید به طور پیش فرض هم در مانیتور کامپیوتر و هم در مانیتور دوربین تصویر خواهید داشت بدون اینکه سوئیچ لایو ویو در دوربین از مد عکاسی به فیلمبرداری تغییر کنه.
مورد هیچان انگیز تر استفاده از wifi و اپلیکیشن موبایلی EOS Remote است.
نسخه N این دوربین(بدون وای فای و جی پی اس) تولید شده و موجوده تو بازار؟
تفاوت قیمتش با نسخه WG چقدره؟
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
منظورمو یه بار دیگه واضح تر بگم
منظورم مثلا خروجی کابل HDMI دوربین مارک2 وقتی از خروجی hdmi استفاده میشه دیگه تو lcd خود دوربین تصویر نشون نمیده ولی توی مارک3 این مشکل حل شده.
میخوام بدونم 6d این مشکلو داره یا نه؟
مرسی
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه