احتمالاً چون من زدم ايزو بالا 6400 رو بياره که ، فکر نميکنم کسی روی اين ايزو فلش استفاده کنه
احتمالاً چون من زدم ايزو بالا 6400 رو بياره که ، فکر نميکنم کسی روی اين ايزو فلش استفاده کنه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام
دوستان آیا سایتی هستش که مانند گوشی موبایل با وارد کردن سریال دوربین بشه اطلاعات کلی دوربین رو مشاهده کرد
ممنون
با سلام. یه سوال داشتم از دوستانی که 6d دارند:
ممکنه بفرمایید قابلیت GPS این دوربین غیر از ثبت مکان جغرافیایی هر شات، آیا قابلیت دیگری هم داره؟
یعنی ممکنه فرضا بعنوان یک GPS مسافرتی هم کاربرد داشته باشه؟
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
منظورتون از اطلاعات دقیقا چیه؟
آدرسی که جناب چگینی قبلا عنایت فرمودن و من هم ازش استفاده کردم.
فقط تحت IE لینک رو باز کنید.
佳能相机快门数查看软件 A Free Canon Shutter Count Reader-EOSMsg
دوستان برای دیدن لوکیشن عکس ها از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
من تا حالا مسیر رو ازش استخراج نکردم ولی دوستان در همین تاپیک توضیحات کافی رو دادند.زحمت پیدا کردنش با خودتان
در مورد وایرلس هم خیر.اون برای کنترل فلاش هست و به صورت نوری از طریق فلاش سر خود با فلاشهای دیگر ارتباط برقرار میکند ولی وایرلس این دوربین همان شبکه بیسیم ( Wi-Fi) برای انتقال اطلاعات یا وصل شدن به نت می باشد.
سلام
میخواستم بدونم آیا برای پاک نمودن white balance custom که set شده بجز خاموش و روشن کردن دوربین راه دیگه ای هست یا خیر؟
ممنون
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson