سلام ،!!!! help please
یه مشکل عجیبی داره دستگاه! تو حالت فیلم برداری و وقتی فیلم میگره یه نقطه قرمز ( درواقع چند تا نقطه کنار هم ) روی فیلم گرفته شده و روی ال سی دی دوربین دیده میشه. وقتی هم در حالت عکاسی ، لایو ویو فعال میشه باز هم همین داستان هست. محافظ لنز رو پاک کردم و زووم و فوکوس رو تغییر دادم لکه ریز فرمز سر جاش هست.
البته نکته عجیب این هست ( که جای شکر داره ) در حالت عکاسی در ویوفایندر و در عکس گرفته شده هیچ اثری از این لکه قرمز نیست. حتی عکس تاریک هم گرفتم و به دقت اون نقطه رو چک کردم ، مشکلی نداره!.
به نظرتون مشکل از سنسور cmos دوربین هست ؟؟ ولی تو عکس برداری سالمه. ممکنه قسمت دیگه ای ایراد داشته باشه. از سنسور cleaning هم استفاده کردم.
لنز رو از روی دوربین بردارید و درپوش خود بدنه دوربین رو روی دوربین نصب کنید.هدف از این که اینه که هیچ نوری وارد دوربینتون نشه.به یک جای تاریک برید یا دوربین رو زیر لباس یا پتو ببرید تا هیچ نوری به دوربینتون نرسه.
بعد از این کار به این آدرس در منوی دوربین بروید.
Menu > Select Sensor Cleaning > Manual Clean
بعد از 30 ثانیه که دکمه Manual Clean رو زدید دوربین رو خاموش کنید و بعد از اون چک کنید که مشکل شما حل شده یا خیر.
http://www.youtube.com/watch?v=WJBuGhMnvFo
ویرایش توسط Alias_239 : Friday 23 August 2013 در ساعت 17:23 دلیل: اضافه کردن لینک
حسینی
ممنون جناب Alias_239 . به نظرم تو این روش پردازنده سنسور های معیوب رو شناسایی میکنه و حذفشون میکنه و با ری سمپل کردن در پردازش تصویر جای خالیشون رو پر میکنه.
من دریچه دوربین رو بستم و با ایزوی 256800 دف 4 و زمان 10 ثانیه عکس گرفتم و همین کار رو با زمان نور دهی کمتر هم انجام دادم. تصویر کاملا بدون مشکل نقاط قرمز و فاقد نویز.
ویرایش توسط alireza135 : Friday 23 August 2013 در ساعت 18:23
آقا ممنون ، با همین روش حل شد.
با سلام.
بله این نرم افزار تو سایت اپ استور موجوده و رایگان هم هست
https://itunes.apple.com/us/app/eos-...565839396?mt=8
ارادتمند دوستان
سلام
میخواستم بدونم آیا از دوستان کسی menu list دوربین 6D رو به صورت PDF داره ؟(یا هر فرمت دیگه)
مصطفی جان از سایت های معتبر نتونستی چیزی در بیاری؟
مثل این
از این لینک می تونید دفترچه کامل رو دانلود کنید. تمام منوهای دوربین به بطور کامل توضیح داده